CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Prof. Dr. Örsan Öymen ve Özgür Özel adaylıklarını açıklayacaklarmış.

Evet evet özgür özel gelsin skj
skjj
Şaka yapmıştım...
Koskoca chp gibi bir patinin başına gecmek için adaylığını nasıl ilan ettin... ne gibi zaferlerin var senin.. ne savaşlar verdin mesela... yüzünde ciziklerin bile yok... ergenlikten yeni çıkmışsın... cömez seni.....

Kimin olmaması gerektiğini çok iyi biliyoruz bence…

Bu tarz konuları ancak kripto akpli chp’yi bölmek isteyen birisi açar gündeme getirir. Bölücülere inat Kemal başkanla devam :D

CHP'nin genel başkanlık görevine kim gelecektir?
Bu tarz konularla maalesef partiye zarar veriyorsunuz. Senin de @melnur @No Pasaran @ismail89 gibi muhalif gibi görünen gizli akpli olduğunu düşünmeye başladım. :emoji_unamused: Her yorumunda gizliden gizliye Kemal başkana ve CHP’ye bir düşmanlık var gibi.

Partinin başına Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başkası gelirse parti bölünür.

daha önce örsan öymen ismini duymamıştım/duymamıştık. yalnız bu açıklaması o kadar doğru ki.

Örsan Öymen, Oruç Aruoba ile beraber Assos'ta Felsefe Günleri düzenlerdi. Aruoba vefat ettikten sonra da devam etti.

Bilime önem veren ve donanımlı bir isim ayrıca forumda bazı yazılarını paylaşmıştım. Uygun bir aday ancak hitabet gücü biraz zayıf bana kalırsa ve kendini bu konuda geliştirmelidir. Parti genel başkanı olacaksa daha canlı konuşması gerekir.

bence chp komple kapatılmalı. chp kapatılırsa bir daha akp başa hayatta gelemez. akp karşısında sırf chp var diye %35-40 oranında oy alıyor resmen demokrisi kilitlenmiş durumda.

Bu ülkeyi kuran partiye nasıl kapatılsın dersin?

ülkeyi parti mi kurmuş ? parti ülke kurmaz. yoksa türkiye cumhuriyet'nin atatürk tarafından kurulan ilk resmi siyasi partisimidir önde bunun bir altını çizelim, chp dediğin parti atatürk'ün mirasını sömürüyor. sırf atatürk kurdu diye oy veren seçmenleri var. insan bir tüzüğüne, günümüzdeki ideolojisine, vekillerine bakar. akp'nin koyunlardan ne farkı kalıyor bunu sorgulamayanların ? ayrıca orada parti kapatılsın ironisini anlayamayacak kadar mizahtan uzak da biriymişsiniz. chp derken başındaki sözde demokrat dedenin gitmesi gerektiğini kast ettiğimi yedi cihan anladı. yoksa chp bu ülkenin sigortasıdır, ayrıca canım isterse de derim sanane ? akp kapatılsın da derim, chp kapatılsın da derim. ben, keyfim ve kahyası nasıl istersem öyle derim.

Bu CHP AKP'nin resmen gizli ortağı. Tüm veriler bunu gösteriyor.

Kendi tahminim de Faik Öztrak...
Tahmin ettiğim ya da sonradan gündeme gelen isimler olmadı ancak dilerim CHP için yeni bir dönem başlamıştır.

Kılıçdaroğlu'nu sever, sayarım fakat son dönem çok yıpratıldı ve onun adına böylesi daha iyi oldu. Yaşı itibari ile bu yorucu günler onu zorlayacaktı.

Özgür Özel için şu aşamada yorum yapmadan gözlemlemek gerekiyor ancak genel başkanlık konusunda Kılıçdaroğlu ile kendisini kıyas bile yapmam.

tahmin ettiğim ve görmek istediğim biriydi, hayırlı olsunnn

Geri