Cinsel terim kullanmayı sapıklık olarak algılamak

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Karaciğer kadar masum anatomik yapılar halbuki (organdan dem vuracak olursak)Hatta teorik olarak karaciğerin işlevi daha fazla.
Bu kadar derin , ihtiras dolu anlamlar yüklemek yersiz.

benim bi arkadaş var dalağı cinsel terimlere alet ediyo sürekli ''olm şey var şey var diyorum'' şey varken dalağa niye şeydiyon diyorum.ben dalak hastasıyım diyo.tam dallama yaa

"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu O'dur."
-Friedrich Nietzsche

Başka söze gerek yok diye düşünüyorum.

Sapiklik degil elbette ancak ergen gibi cinsel konu gorunce sacma sapan espriler yapmak nedir ya? Cinsel terimler geçince kikir kikir gülüp, birbirimizi durttugumuz yillar geldi aklima. :)

Ne sapıklıgı cinsellik hayatın her kosesinde sagında solunda onunde arkasında hatta TAM ortasında ahh ahh ver kırbacı vur dehh dehh :D

Zihniyet meselesi efendim.
Vajina demeyi ayıpçıl gören var onun yerine her yerde kullanmaya uygun olan şey sözcüğünü kullanıyorlar.

Tdkya önerimdir;
Pipi= tek oturgaçlı getirgeçli götürgeç
Vajina= tıpkı çekim
Meme= süt üreteceği
Popo= dışkılattırmalı şaplakattırıcı

Fakültede Freud reyizi en ince ayrıntısına kadar görürken 'öff bunları dinlemek zorunda mıyız' diyen bir grup vardı.

Geçmişten gelen bir şey olsa gerek, çevre ya da aile etkisi var.

İnsanlar ne kadar kaçınıyorsa bunları konuşmaktan, o derece büyütüyor. Yau ne gerek var. Kim demiş geçenlerde sanırsın ülkede herkes sevişmeden çocuk yapıyor da sevişme sahnesine tepki gösteriyorsunuz diye. Yani kasmanın ne anlamı var algılayamıyorum ben.

Geri