Maria Puder
Platin Üye
Nedense bunlar bana hep masalvari geliyor :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sadece türkiyede yok dimi yani bir nevada eyaletinde yada kübadada olabilirler onlarda ejnebi cini olan demonlarmı olmuş oluyo mesela paranormal activity filminde anlatılmak istenen demonlar ejnebi cinimi oluyo ama onlar insanlara saçma bir film bi ispatı yok olarak gelio fakat bir azazil cin filmi gerçek olarak kabul görüo yani türkiye dışındaki varlıklar gerçekmi ? yoksa orda yokta bizden feiz alıptamı korku filmi yapıolar yozgatın bir ilçesinde tanık olmuştum defineci abisi olan bir arkadaşım var ve cinle evli oldunu idda ediodu böle bi durum sözkonusumu ? ve abisi gerçekten define bulabilio mesela 2 kere buldu 15 20 denemede
Nedense bunlar bana hep masalvari geliyor :/
Bir gün sana ispatlamak isterim eğer cesaret edersen![]()
Cin mi cagiricaz abi? Eger öyle ise varım.
Bir gün sana ispatlamak isterim eğer cesaret edersen![]()
denedim fakat olmadı imanı zayıf insanlara gözükmediği bilgisine ulaşmıştım en son bir kaç bilirkişiden![]()
O zaman bana da görünmez yoldan çıkmisim daha ne kadar çıkarım diye.
Abi bende varım. Normalde korkmam ama yüzleşmekte gerek bir yerde. Bakalım gerçektende korkuyoruz mu korkmuyoruz mu görelim.
Evvela onların boyutu beşinci boyuttur ..
Cin çağırma meselesine gelince; latife yaptım tabi ki .. Asla bu işe kalkışmam, çağırırsam gelirler çok eminim ne de olsa adım geçti bir kere aralarında .. Cinlerle uğraşmak cebinizde zaman ayarlı bomba ile dolaşmaya benzer .. Mesele şu ki bombanın zamanını siz ayarlayamazsınız ..
İnanan inanır inanmayan inanmaz ..
ama 5.boyutta enerji olur bir varlık maddeleşebiliyormu ? mesela dünyaya bulundumuz boyuta gelip
Insanların gelecekleri hakkında bilgi sahipleri oldukları doğru mu ?
Ve yıldız kaymasıyla bi Bağlantıları var mı ?
Insanların gelecekleri hakkında bilgi sahipleri oldukları doğru mu ?
Ve yıldız kaymasıyla bi Bağlantıları var mı ?
olabilir tabi.mikroskobun keşfinden evvel sana amipten bahsetseler inanmazdın.
ama naaptın bi araç kullandın:mikroskop
cinler için de bir araç kullanmalısın görmek için belki.
kuranda cinlerin varlığından bahsediliyor olması inanmaya zorluyor inananları.adı üzerinde ''inanan''
oysa kuran amipten bahsetmez.yani varlığı bi inanca dayanmaz.vardır işte mk .)
Öncelikle başlığı Çin Nüfusu diye okuyan kısımdan olarak selam veriyorum :hi: Zamanında bunların liderinin Hz.Süleyman olduğunu biliyorum, tek bir liderleri var diye biliyorum ve liderine de Cann yada Can gibi bişi denildiğini biliyorum, ayrıca oldukça insan kılığında cin var toplumda, belki de konuştuğumuz kişiler arasında bile vardır cinler, konuştuğumuzun farkında olmayız.. Ha böyle dedim diye telaşlanmaya gerek yok, yani belkide vardırda, en tehlikeli mahlukat insandır zaten, dünyada bu kadar caniliği pisliği tecavüzü ipneliği hırsızlığı insandan başka kim yapabilir? ...