Çirkinlerin profil fotoğrafı koymaması

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Cirkinlik zor ya nasi hayatlarina konsantre oluyorlar .s ben bikere calistigim yerde benden daha yakisikli birini gormustum direkt istifa etmistim gelemem ben oylee... bide dior ali gel.bi cay icek ulan ne gelicem gotos senle ayni masaya oturcam butun kizlar sana bakcak hic haz almam ya saka saka dhdshsh

bir yanım nabıyorsunuz lan çirkinler diye haykırmak istiyor, diğer yandan ponçik kalbim zorbalık yapma lan eşşek otur oturduğun yere diyor. ne ara bu kadar kötü biri oldum ben ya ?

• Hımm
Tepkiler: W
Ocean, bunu soyledigim icin beni cirkin bulabilirsin sorun degil. Ama gercekten baskalarinin goruntusu uzerine bu kadar yorum yapman hic hos degil. Hala daha bu yasa gelip, bunun farkina varmaman da ayri ilginc.

Ocean’a yakısıklı olduğunu kim söyledi de yakısıklıların lideri gibi konusuyor? Sklksk

ahaha ya yakışıklı olduğumu iddia etmedim sadece bir tık şeytan tüyü var o kadar. paratoner gibi adamım çekiyorum güzel ama kötü olanları.

Ocean, bunu soyledigim icin beni cirkin bulabilirsin sorun degil. Ama gercekten baskalarinin goruntusu uzerine bu kadar yorum yapman hic hos degil. Hala daha bu yasa gelip, bunun farkina varmaman da ayri ilginc.

dostum sanırım fazla ciddiye almışsın sen bu konuyu. kimsenin şahsına bir şey demiyoruz, hava sallıyoruz lafları belki biraz kara mizah antolojisi oluyor ama kimseyi aşağıladığımız veya yerdiğimiz yok.

Önemli olan iç güzelliği gözün g.. güzel olmuş kime ne faydası var

Geri