Cinsiyetsiz wc

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Geçenlerde konyada personele iftar yemeği ısmarlayım dedim. Personel derken 1 tane müdür 4 tane otoparka bakan eleman ve 1 temizlikçi abimize yemek ısmarladım.
Akabinde yakın civarda bulunan pizzaciya gittik. Tabiki siparişleri verdikden sonra sağıma soluma baktım wc için tabelada cinsiyetsiz wc yazıyordu. Epey düşündüm ama sonunda ellerimi yıkamaya karar verdim.Tabiki bunu daha önce görmemiştim

• Beğen
Tepkiler: ne
kadın ve erkek ortak kullanım alanı mı oluyor
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD

Neysinıl coğrapi

Ya bu şeyde nasıl tarif etsem sana . Tranvay durağı varya japon parkı dediğimiz yerdeki orada Alaçatı marketin yanındaki şelale pizzada oldu bu olay

Japon parkını sadece dış mekan çekimlerinden biliyorum.:D Selçuklu tarafını ben sevmiyorum Buyucu..Hayat Meram'da.dd.. Selçuklu tarafında hayran olduğum tek yer Ecdat Parkı.. Senin için en önemli yerler Otogar kavşağından sağa sapmak.. Dr.Sadık Ahmet Caddesi.:D

Japon parkını sadece dış mekan çekimlerinden biliyorum.:D Selçuklu tarafını ben sevmiyorum Buyucu..Hayat Meram'da.dd.. Selçuklu tarafında hayran olduğum tek yer Ecdat Parkı.. Senin için en önemli yerler Otogar kavşağından sağa sapmak.. Dr.Sadık Ahmet Caddesi.:D
Meram güzel yer evet o mesela naRqroS ün olduğu yerler sanırım hareketli
Ancak senin dediğin yer tam olarak bilmiyorum açar mısın biraz yemek cafe tarzı birşeylermi var orada

Meram güzel yer evet o mesela naRqroS ün olduğu yerler sanırım hareketli
Ancak senin dediğin yer tam olarak bilmiyorum açar mısın biraz yemek cafe tarzı birşeylermi var orada
Başkent Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin oralar bayağı hareketli.. Şeker civarları...Ya eğlence mekanlarından bahsettim...Yanında da kocaman Aziz Mahmut Hüdai camii var .:(

Başkent Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin oralar bayağı hareketli.. Şeker civarları...Ya eğlence mekanlarından bahsettim...Yanında da kocaman Aziz Mahmut Hüdai camii var .:(
Hım uğrayayım oralara cuma günü teşekkür ederim .Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp:D

İlk defa böyle bişey duyuyorum ilginç yani aynı anda iki cinste girse ne olur bilemiyorum Sjsjsjs

seksistligimin verdigi yetkiye dayanarak ben rastgele heriflerin rastgele pipisini görmek istemiyorum, banane ayol?(hayır, tuvalete girdiğimde pisuvar karsisinda dikilmis biri görsem refleksif olarak bakarım, oradan biliyorum)
cinsiyetsiz wcye girmek isteyen kirilgan toxic feminity'nin verdigi yetkiyle gitsin odtüye işesin.
odtü(canım) yanlışlıkla karıştı cümleye, toplu işemeyi hedef gösteriyorum ben ya!

kabinsiz, ara bölmesiz, yan yana dizilmiş tuvalet taşları da gördüm. kültürümüzde karşılığı olmasa da abartılacak bir durum değil.

Bağcılar Dominos pizza yada Burger King’de uygulasınlar kolaysa..

Turkiye’deki cinsiyetsiz wc’ler nasil oluyor? Burada, zaten tek kisilik olan tuvaletleri cinsiyetsiz yapiyorlar. Kimsenin pipisini gorme durumu olusmuyor o yuzden .p

Kadin da erkek de tuvaletleri pis birakabiliyor. Elini yikamadan cikanlari gorunce, kafalarini duvara surtesim geliyor o ayri… Buyutuldugu kadar sorun gormuyorum ben bundan oturu.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri