CHP’den Gasallık kursu.!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eski enerjimde yok bunlarla uğraşayım al başına belayı..

valla en son özgür özel kırmızı kart çıkartması attım kıza..............

İlkokullarda artık küçücük çocuklara cenaze merasimi düzenletiriyorlar,ölü nasıl yıkanır,ağıt nasıl yakılır insanları sürekli”ölüm,le ahiret,kabir azabı ve mezar”Kavramlarıyla zehirliyorlar
Hangi okul bu 1-2 okulda görmüşsündür duymuşsundur gereken işlem yapılmıştır zaten… niye genele yayıyorsun?
ben hiç şahit olmadım öğretmen çok fazla tanıdığım var yeğenlerim de okula gidiyor ben duymadım hiç
sanırım bu aralar psikolojik sorunlar var yardım almanı öneririm normal değil gibi

buradaki birkaç manyağın da düşündüğü gibi, şey diyor; yani, herhangi bir durum oluştuğunda birbirimize sesleniyoruz, toplaşıyoruz. çeteyiz ya hani. allah şifa versin hepsine.jdfghjfd
Hilo nerde seslenmediniz mi ona haydaaaa
Serhat ? Alp? Vs diğerleri nerde aaa hsjsjdjdjdjjdjdjdj

Hangi okul bu 1-2 okulda görmüşsündür duymuşsundur gereken işlem yapılmıştır zaten… niye genele yayıyorsun?
ben hiç şahit olmadım öğretmen çok fazla tanıdığım var yeğenlerim de okula gidiyor ben duymadım hiç
sanırım bu aralar psikolojik sorunlar var yardım almanı öneririm normal değil gibi
Sen galiba Türkiyeyi kendi çevrenden ibaret sanıyorsun? Bunlar iyice gaflet içinde yaşıyorlar..neyse herkes memnun hayatından sıkıntı yok.

Sen neresinde yaşıyorsun ? Veya Türkiye’de mi yaşıyordun sen ?
Senin kendine ait düşüncen yok mu yada fikrin ?biriyle konuşup tartıştığında onu nasıl küçük düşürürüm durumuna düşme!bende tesir etmez sizin hiç bir şeyden haberiniz yok öyle gözüküyor.saçınızın tepesine gözlük bol paça pantolon,dehana naylon kürk gidin starbucks’ta kahve içe durun sizleri aşar bu konular

Senin kendine ait düşüncen yok mu yada fikrin ?biriyle konuşup tartıştığında onu nasıl küçük düşürürüm durumuna düşme!bende tesir etmez sizin hiç bir şeyden haberiniz yok öyle gözüküyor.saçınızın tepesine gözlük bol paça pantolon,dehana naylon kürk gidin starbucks’ta kahve içe durun sizleri aşar bu konular
Sen gerçekten iyi değilsin jsjdkxkx
Üzüldüm ciddi anlamda -_-
Neyse Sherlock konuyu kapatalım daha çok üzülmek istemiyorum

AHAHAHAHHAHAHAHKSEJFHJSKDHAAHHAHAHAHAH ya uln, kız normal bir soru sormuş, bilmiyo. verdiği cevaba bak akskjfhhahah
Senin şu sinsi gülüşün ardından hep kavga çıkıyor konularımda..

Sen gerçekten iyi değilsin jsjdkxkx
Üzüldüm ciddi anlamda -_-
Neyse Sherlock konuyu kapatalım daha çok üzülmek istemiyorum
Hepiniz koca koca kızlarsınız.çoğunuz üniversite mezunu hala sıradan bir konuyu tartışma olgunluğuna gelmemişsiniz.düşüncem doğru veya yanlış olabilir!önemli olan fikrini söyleyip medeni bir şekilde tartışmak.ben sana mesala sen hastasın demiyorum yada git bir psikoloğa göründe demiyorum.Bu benim görüşüm daha ağır konuları açamama rağmen davranışlarınız yerlerde sürünüyor..

Son düzenleme:
Senin şu sinsi gülüşün ardından hep kavga çıkıyor konularımda..

