Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hemcinslerimi çirkin algılamıyorum öyle bir yorumum yok lefty aplam. Sadece ekşide dolaşırken bu konu dikkatimi çekti yorumlarada çok güldüm açmak istedim hepsi bu ,)@Klaus çok yakışıklı olduğunu iddia ettiği için etraftaki tüm erkekleri çirkin algılıyor da olabilir. Baksanıza diz kapağına bile vurulan kadınlar varmış ve bir yürüyüşe çıktığında tüm etraftaki kadınlar ona kitleniyormuş, nasıl bir yakışıklılık ise artık...
burası kurtlar sofrasıysa orası kurtlar vadisi... sizi ben değil süleyman çakır bile kurtaramaz, aman mert bey melo ve civarlarından ayrılmayın siz.Ekşi diye forumdami var
burası kurtlar sofrasıysa orası kurtlar vadisi... sizi ben değil süleyman çakır bile kurtaramaz, aman mert bey melo ve civarlarından ayrılmayın siz.
Karakter olarak değil mi?Yılmaz Güney gibiyse neden olmasın.....
Tenk yu lefffty@Klaus ne diyelim her şey gönlünce olur umarım.
Ekşi Alıntı bölümüne konu açma yetkisi her üyeye açık aslında fakat madem öyle yazı çıktı, kontrol edelim.