Cinlerin Nüfusu Kaç?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Ya ben çin sandim dunyanin yarisi çin miymis dedim :D
Cin demisken gorsem hastaneye bile yetistiremezler oracikta olurum :D

doğru söylüyorlar mı peki?çoğunun yalancı olduğunu duymuştum.

Cevapların için teşekkür ederim:cici:
Bir de şunları sorayım,sıkıntı vermek de istemem.
Onları bizden farklı kılan nedir o halde?
Neden başka evrende (nasıl adlandırıyorsunuz bilmiyorum) yaşıyorlar?
Neden bize görünmüyorlar?
Son sorumu şu manada sordum;bilmiyorum sizin inancınız da aynı mı ama,onların bizi gördüğü,bizim onları göremediğimiz söylenir.Bu işleyiş neden böyle?

Güzel sorular ..

İnsan yaratıldığı vakit, insanın özelliklerini bilen ve vahşi mizacından korkan Cinler, ALLAH'tan bu konuda yardım istemişler .. ALLAH'ta onları bizden korumak için gözlerimizden saklamıştır .. Düşündüğümüz de hiç de mantıksız değildir bu durum zira yeryüzünde kendimize kul köle etmediğimiz ya da neslini tüketmediğimiz hiç bir tür yok ..

Onlar da bizim gibi nefsani varlıklardır .. Yer, içer, eğlenirler .. Dumansız ateşten yaratıldıkları için ( ışık ) hareket kabiliyetleri bizim gibi maddeye bağlı değildir .. Hepimiz aynı dünyada yaşıyor ama farkı boyutlarda bulunuyoruz .. Biz değil ama onlar boyutlar arası geçişler yaparlar ..

doğru söylüyorlar mı peki?çoğunun yalancı olduğunu duymuştum.

En büyük özelliklerinden biri çok çelişkili ve istikrarsız varlıklar oluşlarıdır .. Şu zamanda hiç bir insana güvenemez iken onlara asla güvenmemelisiniz .. İnsanla eğlenmeyi severler ve çok yalan söylerler .. Ama bazen de öyle gerçekleri söylerler ki şaşar kalırsınız ..

gerçekten mi? ne anlatılmak isteniyor peki oralarda? konu heyecanlı olmaya başladı :asd:

Her insanın cini/cinleri vardır .. Duygusal tepkimelerimizde rol oynarlar istedikleri zaman .. Özellikle Korku ve Öfke de .. Bu bağlamda kullanılmış olabilir bu söz ..

sadece türkiyede yok dimi yani bir nevada eyaletinde yada kübadada olabilirler onlarda ejnebi cini olan demonlarmı olmuş oluyo mesela paranormal activity filminde anlatılmak istenen demonlar ejnebi cinimi oluyo ama onlar insanlara saçma bir film bi ispatı yok olarak gelio fakat bir azazil cin filmi gerçek olarak kabul görüo yani türkiye dışındaki varlıklar gerçekmi ? yoksa orda yokta bizden feiz alıptamı korku filmi yapıolar yozgatın bir ilçesinde tanık olmuştum defineci abisi olan bir arkadaşım var ve cinle evli oldunu idda ediodu böle bi durum sözkonusumu ? ve abisi gerçekten define bulabilio mesela 2 kere buldu 15 20 denemede ayrıca cin çıkarma seansınada şait oldum hüneri olan bir zat bir bayanın anlından bir işlem yaparak çıkarabildiğini idda etmişti ve yapmıştı ama hasta gerçekten cinlimiydi bilmiyorum

yok korkmuyorum bizim koruyucu meleklerimiz var onlar yanaşamaz bize yoksa damarımızda kan olup bile dolaşabilir onlar ... sadece bir forumda gelir gelmez böyle bir konuya denk gelmam değişik geldi:cici:

Bu güzel açıklamaya ek olarak ; Evet insanı koruyan melaikeler ve cinler de vardır ama tıpkı hastalıklarda olduğu gibi bunları vücut direncimizi sağlayan antikorlar olarak düşünürsek, eğer ağır bir hastalığa yakalanırsak sıkıntımız büyür ..

ALLAH büyü yapmanın yolunu açmış ama büyüye izin vermemiştir ki bu da sınavlarından biridir .. İnsanlar arasında şerli büyücüler vardır ve birine büyü yaparsa o kimsenin işi çok ama çok zorlaşır ..

Geri