Çiçi_yabgu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım o senin koruman altındadır. Onu kabir fitnesinden ve cehennem azabından koru. Sen vefa ve övgü sahibisin. Allah'ım onu bağışla, ona acı. Muhakkak ki sen çok bağışlayan, çok acıyansın.
Mekanin cennet olsun.

Kızgınım hâlâ sana.
Kırgınım en çok ta.
Söz vermiştin bana kendine zarar vermeyeceğine.
Özlüyorum seni biliyor musun?
Onca şey yaşadık ama yinede başkaydık, kesilmedi sohbet sen nişanlanana kadar
Özlüyorum işte.

Bugun senin dogum gunun. İlk defa bir dogum gununde bu kadar uzgun hissediyorum kendimi.
Mekanin cennet olsun huzur icinde yat :(

Bugün sorgu odasına göz attım, kendi konuk olduğumu konuyu okudum.

Sen de oku ne demek istediğimi anlarsın:( Özlendin arkadaşım mekanın cennet olsun

Tanıma fırsatım olmadığına çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun inşallah.
Gencecik bir insanın ,hayallerini yaşayamaması çok üzücü.
Değerli bir insan olduğu anlaşılıyor.

"Bu konuyu niye sabit" diye yazmaya gelmiştim ki; vefat ettiği yorumlarını okudum.
Bi an "yell" mi diye düşündüm ama değil. o da intihar etmişti.
üzüldüm, mekanı cennet olsun.

Keske gitmeseydin.. seni , sohbetini , neşenin altında o sakladığın hüznü bile özledim ..
Senin gibiler burada yok , olmadı da.
Gittiğin yer cennet olsun ..

Bugün öyle bir resim gördüm ki.. düşündüm acaba kemiklerin sızladı mı diye? Ve şunu dedirtti bana Soner. Değmedi.
Benim canımdan can gitti bugün.
Okuyamayacaksın bunları biliyorum ama yazıyorum işte.

Allah rahmet eylesin nicin intihar etmis bilen varmi?

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

Birebir konuşma tanıma imkanı olanlar bilir ki çok duygusal iyi insandı. Huzurla uyusun.

Babam hastaneye yattığında kendisi mesaj atmıştı ilk bana ve beni teselli ettiği an dün gibi aklimdadir.

O aslında her şeyin geçici olduğunun,kırgınlıkların,kızgınlıkların ne kadar boş olduğunun.Önemli olan tek şeyin iyi şeyler yapmaya çalışmak,saygılı olmak,karakterli olmak olduğunu gösteren kanıtlardan biri,aramızda yok ama var olduğu zamanlardaki gibi saygı ve sevgi görmeye devam ediyor.Umurım huzurlu uyuyorsundur yattığın yerde ebedi istirahathanemizde görüşmek üzere kardeşim.

Yorgunum.. senden sonra sevemedim Eylül ayını. Eylül'de ölmüştün ama bana Ekim'de doğum günüm de geldi haberin. '' Soner öldü'' mesajı.. bilmiyorum ölüm tarihini ama bu ay, bu haftalar diye biliyorum sadece.
Hak etmediğin bir ölümdü. Hak etmediğimiz bir haberdi. Hala kızgınım sana. Affedemiyorum biliyorsun değil mi.. Uğruna öldüğün kızın şuan ne halde olduğunu inan bilmek istemezsin. Bilirsen pişman olacaksın intihar ettiğin için. '' Ben bu kız için mi intihar ettim ''diyeceksin. Ama geç artık. Kabullenemiyorum. Böyle olmasına kabullenemiyorum. Sen yoksun artık. Yoksun işte.

Ama seni unutmuyoruz, unutmayacağız.

Arada bir feyste karşılaşıyorum. Mesaj atsam cevap verir mi diye düşünmüyor değilim hani.
Unutulmuyorsun..

Kusura bakmayinda kör öldü badem gözlü oldu he. :@ tamam.soneri bizde tanirdik.severdik evet tek bir kotu saniyem gecmezdi ama neyse simdi ben bisey diyince suc oluyor.

Mekanin cennet olsun kardesim

Etrafta boş yaşayan , aldığı nefes bile ziyan olan onca insan varken, keşke sen gitmeseydin .Sıcak ve samimi sohbetini özlüyorum.Unutulmadın hiç.
Sorgu odasına konuk olduğum konuyu okuyorum ,okurken gülümsüyorum da.Ne güzel gülmüşüz öyle, keşke hiç ağlamasaydın.

Mekanın cennet olsun güzel arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri