CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Jujucuğum bu iki isim şayet genel başkan olursa mı faydalı olur yoksa belediye başkanı olarak devam ederek mi?
Bana kalırsa belediye seçimlerini riske atmamalılar diye düşünüyorum.
Yav tamam ozgur ozel gelsin ya. Yeterki kk dedem gitsin. Illa birini gondermemiz gerek. Rte gitmedi bari o gitsin.

Imamoglu ve mansur baskanlari durduramaz artik kk dedem. Cekil artik yollarindan. Neyse bugun gorusecekmis bakalim ne diyecekler..
medya üzerinden ikisine de mesaj yollaması, il ilçe başkanlarının bile açık açık bu ikiliyi hedef göstermesi bu ikiliye savaş açtıklarını gösteriyor. yavaş'ı bilemem ama karşılarında imamoğlu gibi biri var, bakıp göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: glu
iyi birisi olabilir kk ama bu yetmedi işte.
köklü bir değişim şart.
muhalefetin güçlü durması gerek.

medya üzerinden ikisine de mesaj yollaması, il ilçe başkanlarının bile açık açık bu ikiliyi hedef göstermesi bu ikiliye savaş açtıklarını gösteriyor. yavaş'ı bilemem ama karşılarında imamoğlu gibi biri var, bakıp göreceğiz.
ben de aynısını düşünüyorum. özellikle kk'nun dediği olsun diye ikisini de karalayacaklar gibi..

Dedemi hala seviyorummm amaaaa artık gitmeliii:=)
@Lefty 'cim en son bırakma kararı almıştık ama Plesk çok ısrar ediyor sen ben Lefty devam diyor:p
@Plesk ısrar ettiğine göre planları çok farklı olmalı ayrıca farkındaysan son dönemde Kılıçdaroğlu ve Fener ile de yakından ilgileniyor. İkisi için de iyi şeyler düşünmediğine eminim.:)

Türkiye'de istisnasız tüm siyasilerin demokratik duruşu, söylemleri,.... sadece lafta. Seçmenlarde farklı değil. Bu gerçeği göz ardı ederek bir adım ilerleneceğine de kimse inanmasın.

Bu kafayla devam ederlerse 36 belediye vardi sanirim onlarin da bir çogunun son chp bayragi olur .( İstanbul dahil )
Belediyeler de düser yerel secimlerde .

Chp’deki su mentalite degismedikce, malesef secim filan kazanamazlar. Her seyin lafta kaldigini gosteriyor bu tutumlar.

Enginyurt gibi mert birileri sayıca fazla olsa keşke...

hdp sevicilerini o tarafa
diğerlerini saadet ne varsa oralara şutlayın
gerisi hallolur

Enginyurt gibi mert birileri sayıca fazla olsa keşke...

Bu adama fazla misyon yüklememenizi öneririm Lefty Hanım. Güncel siyasetin gündelik çıkar ilişkisine dönüştüğünün en sağlam kanıtlarından biri. Elbette KK’ya sahip çıkması anlaşılırdır, çünkü siyasi hayatı devam ediyorsa eğer bunu KK’ya borçlu. Kendisi aynı zamanda azılı bir sol düşmanı. Bugün “demokrat” takıldığına bakmayın, yarın rüzgar farklı eserse tekrar ulumaya başlar.

Geri