Cinsiyetsiz wc

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Odtuyu bilmem, Turkiye boyle seye hazir degil. Beni konusturacaksiniz sabah sabah, adamlar duvara halleniyor boyle bir ortamda cinsiyetsiz wc'yi nasil dusunursunuz ? Ustelik hic mi birinizin annesi buyugu abdest almiyor yolculukta ? Kadin abdest alirken adam pisuvarda cis yaptigini dusunun :D Kendinize gelin, siz carsi icinde acik alanda pisuvar kuracak kivamda bir toplum degilsiniz. Olmayinda bence, ayakta cis yapmak sagliksiz sidikliler....

adamlar uğraşmamak için tek tuvalet koymuştur kapıya da bunu yazmıştır. öyle hep birlikte aynı tuvalete girelim gibi bir şey mümkün mü ya? bi de konya sınırları diyoruz... genelde de pisuvar falan olmaz bu tip tuvaletlerde ama konya bir ilki yaptıysa da, öncümüz der etli ekmek yeriz.

Cumasını kaçırmayan amcalarımız ve ensar kardeşlerimiz haramdan kaçınır,gözlerine perde iner.
Gönül rahatlığı ile geçebiliriz cinsiyetsiz wcye

Tecavüz sapıklık artar kadın cinayetleri artarsa feministler ağlamayin . Şeytan var_ nefis var_ erkekleri azdirmayin

Dün yollarda yol kenarlarına çişini yapanı da gördü bu gözler ...
Yok yani madem bira içiyorsunuz tutmasını da bilin kardeşim ...
Rezillik yani bilemedim bizim arabadan böyle bir istek çıksa heralde olay çıkartırdım ...

Amerikada katilleri seri katilleri ayrıntılı anlatan programlar var _ millet bunları izleyip ayrıntılı bir şekilde cinayet işlemeyi adam öldürmeyi öğreniyor _ okulları basarak uyguluyor _ müjde türk televizyonları yayinlamaya başladı._ yakında tecavüz ve cinayet patlar _ ekonomik krizden intihar da artar _

Erkeklerin çoğu elini bile yıkamadan çıkıyodur.... ne işim var onların kullandığı tuvalette iğrenç......

ülkemizde yaygınlaşmamasını dilerim. birkaç yerde gördüm bunu daha çok ufak işletmelerde. yurtdışında zaten gördüm. yine de ayrı olması beni daha rahat ettirir. sadece hijyen de değil düşündüğüm, istemiyorum ya hesap mı vereceğim kdkd tuvalet ayrı olsun, bir sürü işimiz oluyo bizim

Isemek ve ya isememek.
Tamam da.
Niye boyle bir ortama gerek duyulur?
Amac ne?
Romalilarda latrineler vardi.
Boyle erkekler yan yana oturup sohbet muhabbet ederlerdi,scma seslerinin koro esliginde.Yani bir amac vardi.ddd
Kadinlar yoktu ama.

bunu baska forumdada gördüm kadin 40 yasinda gelmis sey yazmis erkeklerden rahatsiz oluyorum cinsiyetsiz wcye karsiyiz erkekleri gormek istemiom falan

suratina bakip 2 sohbet etmezsin oyle sifatsizdir
sanalda erkek dusmanligi yapar
syahahahahahahahgsgsgsgsgsg

Ortad
Isemek ve ya isememek.
Tamam da.
Niye boyle bir ortama gerek duyulur?
Amac ne?
Romalilarda latrineler vardi.
Boyle erkekler yan yana oturup sohbet muhabbet ederlerdi,scma seslerinin koro esliginde.Yani bir amac vardi.ddd
Kadinlar yoktu ama.
Ortaya bi oluk koymuslar su gecen, bezli cubuklari batirip siliyorlarmis. Ortam gibi ortam :ddd

tuvalette hemcinsin varken rahat edemiyorsun, karşı cins varken hiç olmaz.

Ne garip adamlarısınız arkadaş. Cinsiyetsiz tuvalet cogunlukla yer sıkıntısından dolayı tek kabin yerlerdir. Dinlenme tesisi gibi 500 m² lik alanda kızlı erkekli bir ortam yok. Biri çıkar diğeri girer. Hem olsa ne olur. İskini sallaya sallaya mi çıkıyorsun kabinden. Elini yıka kurut defol git. Ne yani sıçmaya geldiğin biryerde kadın görsen pisuvara doamaltma isteği mi uyanacak içinde.

Neden böyle yapıyorsunuz.

Hikayedeki en dikkat çekici husus başlık sahibi arkadaşın ilk defa karşılaştığı bu durum karşısında epey düşündükten sonra elini yıkayıp ortamı terk etmesi. Olaya böyle yaklaşınca sanki Gerçek Kesit’ten bir sahne izliyormuş izlenimi uyanıyor insanda. Düşünsene Kaleci Saçlı Adam, girdiği tuvaletin cinsiyetsiz olduğunu fark edip geriliyor ve en doğru kararı vermek için bir süre düşünüyor. O sırada küçük abdestini tutmakta zorlanan Sarı Bıyık öfkeyle kapıya vuruyor ve kahramanımız en doğru kararın elini yıkayıp çıkmak olduğunu düşünerek işemeyi başka bir bahara bırakıyor….

Vallahi ben de ilk defa duydum bu karışık tuvaleti. Çıkıcam tuvaletten kapıda bekleyen bi adam olacak.. ne biliyim erkeklere güven olmaz.. kuduruk çok. Iyi niyetli yaklaşamıyorum. Böyle bi tuvaletle karşılaşsam büyük ihtimalle yapmadan çıkarım :( ya da kapı da ben çıkana kadar birini bekletirim

Geri