Cimri arkadaş

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kesin süt teklif ettiler düşünüyor Sjsjs

Yorumlarda da ifade edildiği üzere burada cimrilikten ziyade insan kullanmak var ki bu düşünce yapısında kişilerle tekrar görüşmek zaman kaybıdır.

Yemenin içmenin hesabı tutulmaz ancak böyle bir davranış şekli hiç hoş değil.

bizim bi uzak akrabamsı bi şeyimiz var-büyüklerin bütün memleketlilerine akraba deme hastalığı- 10 kişi gittiğinizde küçük çaydanlıkla herkese bir (1) bardaklık çay demler, ikinciyi isterken de “çay bitti” der… bizim sülale öyle mi? istersen bir kişi git, sanki kıtlıktan adam kurtarmışlar gibi her şeyi sererler. biz böyle alıştık, o yüzden cimri arkadaşları sevmem, cimriliği de sevmem. çok göstere göstere cimriyse biri onla bir aktivitem olmaz. parasız alanlarda selamlaşırızjsja. gözüme batmasın yeter.

Bknz;
Bugün yine nasil kaziklandim?
Ne zaman akillanicam..? temasi.

Arkadaş sevmem,dost severim.Yıllarımın birikmiş olduğu insana,yıllarımızı birlikte eskittiğimiz insanlardan kağıt parçasını sakınacak değilim.
Şayet arkadaş edinmişseniz kendinize;böylesine cimrice hareketler sergilemesi çok doğaldır.

• Hımm
Tepkiler: ne
Arkadaş sevmem,dost severim.Yıllarımın birikmiş olduğu insana,yıllarımızı birlikte eskittiğimiz insanlardan kağıt parçasını sakınacak değilim.
Şayet arkadaş edinmişseniz kendinize;böylesine cimrice hareketler sergilemesi çok doğaldır.
Arkadaş edindiysek cimrilik yasasindan mi yararlanmasi gerekiyor efendi

Arkadaş edindiysek cimrilik yasasindan mi yararlanmasi gerekiyor efendi
Gerekmiyor tabii ki,hoş bir hareket olduğunu belirtmedim zaten.Görgü kurallarına göre böyle olması gerekir,ama görgüsüz birini arkadaş edinmişseniz de;yapacak pek bir şey bulunmuyor.

• Üzgün
Gerekmiyor tabii ki,hoş bir hareket olduğunu belirtmedim zaten.Görgü kurallarına göre böyle olması gerekir,ama görgüsüz birini arkadaş edinmişseniz de;yapacak pek bir şey bulunmuyor.
Peki

Hiç edinmediğim arkadaş türü. Hakkaten yav çevremde bir tane bile cimri insan yok arkadaşım olarak. Ailemde de tek tük..

Cimri insan çekilecek dert değil. Tamam savurmasın da parasını ama dengeyi tuttursun işte.

Arkadaşlar arasında böyle birşey yaşamadım hiç.
Bir önce ki yemeği o Ödemişse diğerini ben öderim.
Bu böyledir böyle olmalı.

• Kahkaha
Geri