Hepiniz koca koca kızlarsınız.çoğunuz üniversite mezunu hala sıradan bir konuyu tartışma olgunluğuna gelmemişsiniz.düşüncem doğru veya yanlış olabilir!önemli olan fikrini söyleyip medeni bir şekilde tartışmak.ben sana mesala sen hastasın demiyorum yada git bir psikoloğa göründe demiyorum.Bu benim görüşüm daha ağır konuları açamama rağmen davranışlarınız yerlerde sürünüyor..
yalan mı söyleyeyim
her konun türkiyeyi aşağılamanla alakalı, dini aşağılamanla alakalı, sıradan bir diziyi bile siyaset malzemesi yapman neyse böyle bir insanı kalkıp ciddiye alamam veya saygı duyamam kusura bakma
yok hapisten çıkarılmışda bilmem ne aslı olmayan düşüncelerden ibaret nasıl ciddiye alalım seni :d

yalan mı söyleyeyim
her konun türkiyeyi aşağılamanla alakalı, dini aşağılamanla alakalı, sıradan bir diziyi bile siyaset malzemesi yapman neyse böyle bir insanı kalkıp ciddiye alamam veya saygı duyamam kusura bakma
yok hapisten çıkarılmışda bilmem ne aslı olmayan düşüncelerden ibaret nasıl ciddiye alalım seni :d
Ben Tayyip onu hapisten çıkardı demedim ki onu kollayan bir sistem var onun tepesinde mevcut hükümet duruyor.Ahmet kuralın dövdüğü,şiddet uyguladığı kadın muhafazakar bir taraftan olsaydı sence cezasız kalırmıydı?Aynı o günlerde dizi rolü veriliyor TRT’de bu da hükümetin yancı kanalı.Ben dinide Türkiyeyi de aşağlarım o benim sorunum öylesine keyfi yapmıyoruz!senin savunduğun mekanizma ve memnun kaldığın düzende ne olup bittiğini farketseydin olaya çok farklı yaklaşırdın.çünkü onlar umrunda pek değil ülkeye laf etme dini de sorgulama ne yaparsan yap!

Türkiyeyi de aşağlarım o benim sorunum öylesine keyfi yapmıyoruz!
1. aşağılayamazsın eleştirebilirsin sadece
Ahmet kuralın dövdüğü,şiddet uyguladığı kadın muhafazakar bir taraftan olsaydı sence cezasız kalırmıydı?
2.si davada var mıydın? sağda solda bilgilerle bu kadar emin konuşuyorsun veya delil mi gördün?
!senin savunduğun mekanizma ve memnun kaldığın düzende ne olup bittiğini farketseydin olaya çok farklı yaklaşırdın.
3. tamam sen fark etmişsin işte yarın gel mitte işe başla ok?
neyse saçma konuyu daha da fazla uzatamıcam konu dışıyım by

Eski enerjimde yok bunlarla uğraşayım al başına belayı..

Üslubun yanlış, şekerim. Bugünkü hakim zihniyetin 90'larda yaptığı gibi "kerhaneciler, pezevenkler" diye konuşman gerek. Ölçün o olduğunda, kitlece daha iyi anlaşılırsın.

Türkiye'de herhangi bir yolsuzluk, bir siyasetçiyi ya da makam sahibini gözden düşürmez. Sen hiç düşürdüğünü gördün mü? Seks kasedin çıkması ya da kredi kartı ekstresinde pleasure house ödemesi ortaya çıkması falan gerek. İşler böyle yürüyor. Norm dışı kalma.

Üslubun yanlış, şekerim. Bugünkü hakim zihniyetin 90'larda yaptığı gibi "kerhaneciler, pezevenkler" diye konuşman gerek. Ölçün o olduğunda, kitlece daha iyi anlaşılırsın.

Türkiye'de herhangi bir yolsuzluk, bir siyasetçiyi ya da makam sahibini gözden düşürmez. Sen hiç düşürdüğünü gördün mü? Seks kasedin çıkması ya da kredi kartı ekstresinde pleasure house ödemesi ortaya çıkması falan gerek. İşler böyle yürüyor. Norm dışı kalma.
Galiba beni dünyada anlayan tek kişisin saygılar ve hürmetler Pisi hanım..

Geri