Çiçi_yabgu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçenin gelecekteki ilk kadın başkanı olacak inşallah :p Fenerbahçe tutkusu bir yana gerçekten sevecen,güleryüzlü,içten bir coadminimizdir kendileri :)

Bunu yazmışsın bana. Ben daha başkan olacaktım.
Ölümüne en çok üzüldüğüm 2. kişisin. İnsan böyle zamanlarda ne konuşacağını şaşırıyor.
Ne olursa olsun, ne yaşarsan yaşa hiçbir sıkıntı ölüme gidecek kadar kötü olmamalıydı.
Çok fazla sohbetim olmadı; olduğu kadarıyla mükemmel bir insandı. İyi niyetli, aklı başında bir milliyetçi.
Fikirlerini en iyi şekilde savunabilen, kimseyi kırmak istemeyen bir ATSIZ severdi.
Allah günahını affetsin, mekanın cennet olsun, huzurla uyu.
Çok üzdün bizi...

Aslında kahrolmadım ölümüne, sen bu dünyaya fazla geliyordun zaten.Dünya bu kadar pislik ve kötü insanla dolu iken senin gibi iyi insanların aynı ortamda nefes alması haksızlık olmuş ki, sen mekan değiştirmişsin. Olduğun yerde huzurlusundur inşallah.Ama beni yalnız bıraktın:( Hani biz seninle dünyayı kurtaracaktık? Hani burdan ışınlanıp ne kadar gereksiz insan varsa onların icabına bakacaktık? Saçma sapan bir grup adı bile bulmuştuk. Sözünü tutmadın küstüm sana:hih: Zaten eğer tekrar gelebilseydin konuşabilseydin eminim intihar etmezdin.Yine derftleşirdik ben yine güldürürdüm seni, sende belki o bunalımdan o kötü ruh halinden çıkardın. Kimbilir?Mekanın cennet olsun , çok kötü fena küsüm sana ama bilesin :hih:Görürsün sen.
Yazımı herzaman ki ifadem ile bitireyim , sen çok gülerdin buna:kiki:
Bu bir veda değil bence yalnızca mola. Elbet birbirine gerçekten değer verenler ilerde mutlaka bir yerde karşılaşır ben eminim.
Görüşeceğiz yine ve bunun hesabını soracağım sana:kiki:

Allah rahmet eylesin yeniden :(:uzgun::sulugoz:

Kayıtsız şartsız vatanını seven,değerlerine sahip çıkan,karakteri sağlam güzel kardeşim.Forumda görmekten mutluluk duyduğum insanlardan biridir.Umarım bir gün beraber nargile ve çay içme fırsatını yakalarız.Her şey gönlünce olsun.=)

İki gündür hep aynı soruyu soruyorum..Neden canına kıydın Soner ? Yaşayıp savaşmak varken neden en büyük günahlardan birini işleyip ,kolay yolu seçtin ? Sonra kim bilir neler yaşadın ,belki başka bir şeyler vardır deyip dua ediyorum sana..
Nargile ve çay içecektik bir gün.Hatta nargileyi sen hazırlayacaktın.Hepsi seninle birlikte toprak oldu.Artık her şey gönlünce olsun diyemiyorum.Allah günahlarını af etsin,toprağın bol olsun.Seni çok özleyeceğiz !

Forumu taziye evine döndürmüştür.
Arkadaşımdı, dediği üyelerin samimiyetsizliğini göz önüne sermiştir.
Kuvvetle muhtemel güzel bir insan evladıydı, ölmeden bilemezdik.
Bize insanı öldükten sonra yüceltmek öğretildi çünkü.
Özet: Üzmüştür.

bir iki yorumunu görmüştüm. tanımam, etmem ama üzdü. kendince haklı sebepleri vardır elbet, huzur içinde yatsın.

Bazen yalan yok aklıma gelenler arasındasın.
Seninle olan sohbetlerimiz cogu zaman tarihten konulardı. Bazen catıstık hatta Mogollar ısrarla Türk değil dedim kabul ettiremedim :) Ama senin en cok "nasılsın bakem" diyip sohbet ettiğimiz neseli hallerin aklımda..
Haklı sebeplerin vardı gitmek için demek ki ağır geldi bazı seyler.. Buraya yazmak istemedim sacma geldi önce.. Bilmiyorum. Umarım mekanın cennetdir. Üzüldük,Rabbim rahmet eylesin..

Konu sahibi bunu okuyamadıktan sonra ne anlamı var ki dedim yazmanın... Ne diyelim: Allah rahmet eylesin..

iyi biri oldu kesin.

Çiçiiii :) Çok efendi saygılı dürüst birisi tanıdıgım için çok memnun oldum kardeşimizi. Umarım hep forumda olur bizi mutlu eder

Demiştim bir zamanlar,

Oldumu be kardeşim yumdunmu sende gözlerini ...

Rahatmısın şimdi iyimisin ?

Bizi izliyormusun ?

Merak etme temiz kalpli kardeşim bir gün bizde gelicez yanına ebediyen ...

dun ogrendım ben.. burda olup tanımak ısterdım..o kadar etkısınde kaldım kı cıkmadı aklımdan..Allah rahmet eylesın..umarım gıttıgın yerde huzurlusundur keskede gıtmeseydın bu ulkenın senın gıbı milletini sevenlere ne kadar ıhtıyacı var..ve senın gıbı adam gıbı seven kalmadı..

Yanlış zaman da doğmuş :/

En son benim yorumumu beğendiğini hiç fark etmemistim :(

Hala dedigim gibi düşünüyorum.
Harika bir insandı
Iki li sohbet ettiğim ,duyarlı ve insanlara değer veren biri. Öldüğü için yazmıyorum çünkü babam ilk hastaneye kaldırıldığını bir konuda yazdığım yorumdan sonra ilk kez mesaj attığın da tanismistim Soner ile.. nasıl iyi niyetli ve kibar biriydi anlatamam. Beni teselli etmek için kurduğu özenle seçilmiş cümleleri ile ettiğimiz sohbet hayata karşı bakış açısı hala aklımda.

Umarım gittiğin yerde huzurlusundur.

Hala inanmıyorum biliyor musun.. bakıyorum feysten duvarına ve herkes aynı şeyi yazıyor. ''Mekanın Cennet olsun'.. benimle birlikteyken intihar etmeyeceğine söz vermiştin,çok iyi de kötü de şeyler yaşadık ama saygımız hep kalmıştı seninle. Sana anlatıyordum her şeyi ve hep söz vermiştin.Büyüdüm ve artık intihar etmeyeceğim diye söz verdin. Çok farklıydın sen. Ama pes etmen olmadı. Affedemiyorum seni. Aklıma geldikçe ağlıyorum,içim acıyor. Affedemiyorum seni. Bunu bize yapmamalıydın.

İnşALLAH huzurlusundur olduğun yerde. Seni seven herkes dua ediyor sana emin ol.

Neden sabit bir konusu var diye düşünürken aslında buda bizim onu anmamiz niteliği tasıyan forum getirisi.
Allah günahlarını affetsin.

Duyunca şok oldum .. Dahası üzüldüm .. Forumda eski nikim Eksen'dir, bilenler bilir .. İçimde kalmasın istedim ve sırf şu satırları yazmak için yeni bir üyelik aldım .. Rabbim seni affetsin ve sana rahmetiyle muamele etsin sevgili kardeşim .. Böyle bir niyetin olduğunu bilseydim sana daha yakın olur, peşini bırakmaz ve seni bu işten vazgeçirmek için elimden geleni yapardım .. ALLAH'ım sen ona Rahmetinle muamele et Rabbim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri