CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Böyle konular kasıtlı açılıyor bence gizli akpliler bu konular sayesinde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu yıpratmaya çalışıyorlar ama biz sizin ne olduğunuzu ve amaçlarınızı biliyoruz. CHP’yi ele geçiremeyeceksiniz.
@Lefty sen gizli AKP'li misin .s
@Anna Karenina gor bunlari .s

ya siz halan kim olacak diyemi soruyorsunuz
halan anlayamadinizmi
koltuga yapisdi yapisdi
dikdatör kemaldan baskasinin chp nin basina baskan olma ihtimali varmi ya

bilmiyorsaniz anlamiyorsaniz anlayin kemal kilicdar genel baskaniniz olacak
nedenine gelince önümüzde belediye secimleri var
chp ye secimleri her seferinde oldugu gibi gene kayip ettirecek manda derili biri lazim oda olsa olsa kilicdar oglu olur

en sonunda
lider tarafımdan ötürü
iyi tm ben olayım diyeceğim

chp lilere bir akil vereyim
oylarinizi Akp belediyelerine verin kemali deyistirmenin tek yolu bu

Bizden akpye oy çıkmaz. Hapsede atasanız yıne vermeyız.

bizdende chpye ölseniz genede oy cikmaz

ben sadece size beceriksiz koltuga yapismis kemali nasil deyistireceginizin yolunu dedim

birdaki secimede zaten gec kalirsiniz teknoloji cagini
herhalde 80yasina gelmis kamalin yönetmesini beklemiyorsunuz dimi

bizdende chpye ölseniz genede oy cikmaz

ben sadece size beceriksiz koltuga yapismis kemali nasil deyistireceginizin yolunu dedim

birdaki secimede zaten gec kalirsiniz teknoloji cagini
herhalde 80yasina gelmis kamalin yönetmesini beklemiyorsunuz dimi
Basarısız degıl kı adam daha ne yapsın

Basarısız degıl kı adam daha ne yapsın

yapma etme eyleme ya

ya basari nedir bilmiyorsun yada dalga geciyorsun
bak bu dedigin chplilere resmen hakaretdir haberin olsun

sadece bir misal vereyim AKP basarili oldugu icin erdogan cumhurbaskani secildi

chp beceriksiz basarisiz oldugu icin kemal secilemedi

ya lütfen beni zorla siyasete zorlamayin olumlu seyler yazin dürüst seyler gercek seyler yazin lütfen

bindik bi alamete
gedeyoz gıyamate ameneen

yapma etme eyleme ya

ya basari nedir bilmiyorsun yada dalga geciyorsun
bak bu dedigin chplilere resmen hakaretdir haberin olsun

sadece bir misal vereyim AKP basarili oldugu icin erdogan cumhurbaskani secildi

chp beceriksiz basarisiz oldugu icin kemal secilemedi

ya lütfen beni zorla siyasete zorlamayin olumlu seyler yazin dürüst seyler gercek seyler yazin lütfen
Başarılı olmak demek her zaman secım kazanmak degıldır asıl basarı toplumu bırlestırnektır her sey sandıktan ibaret deıl Kemal Kılıcdaroglu durust bır ınsan halk ıcın ugrasıyor. Chp degıl Turkıye kaybettı cunku ıyı ınsanlar kaybetmez kaybedılır bu arada chp tarıhının en yuksek oyunu aldı aslında secımı de kazanacaktı ama chpnın ıcınden ve ıyı partıden ıhanetler oldu aksener ozellıkle rezıllıkler çıkardı masayı dağıttı bir ara bılıyorsun şuan halk tv bıle ıhanet ıcınde akp ıle ıs tutuyor. Bu kadar hain nankorun akp ajanlarının arasında yıne ıyı mucadele verıyor.

Seçim surecınde ortaya cıkmayan partısı ıcın oy toplamak ıcın hıcbır sey yapmayan bu yorumcu kılıklar nedense hep secımden sonra ortada belırıyorlar amacları da partıyı karıstırmak. Bu tarz adamlar yuzunden eger varsa bır basarısızlık soz konusu olabılır. Kaldı kı %48 gibi bır oya kımse basarısızlık dıyemez. Lutfen sız ve sızın gıbıler artık kırlı ellerınızı partımızden cekın Kemal baskanı kotuleyınce cıdden elınıze ne gcıyor merak edıyorum ben bıle tonla ınsanı ıkna ettım bu sözde adam ne yapmış da bu lafları kurabiliyor. Şaka gıbı cıdden

oyu yerlere cakılan akp sız chpye saldırıyorsunuz bu son secımde akp cok buyuk oy kaybettı. Kaybetmeye de devam edecek.

Seçim surecınde ortaya cıkmayan partısı ıcın oy toplamak ıcın hıcbır sey yapmayan bu yorumcu kılıklar nedense hep secımden sonra ortada belırıyorlar amacları da partıyı karıstırmak. Bu tarz adamlar yuzunden eger varsa bır basarısızlık soz konusu olabılır. Kaldı kı %48 gibi bır oya kımse basarısızlık dıyemez. Lutfen sız ve sızın gıbıler artık kırlı ellerınızı partımızden cekın Kemal baskanı kotuleyınce cıdden elınıze ne gcıyor merak edıyorum ben bıle tonla ınsanı ıkna ettım bu sözde adam ne yapmış da bu lafları kurabiliyor. Şaka gıbı cıdden

oyu yerlere cakılan akp sız chpye saldırıyorsunuz bu son secımde akp cok buyuk oy kaybettı. Kaybetmeye de devam edecek.
Oku Özgür Özel ne diyor. Özgür'de mi hain?

"Parti olarak seçimlerde “her dört kişiden üçünün oyunu” alamadıklarını belirten Özgür Özel, “Tepkiyi yok sayarsak onarılmaz sonuçlar doğurabilir. Reform ve devrimleri süratle yapmalıyız” dedi. “Değişim” taleplerini bir kişiye indirgemenin doğru olmadığını anlatan Özel, yeni örgütlenme modeli önerdi. İBB Başkanı İmamoğlu’nun “Değişim, lideri de kapsamalı” yönündeki çıkışına “Değişim talebinin lideri, başta genç ve kadın üyelerimiz ile CHP gönüllüleridir” karşılığını veren Özel, İstanbul’da en yüksek oyu alabilecek adayın ise İmamoğlu olduğunu söyledi."​

Genel başkanının arkasından onu devirmek için zoom toplantısı yapan herkes benim için haindir. Biraz vefası olsa Kemal Dede’yi arkasından bıçaklamazdı.

Muhalefet partisinin genel başkanının önemli olduğunu bilmeyen var mı? Tabii ki kimin geleceği çok önemli ve devreden başkan ile uyumu da önemli olacaktır çünkü tabanı küstürmeden değişim yapılması gerekiyor.

Kılıçdaroğlu devam etmeli siyasi dâhi bir şansı daha hak etmiyor mu

Geri