Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
.. Çok sevdiğim bir abim mühr-ü vekildir, o istediği zaman istediği cinle görüşür konuşur .. ..
cine ben pabucunu ters giydiririm hatta cinlendiririm onu))))))
hah işte biz bu dediklerini hastaneye yatırıp kolları arkadan bağlanan bi gömlek giydirip kafasına elektrik veriyoruz gün aşırı.
Onlar pabuç giymezler .. Bir tek ayaklarını görsen pabuçlarını giymeyi unutup kaçarsın![]()
Sen gördün mü ?
benim de cinlerim var.ama imansız cinler.iyi anlaşıyoruz
sayısını kim söylediki![]()
Yaklaşık olarak 13 milyar 650 bin cin vardır .. Toplamda 58 kabile var ve 9 milyar 380 bin kadarı bu kabilelere mensupken geri kalanları kendi başlarına oluşturdukları küçük gruplar halinde yaşarlar ..
Benim bir sorum olacak tekrardan EkSen sana,bilmediğimden bunlar hep:cici:
Ben pek itimad etmem bu tarz şeylere.
Demişsin,tabi ki saygım var düşüncene.
Peki,nerede yaşıyorlar?
Ve en çok merak ettiğim,bunların varoluş amacı nedir?
Sağda solda yedi diye geçer ama bildiğim kadarıyla her kabilenin liderleri vardır .. Daha ayrıntılı bilgim olursa paylaşırım inşaALLAH ..
Ekserisi ovalık alanlarda, dağ yamaçları ve insanların pek bulunmadığı her türlü ıssız bölgede yaşarlar .. Onlarda bizler gibi kulluk bilinci ile yaratılmış varlıklardır, şu an için amaçlarını soruyorsan ciddi bir kısmının nihai hedefi Şeytan'ın buyruklarını yerine getirmekten ibarettir .. Daha da açabilirim istersen ..
Onlardan biri bir tanıdığıma o da bana ..