Çılgın Bediş

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
- ordaki Oktaya Bedişle Beraber Bende Aşıktım.Banudan da Ölümüne Nefret Ediyordum.:p
şimdi ki aklım olsa,Bulundugu Kanalı Bİle Açmazdım:o

Çılgın bedişim yok başka işimmmmmmmmm

Ah Oktay ah üzdün hep kızı. Hoş kızda deli tüfekti ama.

Hiç izlemedim ancak reklamlarını görüyordum.

40 yasindaki kadinlari lise dizisinde oynatmak kimin fikriydi acaba. Kafalarda peruklarla neyse ...

Ya ben bu diziyi pek sevmiyordum ama izlemişliğim vardır, jenerik sözleri mıh gibi aklımda:d Küçükken ezberlenen şeyler insanın aklından kolayca gitmiyor. Eyvah Babam izlerdim ben. Bay Kamber. Ya bir de bunu kimse hatırlamıyor ama hülya avşar, reha yeprem, öztürk serengilli bir muhabir dizisi vardı jffj ona bayılırdım. İsmini unuttum, Kirli Çamaşırlar sundukları programın adıydı:d

savaşın çıplak gösteren gözlüğü için verilen bir savaş...

Ya ben bu diziyi pek sevmiyordum ama izlemişliğim vardır, jenerik sözleri mıh gibi aklımda:d Küçükken ezberlenen şeyler insanın aklından kolayca gitmiyor. Eyvah Babam izlerdim ben. Bay Kamber. Ya bir de bunu kimse hatırlamıyor ama hülya avşar, reha yeprem, öztürk serengilli bir muhabir dizisi vardı jffj ona bayılırdım. İsmini unuttum, Kirli Çamaşırlar sundukları programın adıydı:d
dizinin adı da kirli çamaşırlar.. yıllar yıllar önce buraya yazmıştım bunu, kimse hatırlamamıştı, çevremde de kimse bilmiyor/hatırlamıyor. dinozor bir sen bir ben kaldık.

şimdi baktım, dizinin adı süper yıldız. kabul etmiyorum, ismi değişmiş bence. kirli çamaşırlar adı altında yayınlanmıştı bu : /

IMG_7266.jpeg

Çiçek Dilligil. Bu dizi benim çocukluk dönemlerime denk geliyor 10-12 yaşında falandım muhtemelen. Çiçek Hanım da İlk celebrity crushlarımdan. Hâla da muazzam bir güzelliği var.

Yonca Evcimik geliyor aklıma ama diziyi hiç hatırlamıyorum.

Geri