Chp'liler Akp'yi, Akp'liler de Chp'yi savunmak isterse ne olur acaba?

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
İnsan birşeyi bir fikri savunmak isterse, onu kendi beynine oturtur zaten önce =) sonrada kendine göre bir sürü doğru bulur savunur.Zor olmaz bence =))

Dunya tersine donerse ben savurum

Artık Chp,Atatürk'ün ilkeleriyle ters düştüğüne ve Akp ile her konuda anlaşabildiklerine göre,tartışılacak bir şey yok.
Sonuçta ikisi de,aynı yolun yolcusu.

Artık Chp,Atatürk'ün ilkeleriyle ters düştüğüne ve Akp ile her konuda anlaşabildiklerine göre,tartışılacak bir şey yok.
Sonuçta ikisi de,aynı yolun yolcusu.

O halde kafatasçı Atatürkçüler ile kafatasçı Atatürk düşmanları birbirlerinin zıtlarını savunsunlar. Aslında ...izmlerin bir önemi yok. Herkes karşıt olduğunu savunmaya kalksın. Bence daha anlaşılır olur ideolojiler.

O halde kafatasçı Atatürkçüler ile kafatasçı Atatürk düşmanları birbirlerinin zıtlarını savunsunlar. Aslında ...izmlerin bir önemi yok. Herkes karşıt olduğunu savunmaya kalksın. Bence daha anlaşılır olur ideolojiler.

Ben şu andaki Chp'nin,Atatürk ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sadece 6 ok simgesi altında,kendi çıkarları doğrultusunda,yeri geldiğinde,halkı Atatürk ile sömüren bir parti.
Bu benim şahsi görüşüm,tabi.
Onun dışında,kim neyi tartışır,bilemem.

Ben şu andaki Chp'nin,Atatürk ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sadece 6 ok simgesi altında,kendi çıkarları doğrultusunda,yeri geldiğinde,halkı Atatürk ile sömüren bir parti.
Bu benim şahsi görüşüm,tabi.
Onun dışında,kim neyi tartışır,bilemem.

Alakasının olmadığını düşünmen için Atatürkçülüğü iyi bilmen lazım. Lakin biliyor gibisin. Hadi bize atatürkçülüğü anlat. Atatürkçülük nedir? Nasıldır ve nasıl Atatürkçü olunur? Bir yere başvuru yapmak gerekir mi?

Alakasının olmadığını düşünmen için Atatürkçülüğü iyi bilmen lazım. Lakin biliyor gibisin. Hadi bize atatürkçülüğü anlat. Atatürkçülük nedir? Nasıldır ve nasıl Atatürkçü olunur? Bir yere başvuru yapmak gerekir mi?

Görüyorum ki,sizin amacınız,okumak,öğrenmek ve öğretmekten ziyade,kavga ortamı yaratmak.
Daha önce de böyle bir tartışma yaşatmaya çalıştınız bana,geri çekilince,başka arkadaşlara sardınız.
Bu yaşa kadar aldığınız ilmi,edebiyle paylaştığınız sürece,fikir sahibi yerine konulursunuz.
Kendinize oyalanacak başka şeyler bulabilirsiniz,mesela daha çok okuyun.
Emin olun okumak,karşı tarafa olan saygısızlıklarınızı bir çırpıda silecektir.
Neyse,vesselam.

Hişt, oğlum normal değiliz zaten. Kafamız iyice bulanacak :D
Böyle bir durum olursa, 3 4 cevaptan başka cevap gelmez :D
Deneyelim senle pan :D
Sen saadet partili ol ben de en .... partisi olayım hı :D

Dionysos

hopa şinanay yavrum şinanay olur

Ahhashhxhx tam olarak cidden bu olur,

Geri