Cinsel ilişki için günün en uygun saati belli oldu

• Kullanıcı PapatyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 721 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir keresinde biriyle eşleşmiştim. Bütün gece konuştuk. Saat sabah altıya geliyordu artık. Bir şekilde kendimi davet ettirdim. Kapıdan içeri girdiğimde sabah ezanı okunmuş hava aydınlanmaya başlamıştı. Kadın kapıyı açınca bana hoş geldin yerine "sabah oldu Anthony Quinn bu nasıl bir iştah" demişti :(

bir keresinde de sabah 08.30'a sözleştik almaya gidecektim... neyse bunu müstehcen diye raporlarlarlarlar.

Normal hayatımda yemin ederim kafayı kırmış bir sürü insan tanıdım ama forumdaki karakterlerin yanına yaklaşamaz hiç birisi : )

Gerçekten ne yiyor ne içiyor bu insanlar dediğim çok oluyor : )

Bir keresinde biriyle eşleşmiştim. Bütün gece konuştuk. Saat sabah altıya geliyordu artık. Bir şekilde kendimi davet ettirdim. Kapıdan içeri girdiğimde sabah ezanı okunmuş hava aydınlanmaya başlamıştı. Kadın kapıyı açınca bana hoş geldin yerine "sabah oldu Anthony Quinn bu nasıl bir iştah" demişti :(

bir keresinde de sabah 08.30'a sözleştik almaya gidecektim... neyse bunu müstehcen diye raporlarlarlarlar.
e bi şey oldu mu bari......

Bende diyordum bu forum gündüzleri neden bu kadar sessiz.

Normal hayatımda yemin ederim kafayı kırmış bir sürü insan tanıdım ama forumdaki karakterlerin yanına yaklaşamaz hiç birisi : )

Gerçekten ne yiyor ne içiyor bu insanlar dediğim çok oluyor : )
yorumlar harika ama

niki götünde kıvranmaktan sevişemiyordur
insanın gülesi geliyor
neden gülmesin
haha

21 yaşındayım. bole konulari gorunce nebilim .s

Erkekler de sabah uyandığında istemsizce kılıç kuşanmış oluyor.

Doğrudur. Gün boyu fiziksel ve zihinsel yorgunluk getirdiğinden ötürü süreyi ve performansı etkiler. Sabah sporunun kralı olabilir. Nitekim kardiyo.,D

Şebo'nun da dediği gibi; Günaydın sevgilim kahvaltıdan önce biraz sevişelim mi? Hjfkjksf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri