Cin Çağırma

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
O halde insan çağıralım :D Gelen ruh mu cin mi nasıl anlayacağız? :dusun: Ruhlar aleminden Ferruh. Burdaysan ses ver :dusun:

ben çağırsam kesin fakir bişey gelir
bahtsız bedevi gibiym yeminle
kesin para mara ister
soyar gider allahıma.

Ölülerle ne işiniz var yaşayanları çağırın=) Hayatta olanların kıymetini bilin ölünce çağırmak zorunda kalmayın

İyi laf ettim ya :p

Çağırmaya gerek yok ki, şimdikilerin hepsi cin gibi . :)

[YOUTUBE]q7w7viADl1o[/YOUTUBE]

Bu kadar insan konuya yorum yapmış, bir o kadar da yorum yapmadan okuyup çıkan vardır ama bir tane müslüman da çıkıp cinlerin geleceği göremeyeceğini, gaybı yalnızca Allah'ın bileceğini, düşünce okuyamadıklarını, adam yamultmaya ehliyetlerinin olmadığını, her fincan meclisine hop diye gelmediklerini yazmamış. Bilgi seviyemiz hakkında güzel bir ipucu olmuş. Genel görüş korku ve uzak durmak. Cesaret imandandır bilesiniz. İnandığınız dine bu kadar yabancı olmayın. Ayrıca geleceği görür diye yanlış bilgi vermek de tehlikeli bir durum. İnsan bilmediği bir konuda yorum yaparsa, bilmeden dinden çıkar ve çıkarır. Dediklerimi de doğru algılayın. Bunlar tebliğdir, fikir değil.

biz geçen çağırdık
annesi çıkıp evde yok hem dışarı soğuk
defolun bidaha gelmeyin dedi
ay nasıl rencide oldum yaa

Bu konuda hatırladığım bir şey var. Kuzenim Burç'la kızlar ruh çağırırken onları sesler çıkartıp korkutmuştuk. Korkusundan kızın birisi altına kaçırmıştı.

15 - 16 yaşlarında falandık ;)

Hiç merak etmediğim şey.
Adını bile anmam üç harfli derim bir de çağıracağım :T:
Tövbe bismillah.

Küçükken denemişliğimiz var arkadaşlarımla, tabi filmlerden gördüğümüz kadar. :)

ya gelirse korkudan altına sıçarsın çaarma :)))

Başka işiniz mi yok tövbe est.
Bir ara çağırmasam da geliyorlardı sürekli.

hööcüüüüüüüü , genelde kızlar çok çağırıyor en güzel uğraşmamak :)

Geri