Çıkma teklif eden kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Ya olması gereken oysa.Çok seviyorsa neden olmasın - istisna hariç.

Gayet doğaldır.Kadın erkek eşitliğini objektif anlamda benimsemiş kadındır.Tabi bazı baylarımız hayata bel altından baktığı için hanımefendilerin bu denli cesaretli olduğu pek gözlemlenememiştir.

Seviyorsa edebilir başkasına sevdiğini bırakmasın :)

bu işlerin kızı erkeği olmaz bencede çok doğal ama erkekler bazı olaylarda daha cesaretli daha öncü oldukları için genelde erkekler teklif eder :)

Bir kızın erkeği istemeye gittiği görülmüş mü ? Saçmalık hem nereye çıkıyor (:

Neden bu kadar ters algılanır ki .. Bir söz vardır Yuvayı Dişi Kuş Yapar diye ..
Birerkeğin bunu yapması illaki mantıklı ve güzeldir , fakat bir bayan çıkmateklifi edemez diye bir kaide yoktur bence ..
Bu olayın benimsenmesi gerekiyor artık , benc bayanlarında bu konu hakkında bir düşüncesi ve böyle bir eylemi olmalı ..

hemcinsim olsada salakça buluyorum:D adet yerini bulsun yani erkektir dimi adımı atan ..

çok acayip yorumlar yapılmış şöyle düşünün bir kız aşık ee karşı taraftanda tepki yok kendinide gösterememiş kız becerememiş napsın tamam çıkma teklifi etmiyor farkımda değil deyip tamam bitsin mi diyor çok basit gibi saçma sapan yorumlarda yapılmış itici nedir salak nedir ALLAH aşkına niye hakaret ediyorsunuz ki bu kadar ? bu olayın erkegi kızı olmaz aşkın gözü kördür diye boşuna denilmiyor yorumlardan cidden hoşlanmadım. ben helal olsun derim o kıza öz güveni varmış cesareti varmış der ayakta alkışlarım.

Çıkmak nedir , nereye çıkıyorsunuz baştan hata:)

Vallahi kendini beğenmişlik gibi olmasın ama ilişkilerimin veya ilan-ı aşklarımın yarısından fazlasını karşı cins olan kadınlardan aldım ben. Cesur olmalarını seviyorum, hoşuma gider.

Tabi bazıları gibi aşağılamaya girmedim konuya. Biraz büyük konuşayım yine de hayatta yapmayacağım sayılı şeylerden biridir bu ilk adım atma olayı

beğeniyorsam kendime uygun bulmuşsam ederim hiç sorun değil :p

Genelde erkeklere sunulunca bu teklif bize anlamli geldigi kadar anlamli gelmeyip,aksine bos bi ego yumagi haline getiriyor onlari.
Hic yapmadim yapmam.
Sacma.

Geri