P
pan
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Münazara konusundan buna benzer olaya yabancı değilim aslında tek taraflı olarak. Öyle bir münazara yapılsa ne iyi olurdu
Gerçekler daha iyi ortaya çıkardı bence...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siyasetin bi gerçeği yok ne yazık ki. Siyaset sadece kavga, gürültü, huzursuzluk çıkarır.
Duble yol yaptılar.
Ve kazanannnnn AKP'yi savunanlar...
şak şak şak
Mhp'liler ne yapacak![]()
İşimiz siyasetle değil. Gönülden bir partiye bağlananlar zıddını savunmaya kalksa ne olur. İronik olaylar olacağı kesin bence. Belki de empati olur...
Duble yol yaptılar.
Ve kazanannnnn AKP'yi savunanlar...
şak şak şak
Bunu kastediyorum işteSenin yapmaya çalıştığın şeyi anlıyorum ama mümkün değil işte. Kimse saygı çerçevesinde karşı görüşü savunmaz, iğneleyici laflar derken konu yine siyaset bkuna döner.
%50 ile chp iktidar olur
%50 ile chp iktidar olur
Oran veya orantı kurmadımoran orantı sistemin yanlış ne yazık ki. sadece akp ve chp olduğunu varsayarsak; diğer oyları, şu anki almış oldukları oy oranında bölüştürmek gerek. bu da aradaki farkın oransal olarak korunması demektir.
Oran veya orantı kurmadımSadece ortada Akp ve Chp varsa ve sadece bu iki parti yarışıyorsa ve biri % 50 alırsa, diğerine de % 50 kalır. Bu da eşitliktir
![]()
benim belirttiğim %50 sadece akp ve chp'nin olmadığı varsayımı altındaydı. çünkü bir önceki yorumunda da mhp ve bdp'yi yer değiştirmiştin.![]()
yanlış anlamışım kusura bakma![]()
yanlış anlamışım kusura bakma![]()
Nasılda kibar canını yediğim![]()