allah allah bak sen…ARKADAŞLAR SİZ HİLAL'İ HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ? ben gördüm çünkü.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
allah allah bak sen…ARKADAŞLAR SİZ HİLAL'İ HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ? ben gördüm çünkü.
BUGÜN KOMBO YAPIYORUM DUR.. Forumda 3 tekliften sonra barda da bi şeyler oldu anlatırım...allah allah bak sen…
Arkadaş edindiysek cimrilik yasasindan mi yararlanmasi gerekiyor efendiArkadaş sevmem,dost severim.Yıllarımın birikmiş olduğu insana,yıllarımızı birlikte eskittiğimiz insanlardan kağıt parçasını sakınacak değilim.
Şayet arkadaş edinmişseniz kendinize;böylesine cimrice hareketler sergilemesi çok doğaldır.
Gerekmiyor tabii ki,hoş bir hareket olduğunu belirtmedim zaten.Görgü kurallarına göre böyle olması gerekir,ama görgüsüz birini arkadaş edinmişseniz de;yapacak pek bir şey bulunmuyor.Arkadaş edindiysek cimrilik yasasindan mi yararlanmasi gerekiyor efendi
PekiGerekmiyor tabii ki,hoş bir hareket olduğunu belirtmedim zaten.Görgü kurallarına göre böyle olması gerekir,ama görgüsüz birini arkadaş edinmişseniz de;yapacak pek bir şey bulunmuyor.
Ya sen fransada bir adamsin orda zaten işler free )Arkadaşlar arasında böyle birşey yaşamadım hiç.
Bir önce ki yemeği o Ödemişse diğerini ben öderim.
Bu böyledir böyle olmalı.
Ya sen fransada bir adamsin orda zaten işler free )