Çirkin erkek seven kadın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne alaka ya?
Saçma bi genelleme.
Benim hiç esmer sevdiğimi duydunuz mu?

Bende de acayip sekilde cirkin sansi var abi. Hayatima giren tum hatunlar guzeldi. Ama sorun olan sey hep benim zamanla biten ilgim. Veya şöyle diyelim; karsimdaki insandan negatif bir his aldigim an ilgim bitmeye basliyor. Bu mac donmez yani.

@Klaus çok yakışıklı olduğunu iddia ettiği için etraftaki tüm erkekleri çirkin algılıyor da olabilir. Baksanıza diz kapağına bile vurulan kadınlar varmış ve bir yürüyüşe çıktığında tüm etraftaki kadınlar ona kitleniyormuş, nasıl bir yakışıklılık ise artık...

forumdaki Ekşi alıntı bölümüne konu açamıyorum ki buraya mesaj gönderme yetkiniz yoktur yaziyor konu aç butonu kayıp. hehehe Elmas üyeye de bu yapilmaz be .s .d

@Klaus çok yakışıklı olduğunu iddia ettiği için etraftaki tüm erkekleri çirkin algılıyor da olabilir. Baksanıza diz kapağına bile vurulan kadınlar varmış ve bir yürüyüşe çıktığında tüm etraftaki kadınlar ona kitleniyormuş, nasıl bir yakışıklılık ise artık...
hemcinslerimi çirkin algılamıyorum öyle bir yorumum yok lefty aplam. Sadece ekşide dolaşırken bu konu dikkatimi çekti yorumlarada çok güldüm açmak istedim hepsi bu ,)

dizkapak ve ayak meselesi mühim bir konu
kot kapri giyion mesela ayaklarin kildan gözükmüyor diz kapagin kapkara sence yakışır mı o short/kapri tarzi giysiler? yakismaz bu yuzden ayak ve diz kapagi kirmizi cizgimizdir ayaklar guzel olmali diz kapaklarimizda beyaz ve guzel durmalı

çok anım var diz kapaklarimla ayaklarimla ilgili anlatirsam kizlar kiskanir diye anlatmiom inanmazlarda gerci neysee

durup durup çirkin erkekli konuları hortlatıp, yenilerini açıyorsunuz. havalar ısınıyor diye kurtlandınız mı noldu? sevmiyoruz çirkin falan gidin ağlayın...

@Klaus ne diyelim her şey gönlünce olur umarım.:)

Ekşi Alıntı bölümüne konu açma yetkisi her üyeye açık aslında fakat madem öyle yazı çıktı, kontrol edelim.

Parasini sevmiştir ya da beynini sevmistir belki, çoğunuzun odaklanmadigi şeyi.

Güzel bir bacağa tav olma halinden çok daha makul sebepleri vardır kanımca..

Güzele de çirkine de doyuyorsun bir yerden sonra.
Yakışıklı oldu mu, hele bir de baştan aşşağı marka ve altında bir merso varsa. Adam bakmasa da kızlar sulanıyor. Bunlar hep dert, tasa yanii.
Çirkin de kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlıyor. Onun da ayarı bozuluyor.
En önemli nokta "tutum ve tavır"bunlar yoksa istikrarlı giden bir ilişki çok zor.
Kullan bırak. Bağ kurmaya gerek yok.

En güzeli köy peyniri dedim,onun da içinden kurt çıktı..

benim estetik zevkime ve görüsüme hitap etmeli
hic öyle tehlike olarak da görmem yakisikliligini

@Klaus ne diyelim her şey gönlünce olur umarım.:)

Ekşi Alıntı bölümüne konu açma yetkisi her üyeye açık aslında fakat madem öyle yazı çıktı, kontrol edelim.
Tenk yu lefffty :))

o değilde Elmas üyeye de şu uyarıyı vermezsin Xd

Screenshot_20220518-005207.jpg

düzeltilirse sevinirim beLki arada ekşi alıntılı konular açabiLirim ^^

Geri