Çiçi_yabgu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtsız şartsız vatanını seven,değerlerine sahip çıkan,karakteri sağlam güzel kardeşim.Forumda görmekten mutluluk duyduğum insanlardan biridir.Umarım bir gün beraber nargile ve çay içme fırsatını yakalarız.Her şey gönlünce olsun.=)

(:

Güncel konulara duyarlı,dinç Türk milletçisi. Ülkücü bıyıkları da varmış zamanında:D

İlk defa biri ile kavga etmeden tartıştım. Çünkü düşüncelere saygı duyan ve gerçekten öğrenmeyi seven,doğru yolu arayan biri.
Nadirdir böyle insanalar.
Sohbeti güzel,ağır abidir kendisi biraz :)
Olsun bu ona yakışıyor.
Rabbim inşALLAH gönlüne göre verir.

neyin ne olduğunu bilen araştırmacı saygılı ve sevgili birisi.

Çiçi_yabgu

Capslerde beraber çok iyi paslaşıyoruz seninle, ben senin attıklarına sen de benim attıklarıma bakarsın bilirim :p

Senin milliyetçiliğine, savunduğun değerlere, saygına,bilgine hayranım. Hepimize abilik yapabilecek olgunlukta ve gönüllülükte birisin.

Herşey gönlünce olsun :)

Efendi, saygılı hoş sohbeti olan değer verdiğim insanlar arasına kısa zamanda katılan birisidir. Az da olsa tanıma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah herşey gönlünce olur. Hayırlı cumalar :)

Irkçı değil Milliyetçi ..
Daha da önemlisi adaletçi ..
Daha yakından tanımayı düşündüğüm kardeşlerimden ..

farkli konulariyla ilgi ceken uyemiz

Çiçiiii :) Çok efendi saygılı dürüst birisi tanıdıgım için çok memnun oldum kardeşimizi. Umarım hep forumda olur bizi mutlu eder

Vatanperver bir kişi.
Ciddi konuları sevdiği kadar aynı zamanda neşeli bir insan.
Tarihi konularda bilgi sahibi ve araştırmacı.

Efendiii :)
Tanınması gereken insanlardan.
Sevdiklerine değer verir ve asla nankörlük yapmaz.
Hüznünü gizlemeyi çok iyi bilir:)
Benim gibi kaynanayla uğraşmak zordu ama o başardı yüs puan ona :p

Hem nickiyle, hem de açtığı konularıyla saygı duyduğum, yeni modumuz :)

Kaliteli paylaşımları olan, gayet seviyeli iyi bir arkadaş. Her foruma lazım olanlardan :)

Bana karşı yazılarında, tutumundan o kadar saygılı, beyefendi biri ki sevdim onu :) Çok bilgili aklı başında nerde ne konuşmasını bilen şeker bi arkadaşım :) Bu saygısı edebi onu yukarlara daha da taşır dedim ve gidddimm .. :)

sözüm var, kurt olursam ilk dolunayda onun nikini uluyacam ciciiiiiiiiiuuuuuğğğ.

her konuda bi fikri olup bilgilerini paylaşmayı seven saygı duydugum üyedir :)

Gidişin bile sevgiden,
Mekanın Cennet olsun.
Allah günahlarını affetsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri