Cinlerden Nasıl Korunabiliriz?

• Kullanıcı Lady
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4423 gün önce görüldü
cinler kişilere zarar vere bilir mi hatta evliliklerin olmaması için neler yapa bilir. bilgisi olan varmı ? iki gündür rüya görüyorum kötü şekilde

Gördüğün rüya ne ile alakalı ki bu sonuca vardın?

bence burdaki yorumlardan Hayır bekleme , çünkü sadece kafan karışır aç bi kuran-ı kerim türkçe meali orda yazıyordur sorduğun sorunun cevabı.

Nefesi kuvvetli bir hoca bul kardeş. Genelde öyle yapıldığına denk geliyorum.

İnsan bilinçaltı herşeyden etkilenir. Bi iki gördüğün rüyaya bakıp böyle yorumlamalarda bulunmak doğru değil. İlişki durumun : Nişanlı. Kafanı böyle olaylarla bulandırma. Çok merak ediyorsan bilgi sahibi ol araştır ama uygulama. Burda gelip sana kurşun döktür, muska yazdır,hacıya hocaya üflet dememizi beklemen saçma.

Cin diye birşey yoktur diyen arkadaşıma hitaben Kuran-ı Kerim'de Cin suresini hatırlatırım.

10. ve enna la nedriy eşerrun uriyde bimen fiyl'ardı em erade bihim rabbuhum reşeden.

10. "Hakikaten biz bilmiyoruz, yeryüzündekilere kötülük mü istendi, yoksa Rableri onlara bir hayır mı diledi?"

Cinlerde insanlar gibi hayırlı olanı da var, hayırsız olanıda. Yanılmıyorsam cinlerin hayırsız olanı bayanlara tecavüz bile edebilirler. Bunun bir örneği ''Büyü' filminde mevcuttur.

Cin yoktur diyen arkadaş alıntı yapmış galiba bi konudan , Doğu nun da dediği gibi Kuran-ı Kerim 'de mevcut , açıp bakmayi denersen görürsün zaten.

Konu inanç tartışması değil arkadaşlar. Lütfen konunun amacından sapmasına sebebiyet verecek şekilde mesajlar yazmayın. Konuyla ilgili bilgisi olmayan arkadaşlar mesaj yazmasın.

Yatmadan önce felak-nas surelerini vede ayetel kursiyi okursan hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.

Cin Kuran-ı Kerimde geçtiği gibi ateş ve dumandan yaratılmıştır dünya üzerinde her insan gibi yaşayan varlıklardır insanlar uğraşmadıkça cinler kimseye musallat olmaz sen vesvese yapıyorsun büyük ihtimal kitaplar filmler bilinçaltına yerleşiyor korkunun ecele faydası yok :) yanlış bişey yapmadığın sürece..abdest al yat kafanı başka şeylerle meşkul et

cinler kişilere zarar vere bilir mi hatta evliliklerin olmaması için neler yapa bilir. bilgisi olan varmı ? iki gündür rüya görüyorum kötü şekilde
Konu hakkında bilgim yok ama @Freyja nın dediğini yapıp bu konuyu bir daha hiç düşünmezsen sorunun biter .Bizi kontrol eden düşüncelerimizdir .Aklına bu konuyu getirdikçe işin içine duygularında karışır ve sonuç olarak psikolojin bozulur .Bu günden itibaren düşünmeyi kes ve bi kaç hafta sonrada sorunların tamamen bitsin :)

"Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased."

Anlamı - Meali:
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

w9qb.jpg
"Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs."

Anlamı - Meali:
De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”

Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.

Anlamı - Meali:
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

w9qb.jpg
Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.

Anlamı - Meali:
De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”

En güzeli budur. Tavsiye edilen de budur. Cinlerin varligina inanan biriysen inananlarin yorumunu ciddiye al. Inanmayan biriysen inanmayanlarin yorumunu ciddiye al. (:

rüya biraz saçma ama nasıl desem şimdi ben rüyamda bir çocuğu görüyorum o gece burdaydım biraz forma baktım yattım neyse çocuk beni kaldırıyor yataktan ismimi söylüyor bilgisayarın içine sokuyor rüyada burayı görüyorum formu sonra çocuğun nefesini hissediyorum resmen.
çocuk bir garip nasıl desem ben yarı insanım diyor sonra tam uyanırken etrafımda bir karartı ytaktan nasıl kalktım bilemedim resmen çığlık attım annem geldi. tekrar uyudum evlensende nişanlansada benimle konuşmadan sana huzur yok dedi tekrar rüyama girdi.

ertesi gün evde darma dağınık oturuyorum ninem var odada baırdı dedi evde kedimi besliyosunuz yok dedim kedi görmüş resmen kadın onuda geçtim banyoya girdim bana sesleniyor sanki birisi dünde hocaya gittim caminin kuzenim götürdü oku vs dedi biraz rahatım ama korkuyorum.

musallat olsada geçecek dedi gelsede korkma dedi hoca su vs içirip yıkandım bir suyla.

hoca sana görünür gelir dedi yada karşına çıkar diyor bir şekilde. bir çok kişi güzel şeyler yazmış çok tşk ederim hepinize.
bu arada medyumun tekini aradım para istiyor dedim hayır işi değilmi bu evet ama parada lazım diyor tabi sadece bilgi amaçlı aradım medyumu o ayrı bakalım hocanın verdiği suyu içiyorum şimdi. parada almadı.

Bu konuda pek hocalara güven olmuyor sen bence gönlünü ferah tutmaya bak...

hoca para istemedi zaten ben birde farklı bir forumdan birisinin yazıalrını okudum onunla irtibat kura bilirsem başkalarınında fikrini almış olurum.

dualardan oku canım Nas Felak suresini Ayetel Kürsiyi Ehad suresi ve Fatiha surelerini yatarkene bol bol oku ve uyu çok iyi geliyor emin ol :cici:

ÇiMeN okuyorum çok tşk ederim hepinize. çok okudum birşeyler de bazı yazılarda onların zaman geldikçe insanların içine karışçanı yazıyor psikolojim bozuldu sanırım.
şimdi içimde hep bir öğrenme isteği acaba gerçekten bunları gören anlayan insanlar varmı :S

Lady emin ol görenler vardır canım ama psikolojini bozma o daha kötü bozulması :S

Geri