ßaşak
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Bir zamanların fenomen dizisi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dizinin adı da kirli çamaşırlar.. yıllar yıllar önce buraya yazmıştım bunu, kimse hatırlamamıştı, çevremde de kimse bilmiyor/hatırlamıyor. dinozor bir sen bir ben kaldık.Ya ben bu diziyi pek sevmiyordum ama izlemişliğim vardır, jenerik sözleri mıh gibi aklımda:d Küçükken ezberlenen şeyler insanın aklından kolayca gitmiyor. Eyvah Babam izlerdim ben. Bay Kamber. Ya bir de bunu kimse hatırlamıyor ama hülya avşar, reha yeprem, öztürk serengilli bir muhabir dizisi vardı jffj ona bayılırdım. İsmini unuttum, Kirli Çamaşırlar sundukları programın adıydı:d
Abi memnunun karisi rolunde bile guzeldi ya (Kaygisizlar)Ekli dosyayı görüntüle 111578
Çiçek Dilligil. Bu dizi benim çocukluk dönemlerime denk geliyor 10-12 yaşında falandım muhtemelen. Çiçek Hanım da İlk celebrity crushlarımdan. Hâla da muazzam bir güzelliği var.
Baskül ailesinde bile güzellikten kırılıyordu…Abi memnunun karisi rolunde bile guzeldi ya (Kaygisizlar)
Cocukluk askimEkli dosyayı görüntüle 111578
Çiçek Dilligil. Bu dizi benim çocukluk dönemlerime denk geliyor 10-12 yaşında falandım muhtemelen. Çiçek Hanım da İlk celebrity crushlarımdan. Hâla da muazzam bir güzelliği var.