Cinlerden Nasıl Korunabiliriz?

• Kullanıcı Lady
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4423 gün önce görüldü
Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır. Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. Cin mektubu denilen duayı, yanında taşıyana veya evinde bulundurana cin gelmez, dadanmış olan cin de gider.

Cin ve şeytan şerrinden kurtulmak için ve sara hastalığına ve sihre, büyüye karşı koruyucu âyet denilen (ayat-ı hırz)ı yedi gün okumalı ve bu âyetleri üzerinde taşımalıdır.

Allah'ın adı, onun emirleri ve Resûlünün iziyle.

Konuyu acan arkadas belki bunlari okuyamaz ama baskalari da ayni sorunla karsilasabilir. Yazmakta fayda var. Cinlere inanmayan ve onlarla dalga gecenleri konudan tenzih ediyorum.
Cinler ruhani varliklar ve inancimiza gore iyi huylu kotu huylu olanlari mevcut. (Gunumuz filmlerine konu olanlardan bahsetmiyorum yanlis algilanmasin) Maneviyati zayif kisilere musallat olurlar genelde. Sadece bu durumda degil her zaman muhafazateyn surelerini okuyabilirsiniz. Felak ve Nas sureleridir. Bununla beraber ayetel kursiyi de okumaniz iyi olur.

Yatmadan iki saat önce yemek yemeyi kesersen sorun olmaz diye düşünüyorum. Sağ tarafına dönüp yatmakta soruna çare olacaktır. Bir de kesinlikle internet araştırmalarını kesmelisin. Yoksa musallat olmayacagı olsa da olacaktır. Adını söylersen çağırırsın. Bunlar bir de sadece rüyana girmekle kalmaz. Hayatını alırlar valla adamın elinden. Çünkü öyle güçlüler.

Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra ağzını çalkala. Öğlr yemeği için muaf tutulmuştur.

(Neden yazdım bende bilmiyorum )

Töbe yarabbim ya.
Önce bi bu hayatinizi düzene sokun da sonra paranormal aktivitelerle meskul olun.
Tabi dünyadan zaman kalir ise.
Hep aylakcilik hep bi baskalarinin üzerinden ego yontma eylemleri.

Makyajsız görün gider zaten

Kurtulan varsa söyleyin bi girdimi çıkmaz valla aksksls.

Cinin c'si hakkında bilgisi olmayan insanların (ama inanarak ama inanmayıp salt bilgi sahibi olarak) gereksiz tantanalarına öncülük eden konular vol bilmem kaç.
Üç harfli diyelim tabi, kafaları basmıyor öyle deyince ya da hiç anmayalım; tüm boyutların kapısını açan sihirli bir kelime, musallat olur çenemizi yamulturlar sonra.
Cin vs. değil dünyanın en saçma gibi gözüken konularında bile bilgi sahibi olmadan konuşmamak gerek.
Her türlü 'cahillikten öldü' şeklinde ölüm sebebi çıkarma eğiliminiz oluyor.
Bilmiyorsun, o halde öğren ya da boş konuşma.
Zor bir şey de değil ki...

Geri