Cinsiyet Eklentisi Paylaşırmısınız

Konu sahibi son olarak 2306 gün önce görüldü
Aneurysm , çocukları severim onları ben üzemem ki.Bu tarz isteklerde bulunma benden olur mu?

1.Maddeye gelecek olursak eğer ki çocukluğuna vericek olursak okuduğunda gözönünde bulundurursak eğer Türkçe dersi görüyor olman lazım, Türkçe öğretmenine söyle sana yazmayı öğretsin o zaman.

İlk yorumunda ki cümle nasıl kendine söylenebiliyor söyleniş tarzı nasıl olurmuş öğretsin.
Hadi tamam yeter bu kadar konu çok farklı yerlere gidiyor.

Aneurysm , çocukları severim onları ben üzemem ki.Bu tarz isteklerde bulunma benden olur mu?

1.Maddeye gelecek olursak eğer ki çocukluğuna vericek olursak okuduğunda gözönünde bulundurursak eğer Türkçe dersi görüyor olman lazım, Türkçe öğretmenine söyle sana yazmayı öğretsin o zaman.

İlk yorumunda ki cümle nasıl kendine söylenebiliyor söyleniş tarzı nasıl olurmuş öğretsin.
Hadi tamam yeter bu kadar konu çok farklı yerlere gidiyor.

Öf be Serhat abim, bana Atik Ali falan gönder, Türkçeyi öğrenmem lazım ağabeyciğim.

He şöyle yola gelen insanları severim. :)

Neyse çocukla çocuk olmayayım.Sen şimdi konuyu abilerine bırak biz şu konunun detayını bulmaya çalışalım.

Aynen abi acayip yola geldim. Sen şurada yap bir Zuckerberg, Jobs gibi birşeyler de forum ayağa kalksın.

SerhatAYDIN bellkide soru sorma şeklinde bir sorun var. Hepimiz yanlış anlamışız. Yanıtların da forumun genel üslubuna göre asabi kaçıyor. WMARACI forumuna sor, orada script pazarlayanlar var.

Soruyu biraz dümdüz sorduğun için ilk okuyuşumda ben de anlamadım sonradan tekrar okuyunca neyi kastettiğini anladım. Eklenti derken bundan mı bahsediyorsun?

Cinsiyet eklentisi

iki gündür bu konuya girmemek için zor tutuyordum kendimi. cinsiyetçilik var şimdi sinirlerim bozulur diye ama değilmiş. hakkını helal et kardeş.
umarım bulursun istediğini.
bir de nerede nasıl kullanacaksın bu eklentiyi ilk mesajında amacını belirtseydin arkadaşlar da yardımcı olurlardı. hepsi iyi çocuktur bilirim

Basligi basindan beri tek dogru anlayan benim sanirim.

Ben daha konunun içerisine girmeden anladım. Kategori zaten ne istediğini açıklıyor.
Ben mi çok zekiyim acaba. Şlkjlkj

Cinsiyet Eklentimiz : A - Y

Ben böyle algılamak istedim çünkü ruhum fallik.

İceriginde zaten + bi bilgi yok niye sidik yaristiriyon ki sjzjs

Yazılım konusunda araştırmayıp, çözüme ulaşabilmek için en kısa yolu seçenleri hiç sevmem. "Armut piş, ağzıma düş." olmuyor. Üstelik kullandığı üsluba bak. İnternette aradığın şeyi başkaları nasıl buluyorsa, sen de o şekilde bulacaksın. "Ben buraya yazayım, bulanlar bana getirsin." düşüncesi seni asalak yapar.

Asalak, başkalarının üzerinden geçinenlere denir. Sinek gibi.. Millete burada papuç gibi dil uzatacağına, beynini çalıştır biraz.

Nasıl yani ya! Fotosunu çekip mi koycaz?

Geri