SerhatAYDIN
Üye
-
-
-
-
-
Cinsiyet Eklentisi Paylaşırmısınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne yapmaya çalıştığını anlamadım
Serhat Aydın Bey tam olarak neyimizi paylaşmamız gerekiyor pardon?
Ben erkeğim. ( böyle mi ? )
Profilimde zaten yazıyormuş "Bay" diye.
Bu ne olm.
SerhatAYDIN parça kod toplayarak forum kurmaya mı çalışıyorsun? Ne yapmaya çalıştığını anlatır mısın?
SerhatAYDIN cinsiyetçilik yaparak ne yapmaktadır ve nereye varmak istemektedir!
Kızları pembelestirirlerse terk ederim burayı.
Keşke trollemek yerine aradığını nerede bulacağını söyleseydiniz.
Kardeşim webmaster forumları veya vbulletin gibi forum sistemlerinin faal olduğu forumlara gidersen yardım edecek çıkar. Burada sana derman olacak bir tane insan yok.
Nereden biliyorsun ?
La derken?
Belki yanlış anlamıştır.
Düzgün konuş sen kimsin oğlumlu konuşuyorsun gereksiz.
Bu adama cinsiyet eklentisi vermeyenleri Allah daş etsin daş
Ben adamı tutuyorum
Keşke trollemek yerine aradığını nerede bulacağını söyleseydiniz.
Kardeşim webmaster forumları veya vbulletin gibi forum sistemlerinin faal olduğu forumlara gidersen yardım edecek çıkar. Burada sana derman olacak bir tane insan yok.
Nereden biliyorsun ?
Buyursun er meydanına varsa öyle bir yiğit. Konu troll yorumlardan ibaret.
Yazdığım yazıya verdiği cevaba bak angie , buna mı yardım edeyim şimdi? Sen ne anlatıyon la?
La derken?
Belki yanlış anlamıştır.
Ona belki de bize troll mü? Sallamadan önce hedef seçerken dikkat et biraz.
Oğlumu kendi kendime dedim sana demedim de diyelim ki sana dedim ne yapabilirsin. Elinizin altında bir klavye ne olacak webcamden mi dövücen. Çok korktum.
Burada ne diyeceğimi bilemedim.Yine de teşekkürler.
Angie, bu yorumunuzdan sonrası umrumda değil ama diğer arkadaşlara gereken cevabı vermek istiyorum.
Ayriyetten, yorumunuz için teşekkürler o tarz forumlarda da bulamadım burada olan bir eklentiyi paylaşırlar diye düşündüm ama FORUM YÖNETİMİ Ve SİZ HARİÇ söylüyorum.Ne kadar gereksiz varsa dalga amaçlı yorum atıyor.
Yorumlardan belli olmuyor mu?
Angie hanım boşverin, benim yüzünden forumdakilerle kötü olmayın.
Kendinize yardım edin önce isterseniz biraz sıkıntılarınız var gibi duruyor öncelikle bi doktara görünmeniz gerekiyor gibi duruyor.
Troll'ün troll'üsünüz haberiniz yok.Bir daha konuma yorum atmayın sizin gibi birine cevap veremem çünkü cevaplarımı anlayacak kadar kapasiteye yok.
1.Bana oğlum denmesini sevmem.
2.Elimin altında klavye olduğu doğrudur yazı yazmam için altta durması lazım.
3.Klavye var diye kimseye delikanlılık yapacak değilim.Sanalda zaten kimse artistliğim olmamıştır.Webcam den dövebilecek kadar yetenekli değilim.Şunu da söyleyim bu zamana kadar kimseye demedim.Diyenlerden gördüm.Adres ver geleyim,Adresim şu gel, yol paranı verecem gel diyenleri gördüm bunu yakın çevremden de söyleyenler oldu fakat ne gelen oldu ne giden oldu.Kimse adam dövmek için yol parası vermez kimse de dayak yemek için de para harcamaz yani kısaca söylemek gerekirse klavye delikanlılığı yapmadım yapmam da.
Korkularınızı yenmeniz için şöyle bir tavsiye de bulunabilirim sanaldan uzak durun yoksa sizi çok üzerler ;)