Çirkin erkek iyidir

Konu sahibi son olarak 710 gün önce görüldü
ben katılmıyorum. yüz güzelliğinden ziyade yaydığı enerjiye ve aurasına odaklanırım daha çok. bir duruş olur, bakış olur, gülüş olur vs. ilk izlenimim bunların üzerine yoğunlaşır. sonrasında da giyimine, kuşamına, kişisel bakımına verdiği öneme bakarım. erkek sayısının yüksek olduğu bir ortamda çalıştığım için yüz güzelliğinin, bu saydıklarımın çok gerisinde kalıyor olduğuna inanın, inanna hanım.dlkfg
Herkesin dikkat ettiği noktalar ayrıdır ama ben ilk olarak gözüme hoş gelip gelmemesine bakarım (-ki güzellik, yakışıklılık göreceli kavramlar kendimce hoş bulduğum diyeyim :d ) stock hanımcım :). Detaylara indikçe fikrimin değiştiği ve soğuduğum oldu ama beğenmediğim biriyle hiç tanıma aşamasına geçmedim. :)

Herkesin dikkat ettiği noktalar ayrıdır ama ben ilk olarak gözüme hoş gelip gelmemesine bakarım (-ki güzellik, yakışıklılık göreceli kavramlar kendimce hoş bulduğum diyeyim :d ) stock hanımcım :). Detaylara indikçe fikrimin değiştiği ve soğuduğum oldu ama beğenmediğim biriyle hiç tanıma aşamasına geçmedim. :)
elbette. ''realist söylemlerde bulunalım'' dediniz ya ona istinaden yazmak istedim tekrardan. konu içerisinde bu tarz yorumlar çok var -özellikle erkek arkadaşlar tarafından dshf- çirkin erkek deyince gözlerinin önünde nasıl bir tip canlanıyor bilemiyorum ama güzellik, yakışıklılık kadar çirkinlik de görecelidir. inadına çirkin erkekleri savunacağım.dklsfj

En azından kıskanma derdi olmaz…

üzgünüm kızlar beni kaçırdınız, ben tekrardan hollanda'ya taşınıyorum, türkiye macerası beni sarmadı, artık çirkinlerle idare edin.

Bu mantıkla, ben kötü müyüm? Yoksa çirkin olmadığım mesajı vermeye mi çalışıyorum!

Ya arkadaslar herkesin bakisina gore degisir tabi guzellik algisi buna birsey diyemem ama genel olarak cirkin adamlarin tuhaf bir ozguvenleri var ici de disi da cirkin oluyor....

Onlar da o eksikliği öyle mi dolduruyor ne.

Ya arkadaslar herkesin bakisina gore degisir tabi guzellik algisi buna birsey diyemem ama genel olarak cirkin adamlarin tuhaf bir ozguvenleri var ici de disi da cirkin oluyor....
Yakışıklı bir adamın özgüvenli olması zaten beklenendir, sebebi ortadadır. ama çirkin bir adamın, kaynağı belirsiz özgüveni kadınlar için daha etkileyicidir diye düşünüyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri