Çikolata Yemeyen / Sevmeyen İnsan

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
arada tatlı krizlerim gelir, biz de insanız biz de çikolata severiz sevmeyen nadirdir zaten onları da bırakın kendi haline zaten çok pis kalori içeriyo bir numaralı düşmanıdır zayıflama diyetlerinin :honk:

Bitter veya antep fıstıklıysa yeriz çok tatlı şekerli şeyler sevmem :D

sen nasıl insansın
tadelle var yersenn

Çikolata sevilmez mi yaa.:ask
Genel olarak tatlıya düşkünümdür.

Olmasa aramam, arada bir yerim.

Çikolata aşktır :)

İşte ben :). Tatlı ve türevleri ne gerek duymuyorum :).

Hiç aramam :) Sevmeyenlerden biriyim hatta.

Ya her saat başı yesem hayir demem:u3:
Çok zararli biliyorum ama kendime engel olamiyorum:(

Çikolata sevmeyen insan henüz gerçek çikolata yememiş insandır.. Marketteki çikolatalar işlenmiş olduğu için beğenilmemesi doğal, %80'in altında kakao oranı olan çikolata yemiyorum ben mesela.. Kakao oranı yüksek kuvertür çikolata denemenizi öneririm, diğerlerine kakao yoğunluğunu seyreltmek için süt tozu karıştırıldığından yağlı hissi artar, zira süt tozu çok yağlıdır, ki bana göre kendisi direkt yağdır.. Eritilmiş çikolata ne az ne çok, tam kıvamında temperlenirse içerisindeki çikolata kristalleri eşit ve homojen dağılır, dolayısıyla çikolatanın yağı çıkmaz, ağızda yağlı hissi bırakmaz.. Yapabilirseniz temperlenmiş çikolatayla fondü veya kendi tadelle'nizi yapın.. Hiç olmadı minik kalıplarla dilediğiniz kuruyemis ve meyveyi içine koyarak kendi ikramlık çikolatanızı yapın derim..
:cat:

Şunlara bayılıyorum.
Tray_Sommersorten_2016_Produktdetailseite_1380x920.jpg_1021199416-640x427.jpg

Hayat damarlarından biri kopmuş demektir

Zamanında kutu içersinde sürpriz çikolatalara dibi başı düşen, fotoğrafları çekip atan kadınların şimdi "çikiliti sivmiyirim" safsataları güne ne kadar ayak uydurduklarını gösteriyor.

Şimdi birebir görünce agresifleştim. :kaç:

Geri