CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu adama fazla misyon yüklememenizi öneririm Lefty Hanım. Güncel siyasetin gündelik çıkar ilişkisine dönüştüğünün en sağlam kanıtlarından biri. Elbette KK’ya sahip çıkması anlaşılırdır, çünkü siyasi hayatı devam ediyorsa eğer bunu KK’ya borçlu. Kendisi aynı zamanda azılı bir sol düşmanı. Bugün “demokrat” takıldığına bakmayın, yarın rüzgar farklı eserse tekrar ulumaya başlar.
Sen öyle diyorsan doğrudur çünkü şu güne kadar siyasi analizlerinde hiç yanıldığına şahit olmadım ancak Kılıçdaroğlu'nun yakındakilerin hemen hemen hepsi bu şekilde değil mi? Kim var ki tam manası ile yanında duran?

Enginyurt, Sarıgül bu yıpratıcı süreçte en azından destek verip yalnız olmadığını hissettiriyorlar çünkü biliyorsun ki CHP ile hiç alakası olmayan kesim bile her gün istifa çağrısı yapmaya başladı.

Sen öyle diyorsan doğrudur çünkü şu güne kadar siyasi analizlerinde hiç yanıldığına şahit olmadım ancak Kılıçdaroğlu'nun yakındakilerin hemen hemen hepsi bu şekilde değil mi? Kim var ki tam manası ile yanında duran?

Enginyurt, Sarıgül bu yıpratıcı süreçte en azından destek verip yalnız olmadığını hissettiriyorlar çünkü biliyorsun ki CHP ile hiç alakası olmayan kesim bile her gün istifa çağrısı yapmaya başladı.
Böyle zamanlarda çok fazla kimse yanında olmaz. Duran da büyük ihtimalle menfaati için duruyordur. Sarıgül partiye yeni katıldı. Parti içinde destekçisi sınırlı. CHP içinde bir güç haline gelene kadar desteğine devam edecektir. Fakat bu desteği Kemal Bey’i benimsediği yada sevdiği için değil, mevcut durum lehine olduğu içindir. CHP’nin iç işleri ile ilgili yorumda bulunmak Enginyurt’un haddine de değil ayrıca. Övmesi bile bir noktadan sonra çoğu kişide ters algıya sebebiyet veriyor.

Uzan yine taktik peşinde çünkü beklediği değişim gerçekleşmeyince kendi menfaatlerini düşünür oldu.

Benim kalbimdeki isim Emine Ülker Tarhan... İnşallah bir gün siyasete geri döner ve CHP'nin başına geçer. Ben de gönül rahatlığı ile oy veririm.

Kim olmalı bilmiyorum ama kim olmamalı diye düşünecek olursak; partisi için çalışan, parti tabanı dediğimiz partiye gerçekten gönül vermiş ve bunun için taşrada birçok zorluğu göze almış gerçek parti gönüllüleri tarafından seçilecek birisi yerine atama delegeler tarafından sözde seçim ile seçilen birisi olmamalıdır.

şifresiz maç dedin
bedava ev dedin
herkese emeklilik dedin
13. cumhurbaşkanı bile ilan edildin
yine olmadı dede

Vallahi düşündüğünüz şeye bakın yahu. Genel başkan değişikliği ile hiçbir şey olmaz.. Önemli olan felsefenin değişmesi Atatürk felsefesinin yeniden yerleşmesi. Gerisi boş, hikaye. Yoksa aynı böyle teröristlerle kol kola gezip, lgbt'liler ile dans edersiniz.

Bir başkası Parti başkanı olursa, Kemal Kılıçdaroğlu görev dışı kalır. Bu nedenle de KK Parti başkanı kalmaya devam eder. Buna engel olacakları da Parti disilip kuruluna sevk eder. Örnek: Muharrem İnce.
Hahaha bu kadarı açıkça görülen bir şey de bu adamın Erdoğan'ı diktatör olarak anlatması ne kadar komik değil mi :)

Adı geçen kişilerin arasında adaylık konusunda kararlı bir isim göremiyorum, bakalım neler olacak?

Bende göremedim;d
Kemal dedemiz kalsın diycem de artk yok olmaz devam etmemeli, emekli olma vakti geldi;d

Olmaması gereken bir iç karışılık yaşanıyor ve dilerim kısa sürede son bulur.

Böyle konular kasıtlı açılıyor bence gizli akpliler bu konular sayesinde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu yıpratmaya çalışıyorlar ama biz sizin ne olduğunuzu ve amaçlarınızı biliyoruz. CHP’yi ele geçiremeyeceksiniz.

Geri