Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gayet doğaldır.Kadın erkek eşitliğini objektif anlamda benimsemiş kadındır.Tabi bazı baylarımız hayata bel altından baktığı için hanımefendilerin bu denli cesaretli olduğu pek gözlemlenememiştir.
Neden bu kadar ters algılanır ki .. Bir söz vardır Yuvayı Dişi Kuş Yapar diye ..
Birerkeğin bunu yapması illaki mantıklı ve güzeldir , fakat bir bayan çıkmateklifi edemez diye bir kaide yoktur bence ..
Bu olayın benimsenmesi gerekiyor artık , benc bayanlarında bu konu hakkında bir düşüncesi ve böyle bir eylemi olmalı ..
çok acayip yorumlar yapılmış şöyle düşünün bir kız aşık ee karşı taraftanda tepki yok kendinide gösterememiş kız becerememiş napsın tamam çıkma teklifi etmiyor farkımda değil deyip tamam bitsin mi diyor çok basit gibi saçma sapan yorumlarda yapılmış itici nedir salak nedir ALLAH aşkına niye hakaret ediyorsunuz ki bu kadar ? bu olayın erkegi kızı olmaz aşkın gözü kördür diye boşuna denilmiyor yorumlardan cidden hoşlanmadım. ben helal olsun derim o kıza öz güveni varmış cesareti varmış der ayakta alkışlarım.
Vallahi kendini beğenmişlik gibi olmasın ama ilişkilerimin veya ilan-ı aşklarımın yarısından fazlasını karşı cins olan kadınlardan aldım ben. Cesur olmalarını seviyorum, hoşuma gider.
Genelde erkeklere sunulunca bu teklif bize anlamli geldigi kadar anlamli gelmeyip,aksine bos bi ego yumagi haline getiriyor onlari.
Hic yapmadim yapmam.
Sacma.