Cin Çağırma

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Lütfen gidiniz cinler. Bir çağırdık yatıya geldi bunlar. Yeter ama aaa!!

Ne çağıracağım be? İsteyen kendi gelir, kapımız herkese açık, elimiz bol göynümüz geniştir.

tumblr_n4dprqEMjG1rhmoixo1_500.gif

Hac işaretini çıkarın toz olur

kış kış cinler kış kış.

[YOUTUBE]6wBtWaroVxI[/YOUTUBE]

Onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı.

cinlerin insanlarla iletişim kurabildiğine ve onları sahiplendiğine inanların motivasyon kaynaklarını " din " dışında hep merak etmişimdir

Çağırmama gerek yok benimle yaşıyorlar

yalniz fincanla cagirilan cin degil zifir , cin cagiramassin oyle kolay degil kansjks hani yok tabi ama en azindan anlatilan mitin yolu yordami o sekil de degil. genel de dinsel acidan soft insanlarimizin sinirlarini cizmeye yarayan hayali habis varliklar.
fincan muhabbeti ruh cagirmakla ile alakali eski bir avrupa muhabbeti.
islam da bu is daha sofistike , boyle safran murekkebi ibranice yazi ve tilsimlan olur. son dakika muslumani olan her bireyi korkutabilmeye yarayan oykulerin baslica kahramanlaridir.
he bir de dabbe'ye hasilat rekorlari saglamislardir.

yalniz fincanla cagirilan cin degil zifir , cin cagiramassin oyle kolay degil kansjks hani yok tabi ama en azindan anlatilan mitin yolu yordami o sekil de degil. genel de dinsel acidan soft insanlarimizin sinirlarini cizmeye yarayan hayali habis varliklar.
fincan muhabbeti ruh cagirmakla ile alakali eski bir avrupa muhabbeti.
islam da bu is daha sofistike , boyle safran murekkebi ibranice yazi ve tilsimlan olur
büyüye inanıyor musun peki

büyüye inanıyor musun peki
Hayir ama vicca ya da spirituel takilan arkadaslarimdan biliyorum. genclik donemlerimde paranormal bir sitenin adminligini yapmistim birazcik anlarim duru goru , lucid ruya , cakra vs inanmama safasina yas kemale erdikce vakif oluosun. Ergenligin cikis safasinda yani. Horror tarzi seylere cocuklugumdan beri merakli oldugum icin dinler ya da pagan inanislarindaki bir cok sprituel mevzuyu ogrenmistim zamaninda. Daha dogrusu gereksiz olan her bilgiye vakifimdir. Oyle ki bir huddam esliginde cin cikartilma islemi goren bir arkadasimin etklinliginde bile bulunmustum. Makara bir ortamdı

normal de bende büyüye inanmıyorum ama vudu büyüsü (bez bebeğe iğne batırma) nedense role play dışında gerçek geliyor.

cagirmaniza gerek yok, zaten aramizda, evimizde ve bilmem nerelerde yasiyorlar bizlerle zararsiz-zararli

Fincanla parmakla çağrılacak birşey değil. Arapça dersi için bir kursa gitmiştim orda bir kıza musallat olmuşlardı o güne kadar varlığına pek inansam bile tereddüt ediyordum. Ondan sonra çok araştırıp çok kafaya taktım nasıl olur vs vs sürekli kafamın içinde artık psikolojim bozulacak duruma gelmişti:))) sonra çıktım kurstan ama Hala da etkisinden çıkamadım. Karanlık ortamda duramıyorum tek başıma:d

Geri