Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saydınız mı??
İçlerinde bu sayım yapılıyor .. Bizde olduğu gibi ..
Aman abi bak ters birşey olur genç yaşta kafam da huni ile dolaşmak istememKorkma kardeşim .. Gel yamacımadöverim onları ben ..
Aman abi bak ters birşey olur genç yaşta kafam da huni ile dolaşmak istemem
Ben korkarım diyorum Maria puder çağıralım diyor:nee:
Paranormal şeylerden ben de çok korkuyorum ama öğrenmek isterim böyle bir şey varsa:şirine:
Yavrucuğum deli misin otur oturdugun yerde D:![]()
Eyvahlar olsunDeli cesareti geldi üstüme:asd:
Beni cin değil ama climax çarpsin isterdim![]()
O kim?:dusun:
Neci?:dusun:
Ne işe yarıyor?:dusun:
Kimlerden?:dusun:
:asd:
Peki onların da herseyi bizim gibi mi misal Paraları falan var mı kendilerine özgü? Hep alakasız yerden soruyorum abi ama merak işte .p
Sana güveniyorum çalıştığı hastaneyi bulur musun benim için :ask
Doktor bey ilgimi çeken tek erkek kfkckfk:asd::ask
Deli cesareti geldi üstüme:asd:
O yüzden sordum beni biliyorsun asdafafah
Doktor demek hımmm.
Bekar mı?
Yalnız yakışıklı ise bulursam sana söylemem asdaffahahah
Bir arkadaşımın eniştesi musallata maruz kalmıştı .. Vakti zamanında girmemesi gereken bir define yerine girmiş sağa sola fırlatılmış .. Evine döndüğünde aylarca saçı başı dağınık yüzü simsiyah bir kadın " artık benim kocamsın sen " diye buna uğrayıp durmuş .. Hafızanda bulunsun![]()
Abi sende korkuyoruz şurada konuyu dağıtayım diyorum ama halaaaaa:nee:Bir arkadaşımın eniştesi musallata maruz kalmıştı .. Vakti zamanında girmemesi gereken bir define yerine girmiş sağa sola fırlatılmış .. Evine döndüğünde aylarca saçı başı dağınık yüzü simsiyah bir kadın " artık benim kocamsın sen " diye buna uğrayıp durmuş .. Hafızanda bulunsun![]()
Eksen abi bizi kovacak :haha:
Bence karizmatik yakışıklı değil ayrıca ağzı bozuk,kültürlü ve ateşli :haha:
Seksi bi erkek olduğunu düşünüyorum :şirine:
Evli ya tek sorun bu yoksa bana göreydi :asd:
Madem bu kadar tehlikeli insanlara zarar veriyor o halde neden var?