Cinsel terim kullanmayı sapıklık olarak algılamak

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sapıklık olarak damgalamıyorum ama her başlık altında cinsellik içeren esprilerdenbazen rahatsız oluyorum. Yani gereksiz diye düşünüyorum aslında.

Sanırsın doktoruz, psikoloğuz, jinekolog ya da üroloğuz da profesyonel anlamda cümle içerisinde kullanıyoruz o terimleri ya da tıbbi başlıklar altından insan anatomisinden bahsediyoruz. Ha öyle olsa, yani bilgi içerikli başlıklar olsa neyse ve bir derece ama bel altı mizahından hojlanmıyorum ve bu benim görüşüm.

Amaan beni de ilgilendirmez. Bayram bayram konuşasım var.

Sansürleyince asıl sapık gibi hissediyorum .s

Kimisi kullanınca eline ağzına yakışmıyor. Bakın şimdi mesela; seks, meme, meme, meme...
Rahatsız oldunuz mu ? Hayır.
Çünkü bana yakışıyor :aeg:

E insan durup dururken niye o terimleri kullansin bir insana karsi. Tabi sapiktir ozaman. Manyaktir. O kafasi calismayan insanlarin bu konularda prof olmasi da beni rahatsiz ediyor.

yazdıklarım cinsellik içerebilir
sakıncası varsa okuma

Adamin biri de yazmis, ''deh deh ah ah vur kirbaci bilmem ne'' gelde sapik deme buna.

Yok olurmu dört dörtlük efendi karakterli terbiyeli sahsiyetler Hepsi
Ne demek sapık ne büyük ayıp ağzından küfür düşmeyen zirzoplara sapık demek

"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu O'dur."
-Friedrich Nietzsche

Bakın kayıplardaki FleXoR biraderim konuyu kapatan bir alıntı yapmış.

Kitleyip çöpe atabilirsiniz. :alkis:​

Bu konuyu da basligi da anlamadim.

Adına da derler seks sarkisi geldi aklima Murat'in mesaji gorunce.
Bi arkadaş yollamıştı, acmistim da msn de ne dinliyor kısmında cikmisti siniftan hoslandigim çocuğa yakalanmistim benle alay etmisti falan...
Halbuki sadece cinsel terim. Aptal sey.

vajina ve penis demek yerine bunların argo olanını kullanınca biraz şey oluyor.

Cinsel terim kullanmak sapıklık değildir.
İşi gereği, doktor olarak sağlık açısından cinsel terim kullanması doğaldır ki doktora sapık demek veya utanmak gericiliktir. Bir Avukat, hakim veya savcı ise küfür içeren, cinsel terimleri olduğu gibi kullanması hayatın olağan akışına uygundur. Yargılaması veya savunması yapılması gereken açısından hakkaniyetli karar vermesi açısından olması gerekendir. Utanmak veya karşıdaki kişiye sapıklık şeklinde bakmak gericiliktir. Ancak her cümlesinin içerisinde doğal bir muhabbet bile olsa bel altı muhabbetine çekerek cinsel içerikli terimler kullanması ve olayı farklı boyutlara çekmek sapıklıktır.
Bir kadın ile konuşurken muhabbeti cinsellik üzerine yoran kişi ve ardına cinsel terim kullandım diye bana sapıkça baktı yobaz demekte onun kadar bir o kadar gericiliktir.

Sozum meclisten iceri, her konuya meme yaziyorsa bu arkadasin memeyle derdi nedir diye dusunur insan haliyle.

Askerdeyken Kastamonu'lu bir arkadaşım vardı. Her cümlesini bir koyyim ile noktalardı. Biz de ikaz ettik. Kendisine pek yakıştıramadık. Onların orada bu böyle alışa gelmiş, kendisi bunu fark etmiyormuş.

Şimdi bunun neresi sapıklık? nerede normal? Bir insanın ağzından çıkan söz ruhunu yansıtır. Özellikle biliç altı söylenenler. Sapıktır o halde.

Valla konuyu pek anlamadım ama geçen doktora gittim adam aç taşaklarını dedi orda benim için hipokratta bitti onca ezberlenen latince isimler de bitti. Yani hocam lütfen
testiculumunuzu açın deseniz yada scrotumunuzu gösterin deseniz anlamıycaz sanki

aklima Can Yucel'in savunmasi geldi
ben oyle algilamiyorum, uzerimde cok egreti duruyor tercih etmiyorum
ama kullanan insandan, kullanmasini bilen insandan
kullanisli bir lugata sahip insandan, rahatsiz olmuyorum
"Cinsel terim" "argo" terimler galiba
cunku dirty talk olarak dusunmek istemiyorum

kıpırdama ordan
görünüyor burdan

Geri