Cinsel ilişki için günün en uygun saati belli oldu

• Kullanıcı PapatyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 721 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goren de hepsi sevisiyor da saati sorun sanacak.

ben de diyorum öğleden sonraları marketlerde sıkmalı tüp çikolatalar neden bitiyor? ahlaksızlar! nimeti ne için kullanıyorsunuz?

arkadaşlarım neden konuyu hortlatıyorsunuz... araştırma yenilensin önerim dikkate alındı sanıp saatler değişti diye panik oluyorum.
çarşambanın hayrı ve bereketi üzerinize olsun.

npc ne lan, etkisiz eleman mı?
Yok moruk oyunlar da yöneten bir oyuncu olmadan dolaşan karakterler. Mesela bir oyuncu , satıcı bir npc bulur npc oyunda belirli bir levele gelmediysen aynı şeyleri söyler sürekli. Böyle yapay zekadır arada dolaşırken görürsün bazen oyunda ufak hatalar oluşur o npc karakterler duvara çarpar sürekli ya da bir yerde yürürken önünde masa varsa masanın diğer tarafından dolaşmaz çünkü ona masa önüne çıkarsa etrafından dolaş kodlanmamıştır yapımcı tarafından , vs
(NPC) non player character

@Melodram hala nil karaibrahimgil şarkıları gibisin .d

melo'nun nuri pilge ceylanı daha makul geldi. ben öyle kabul edeceğim.

zira bi b*k anlamadım, açıklama için tşk.

Yok moruk oyunlar da yöneten bir oyuncu olmadan dolaşan karakterler. Mesela bir oyuncu , satıcı bir npc bulur npc oyunda belirli bir levele gelmediysen aynı şeyleri söyler sürekli. Böyle yapay zekadır arada dolaşırken görürsün bazen oyunda ufak hatalar oluşur o npc karakterler duvara çarpar sürekli ya da bir yerde yürürken önünde masa varsa masanın diğer tarafından dolaşmaz çünkü ona masa önüne çıkarsa etrafından dolaş kodlanmamıştır yapımcı tarafından , vs
(NPC) non player character

@Melodram hala nil karaibrahimgil şarkıları gibisin .d

çok umut verici dimi, tamam tamam, teşekkürler...

gece 3 sabah gunes dogarkene o saatler arası bence uygun

Ay biyolocik saatim geçiyor kız çocuu yapmicaz mı nerede lan bunun anası? Neeee Merve'lere mi gtimiş, ay bileklerimi ovun derhal kolomya.

insanın seksi ne zaman gelirse odur
bunun zamanı olmaz
insanları yatakta rahat bırakın bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri