Cinlerin Nüfusu Kaç?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
sadece türkiyede yok dimi yani bir nevada eyaletinde yada kübadada olabilirler onlarda ejnebi cini olan demonlarmı olmuş oluyo mesela paranormal activity filminde anlatılmak istenen demonlar ejnebi cinimi oluyo ama onlar insanlara saçma bir film bi ispatı yok olarak gelio fakat bir azazil cin filmi gerçek olarak kabul görüo yani türkiye dışındaki varlıklar gerçekmi ? yoksa orda yokta bizden feiz alıptamı korku filmi yapıolar yozgatın bir ilçesinde tanık olmuştum defineci abisi olan bir arkadaşım var ve cinle evli oldunu idda ediodu böle bi durum sözkonusumu ? ve abisi gerçekten define bulabilio mesela 2 kere buldu 15 20 denemede

Emin ol o tarz filimler de, vampirli filimler de ve daha bir çok korku filminin kaynağında da CİNLER vardır .. Yalnızca Türkiye'de değil dünyanın her yerinde yaşarlar ..

O zaman bana da görünmez yoldan çıkmisim daha ne kadar çıkarım diye.

4.boyutsal varlıkların bilimdede 3.boyuttan insanlara gözükme olasılığı yok zaten öle bir fenomeni çıplak gözle görmek mümkün değil henüz fakat iletişim mevcut bu çoğu zaman insanın kendi aklının oyun oynaması oluyor.çünkü ne düşünüyorsak zihnimiz o olur

Evvela onların boyutu beşinci boyuttur ..
Cin çağırma meselesine gelince; latife yaptım tabi ki .. Asla bu işe kalkışmam, çağırırsam gelirler çok eminim ne de olsa adım geçti bir kere aralarında .. Cinlerle uğraşmak cebinizde zaman ayarlı bomba ile dolaşmaya benzer .. Mesele şu ki bombanın zamanını siz ayarlayamazsınız ..
İnanan inanır inanmayan inanmaz ..

Abi bende varım. Normalde korkmam ama yüzleşmekte gerek bir yerde. Bakalım gerçektende korkuyoruz mu korkmuyoruz mu görelim.

Bir anımı anlatayım .. Hocam bir gün sordu bana ; " Yolda yürürken baktın az ileride bir cin topluluğu var ve gerçek hallerindeler .. Aralarından geçebilir misin ? "

Dedim ; " Geçerim herhalde hocam .. Beni bilirsin gözü karayımdır "
Dedi ki ; " Olduğun yerde kalırsın oğlum .. Korkudan donar kalırsın emin ol "

Bana bunu dediyse ki gerçekten cesurumdur BEN ALMAYAYIM SİZE DE TAVSİYE ETMEYEYİM ..

Evvela onların boyutu beşinci boyuttur ..
Cin çağırma meselesine gelince; latife yaptım tabi ki .. Asla bu işe kalkışmam, çağırırsam gelirler çok eminim ne de olsa adım geçti bir kere aralarında .. Cinlerle uğraşmak cebinizde zaman ayarlı bomba ile dolaşmaya benzer .. Mesele şu ki bombanın zamanını siz ayarlayamazsınız ..
İnanan inanır inanmayan inanmaz ..

ama 5.boyutta enerji olur bir varlık maddeleşebiliyormu ? mesela dünyaya bulundumuz boyuta gelip yani denedim zamanındada hiç bir sonuç alamadım bir yan etkisinide göremedim öle fincan koyupta ey cin nerdeysen gelvari bi ritüelde değildi açıkcası

ama 5.boyutta enerji olur bir varlık maddeleşebiliyormu ? mesela dünyaya bulundumuz boyuta gelip

Teknik açıklamasına vakıf değilim ama bildiğim boyutlarının beşinci olduğudur .. Onlar zaten şuasal varlıklardır ve istedikleri zaman maddeye bürünebilirler .. Bunu bizim boyutumuzda gerçekleştirirler .. Maddeye büründükleri zaman güçleri ve yetenekleri zayıflar hatta savunmasız hale gelirler ..

Insanların gelecekleri hakkında bilgi sahipleri oldukları doğru mu ?
Ve yıldız kaymasıyla bi Bağlantıları var mı ?

olabilir tabi.mikroskobun keşfinden evvel sana amipten bahsetseler inanmazdın.
ama naaptın bi araç kullandın:mikroskop
cinler için de bir araç kullanmalısın görmek için belki.
kuranda cinlerin varlığından bahsediliyor olması inanmaya zorluyor inananları.adı üzerinde ''inanan''
oysa kuran amipten bahsetmez.yani varlığı bi inanca dayanmaz.vardır işte mk .)

cinler insanların gelecekleri hakkında bilgi sahibi oldukları yanlış bir bilgidir. peygamber efendimizinde söylediği gibi geleceği bir tek bilen allah c.c.

cinler ve yıldız kayması ile ilgili bir yazıyıda linkten okuyabilirsin. LİNK

Hayır ..
Cinler beyin dalgalarını okuyabilir, insanın kafasının içindekileri görebilirler .. Dolayısıyla sana senin hakkında kimsenin bilemeyeceği şeyler söylediği zaman seni şaşırtır ve hayran bırakırlar .. Bu kadar çok bilgiye sahip oldukları için de kısa zaman aralıklı gelecek tahminlerinin tutma ihtimalleri artar ama uzun zaman aralıklı gelecekle ilgili hiç bir halt bilemezler yine de de bol bol sallarlar ve iyi sallarlar .. Peygamber efendimizin doğumundan önce bu yeteneğe de sahiptiler ama efendimizin doğumuyla bu ellerinden alınmış ve onlara yasaklanmıştır ..

Öncelikle başlığı Çin Nüfusu diye okuyan kısımdan olarak selam veriyorum :hi: Zamanında bunların liderinin Hz.Süleyman olduğunu biliyorum, tek bir liderleri var diye biliyorum ve liderine de Cann yada Can gibi bişi denildiğini biliyorum, ayrıca oldukça insan kılığında cin var toplumda, belki de konuştuğumuz kişiler arasında bile vardır cinler, konuştuğumuzun farkında olmayız.. Ha böyle dedim diye telaşlanmaya gerek yok, yani belkide vardırda, en tehlikeli mahlukat insandır zaten, dünyada bu kadar caniliği pisliği tecavüzü ipneliği hırsızlığı insandan başka kim yapabilir? ...

olabilir tabi.mikroskobun keşfinden evvel sana amipten bahsetseler inanmazdın.
ama naaptın bi araç kullandın:mikroskop
cinler için de bir araç kullanmalısın görmek için belki.
kuranda cinlerin varlığından bahsediliyor olması inanmaya zorluyor inananları.adı üzerinde ''inanan''
oysa kuran amipten bahsetmez.yani varlığı bi inanca dayanmaz.vardır işte mk .)

Kuran embriyodan da alakadan da bahseder oysa .. Sonuçta bir tıp kitabı değil ki tıpla ilgili her bilgiyi versin ..
Ama kurduğun mantık doğru Clim .. Cinleri görmek ya da duymak için bir araç icat edilemedi edilmesi de mümkün değil gibi şimdilik ..

Öncelikle başlığı Çin Nüfusu diye okuyan kısımdan olarak selam veriyorum :hi: Zamanında bunların liderinin Hz.Süleyman olduğunu biliyorum, tek bir liderleri var diye biliyorum ve liderine de Cann yada Can gibi bişi denildiğini biliyorum, ayrıca oldukça insan kılığında cin var toplumda, belki de konuştuğumuz kişiler arasında bile vardır cinler, konuştuğumuzun farkında olmayız.. Ha böyle dedim diye telaşlanmaya gerek yok, yani belkide vardırda, en tehlikeli mahlukat insandır zaten, dünyada bu kadar caniliği pisliği tecavüzü ipneliği hırsızlığı insandan başka kim yapabilir? ...

Yer yer katıldığım güzel bir açıklama ..
Cinlerin tamamına hükmedebilen tek insan Hz.Süleyman, daha sonra Efendimi peygamberimizdir ..
Cann bunların atasıdır .. Aslında onu hepiniz tanıyorsunuz .. Nam-ı diğer meşhur Şeytan'dır kendisi ..
İnsan kılığında aramızda dolaşmazlar, bu onlar için hem zahmetli hem de çok risklidir .. Ancak özel bazı durumlarda buna başvururlar ki merak etmeyin bir çoğumuz bunlarla ne kendi kılıklarında ne de insan kılığında görüşmemişizdir ..

İnsanı bu kadar tehlikeli bir hale getiren başlıca sebeplerden biri de sufli cinlerdir .. İnsanı hakir ve zelil eylemek için verdiği sözde şeytan'a tam itaatle yardım ederler ..

Nikimi " Yandan yemiş Nihat Hatipoğlu " diye değiştirin lütfen .. Yoruldum yahu bi durun nan :)

Geri