Çirkin erkek seven kadın

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dayatılanın dışında biyolojik etmenler de var, hepsinin temeli üreme içgüdüsüne indirgendiği için belirli fiziksel özelliklere sahip kadın ve erkeklerin genel geçer bir güzelliğe sahip olduğunu vardayabiliriz o zaman .d

onun dışında ben senin fikrini merak ettim .d
ben de sekocum gibi güzellik ve çirkinliğin bu kadar göreceli olduğunu düşünmüyorum. ha ben onun gönlünü sevdim, zekasını sevdim, ilgisini sevdim, huzurunu sevdim vs vs. olabilir. ama yani bi kendalL var bi de ben mesela. bi hande erçel var ki bence güzel bi kadın bi de ben. e yani çok göreceli değil. çirkinlerin ve fakirlerin uydurması bunlar. İNANMAYIN.

@juju cuğum öyle olmuyor işte...

Sen kendi baktığın açıdan öyle görüyorsun ancak biyolojik çekim oluşmazsa Kendall bile aldatılır. Biyolojik çekim varsa aşk oluşma olasılığı da artar ancak öteki türlü; güzel kadın / yakışıklı erkek der geçersin, seni kendine bağlayamaz ve bir de bakmışsın ki bambaşka birine kalbin atıyor. Hepsi biyolojik çekimle ilgilidir.

biyolojisi beni çekenler eklesin. (tercihen avrupa vatandaşı, o yoksa da illa türkiye sınırında olacaksa 1.86 ve üzeri)

@juju cuğum öyle olmuyor işte...

Sen kendi baktığın açıdan öyle görüyorsun ancak biyolojik çekim oluşmazsa Kendall bile aldatılır. Biyolojik çekim varsa aşk oluşma olasılığı da artar ancak öteki türlü; güzel kadın / yakışıklı erkek der geçersin, seni kendine bağlayamaz ve bir de bakmışsın ki bambaşka birine kalbin atıyor. Hepsi biyolojik çekimle ilgilidir.
zaten ben güzel kadın aldatılmaz demedim ki. güzel kadın/erkek aldatılabilir, terkedilebilir, sevilmeyebilir. sadece güzellik söylendiği kadar göreceli değildir dedim. yine aşırı haklıyım. öf.

zaten ben güzel kadın aldatılmaz demedim ki. güzel kadın/erkek aldatılabilir, terkedilebilir, sevilmeyebilir. sadece güzellik söylendiği kadar göreceli değildir dedim. yine aşırı haklıyım. öf.
Yakışıklı algına uygun bir erkek resmi paylaştığında herkese yakışıklı gelmediğini göreceksin ancak sanalda anlaşılmaz zaten...
Sen haklısın diyor ve konudan çıkıyorum.:)

Yakışıklı algına uygun bir erkek resmi paylaştığında herkese yakışıklı gelmediğini göreceksin ancak sanalda anlaşılmaz zaten...
Kendine üstü kapalı çirkin yaftası yapmasından da belli oluyor zaten, zamanla öğrenir be lefty..

herkes son anda bana haklısın lanet olasıca karı sus artık deyip konuyu terkediyor. ÜZÜYORSUNUZ BENİ.
lefticim<3

Tipe ve karaktere önem vermediğinizi göstermek için "senin netligini seviyorum " diyip geçin ehe ehe ( yer miyiz bunları)

Sen meryem ana dinginliğinde olduğundan öyle düşünüyorsun ablacım
Succubus gibi olan kızlarımızı tam olarak anlamaman burdan kaynaklanıyor.

herkes son anda bana haklısın lanet olasıca karı sus artık deyip konuyu terkediyor. ÜZÜYORSUNUZ BENİ.
lefticim<3
Görsellik önemsiz demiyorum asla ancak senin görsellik tercihinle başkalarınınki eş değildir.
Sana yakışıklı gelen bir erkeği, başka bir kadın çok çirkin diye niteleyebilir.

Kendall örneğinde de kadın estetik mucizesi ancak her erkek ona aşık olacak ya da onunla görüşmek için can atacak diye bir kural yok.

Görsellik önemsiz demiyorum asla ancak senin görsellik tercihinle başkalarınınki eş değildir.
Sana yakışıklı gelen bir erkeği, başka bir kadın çok çirkin diye niteleyebilir.

Kendall örneğinde de kadın estetik mucizesi ancak her erkek ona aşık olacak ya da onunla görüşmek için can atacak diye bir kural yok.
lefticim sanırım şu konuda anlaşamadık. sen aşkta güzelliği değerlendiriyorsun. ben sadece güzelliği. aşk, sevgi, ilgi vs vs bunlarda sana katılıyorum. güzelliğin etkisi kişiden kişiye değişebilir. ben salt güzelliği değerlendirdim. o kadar. güzellik yarışması jürisi gibi düşün.

Sen meryem ana dinginliğinde olduğundan öyle düşünüyorsun ablacım
Succubus gibi olan kızlarımızı tam olarak anlamaman burdan kaynaklanıyor.
Öyle de değil.:)
Yaş farkı elbette bakış açısını etkiler ancak ben bilimsel olanı anlatmaya çalışıyorum.

Geri