Cinlerin Nüfusu Kaç?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
eti cin cin etindenmi yapılıyo :D

.. Çok sevdiğim bir abim mühr-ü vekildir, o istediği zaman istediği cinle görüşür konuşur .. ..

hah işte biz bu dediklerini hastaneye yatırıp kolları arkadan bağlanan bi gömlek giydirip kafasına elektrik veriyoruz gün aşırı.

benim de cinlerim var.ama imansız cinler.iyi anlaşıyoruz

Şakaya gelecek konu değil gerçekten musallat olursa size işiniz zor sonra kapı kapı hoca arar durursunuz..

Benim bir sorum olacak tekrardan EkSen sana,bilmediğimden bunlar hep:cici:
Ben pek itimad etmem bu tarz şeylere.

Yaklaşık olarak 13 milyar 650 bin cin vardır .. Toplamda 58 kabile var ve 9 milyar 380 bin kadarı bu kabilelere mensupken geri kalanları kendi başlarına oluşturdukları küçük gruplar halinde yaşarlar ..

Demişsin,tabi ki saygım var düşüncene.
Peki,nerede yaşıyorlar?
Ve en çok merak ettiğim,bunların varoluş amacı nedir?

Latte Senin yaşama amacın ney ise onlarıkide o dur. Yani Allah,a kulluk etmek :)

EkSen Abi bunların kaç padişahı vardı.

Benim bir sorum olacak tekrardan EkSen sana,bilmediğimden bunlar hep:cici:
Ben pek itimad etmem bu tarz şeylere.

Demişsin,tabi ki saygım var düşüncene.
Peki,nerede yaşıyorlar?
Ve en çok merak ettiğim,bunların varoluş amacı nedir?

Ekserisi ovalık alanlarda, dağ yamaçları ve insanların pek bulunmadığı her türlü ıssız bölgede yaşarlar .. Onlarda bizler gibi kulluk bilinci ile yaratılmış varlıklardır, şu an için amaçlarını soruyorsan ciddi bir kısmının nihai hedefi Şeytan'ın buyruklarını yerine getirmekten ibarettir .. Daha da açabilirim istersen ..

Latte Senin yaşama amacın ney ise onlarıkide o dur. Yani Allah,a kulluk etmek :)

EkSen Abi bunların kaç padişahı vardı.

Sağda solda yedi diye geçer ama bildiğim kadarıyla her kabilenin liderleri vardır .. Daha ayrıntılı bilgim olursa paylaşırım inşaALLAH ..

bana bulaşamıyolar tornacı rüstemin torunuyum diyorum
dedemi sever sayarlar sağolsunlar

Sağda solda yedi diye geçer ama bildiğim kadarıyla her kabilenin liderleri vardır .. Daha ayrıntılı bilgim olursa paylaşırım inşaALLAH ..

Bende 7 diye biliyorum abi yinede sorayım dedim. Galiba günlere göre yönetiyorlarmış aslı var ise.

Ekserisi ovalık alanlarda, dağ yamaçları ve insanların pek bulunmadığı her türlü ıssız bölgede yaşarlar .. Onlarda bizler gibi kulluk bilinci ile yaratılmış varlıklardır, şu an için amaçlarını soruyorsan ciddi bir kısmının nihai hedefi Şeytan'ın buyruklarını yerine getirmekten ibarettir .. Daha da açabilirim istersen ..

Cevapların için teşekkür ederim:cici:
Bir de şunları sorayım,sıkıntı vermek de istemem.
Onları bizden farklı kılan nedir o halde?
Neden başka evrende (nasıl adlandırıyorsunuz bilmiyorum) yaşıyorlar?
Neden bize görünmüyorlar?
Son sorumu şu manada sordum;bilmiyorum sizin inancınız da aynı mı ama,onların bizi gördüğü,bizim onları göremediğimiz söylenir.Bu işleyiş neden böyle?

Geri