Özeldense kesin nudeAtiyorum özelden dur, hangisini koyim ksrar veremedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özeldense kesin nudeAtiyorum özelden dur, hangisini koyim ksrar veremedim
dur yavaş heyecanlandım bi titreme geldi......Atiyorum özelden dur, hangisini koyim ksrar veremedim
Nah…. Laf sok sok sonra titre.. ne ala memleket sghdhdjddur yavaş heyecanlandım bi titreme geldi......
uzatma hadi soyun... aman at işte nxhxhxgsNah…. Laf sok sok sonra titre.. ne ala memleket sghdhdjd
Her şey oldunuz ama Allah döndü dolaştı yine bizim belamızı verdi. Nasıl iş anlamadım ki…şu forumda çirkin mi olmadık, evde mi kalmadık, yok yaşı 45 olup 15 diyen mi olmadık, wp son görülme saatimiz 04:50 olduğu için cami imamı mı olmadık….. hey gidi….
Kendi tipine bakmadan kendini güzel/yakısıklı sananlar tarafından da mı eleştiri gelmedi… sklkskşu forumda çirkin mi olmadık, evde mi kalmadık, yok yaşı 45 olup 15 diyen mi olmadık, wp son görülme saatimiz 04:50 olduğu için cami imamı mı olmadık….. hey gidi….
mesela ben……Avatarı bilmem ama foruma bir şekilde kendi -gerçek/fake olmayan- fotoğrafını koyup da çirkin olan bir kadın görmedim henüz.
biraz öz güven sağladığı doğru olabilir.
Juju dan incilerboyle bir kesime guzel olup olmadigimi belirleme hakki verecek kadar aptal degilim
Juju m.ö 900 - 970