cinler kişilere zarar vere bilir mi hatta evliliklerin olmaması için neler yapa bilir. bilgisi olan varmı ? iki gündür rüya görüyorum kötü şekilde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu hakkında bilgim yok ama @Freyja nın dediğini yapıp bu konuyu bir daha hiç düşünmezsen sorunun biter .Bizi kontrol eden düşüncelerimizdir .Aklına bu konuyu getirdikçe işin içine duygularında karışır ve sonuç olarak psikolojin bozulur .Bu günden itibaren düşünmeyi kes ve bi kaç hafta sonrada sorunların tamamen bitsincinler kişilere zarar vere bilir mi hatta evliliklerin olmaması için neler yapa bilir. bilgisi olan varmı ? iki gündür rüya görüyorum kötü şekilde
Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.
Anlamı - Meali:
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”
Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.![]()
Anlamı - Meali:
De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”
cinler kişilere zarar vere bilir mi hatta evliliklerin olmaması için neler yapa bilir. bilgisi olan varmı ? iki gündür rüya görüyorum kötü şekilde
Lady emin ol görenler vardır canım ama psikolojini bozma o daha kötü bozulması :S