CHP’den Gasallık kursu.!

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Cumhuriyet Ak partisi olmuş bu parti..
IMG_1278.png

Trollmen Diziyi izlememişsin belli xd
Dizinin aslında dinle çok bir alakası yok
İzlediğimde gerçekten sorguladım pek aklımıza gelmeyen meslekler arasında gassallık da var
Mesleğin bilinmesi adına iyi bir farkındalık olmuş aslında

Trollmen Diziyi izlememişsin belli xd
Dizinin aslında dinle çok bir alakası yok
İzlediğimde gerçekten sorguladım pek aklımıza gelmeyen meslekler arasında gassallık da var
Mesleğin bilinmesi adına iyi bir farkındalık olmuş aslında
Archo senin bilmediğin yada idrak edemediğin bazı şeyler var!biraz geçmişe gitmen lazım siyasi bir propaganda bu dizi.insanları ölümün varlığıyla dini söylemlerle korkutuyorlar.sence kimin işine geliyor bütün bunlar?

Bu sözü destekleyecek bir kesit atsana
Sen ilk bölümden anlayamamışsın ama ilerideki bölümler sana cevap olarak gelecektir.Tayyibin Ahmet kuralı sılayı dövdükten sonra hapisten kurtarması,TRT’de dizilerde rol vermesi,konuşma yaptığı bazı meydanlarda sürekli gasallıktan,ölülerinizi kim yıkayacak demesinden pek haberin olmadığı için öylesine bir dizi sanırsın..

Bi sen eksiktin tam oldu şimdi sinsi çeteler sizi..

haydaaa benim ne suçum var jhkefjkşkhgfekfe

Şeytanı çağırsan bu kadar hızlı gelmezdi : )

Bir şeye karışmıyorum. Yine her masaya dahil ediliyorum... kjgfgjl

Bi sen eksiktin tam oldu şimdi sinsi çeteler sizi..
Hahahahahhahhaha jdjdkxkdkdkdkdkdk
Sen çıldırmışsın kdkdkdkdkd

Sen ilk bölümden anlayamamışsın ama ilerideki bölümler sana cevap olarak gelecektir.Tayyibin Ahmet kuralı sılayı dövdükten sonra hapisten kurtarması,TRT’de dizilerde rol vermesi,konuşma yaptığı bazı meydanlarda sürekli gasallıktan,ölülerinizi kim yıkayacak demesinden pek haberin olmadığı için öylesine bir dizi sanırsın..
Tayyip Ahmet kuralı hapisten niye kurtarsın ne alaka ndkdkdkdkkxmd
Heee gassal dizisinde oynaması için mi dmxmxmxmxm
Sen cidden çıldırmışsın xd
sherlock holmes seniiii

Stock çok uyanıksın safa yatma..fikrini beyan etsene biraz detaylı bak benim konum olmadığını farzet.
dfhjdfg safa yatma mı? sen hakikaten sıkıntılısın. benim yazdığım şeyle nasıl bir bağlantı kurdun da angie kadar getirdin mevzuyu diye soruyorum. yazmışsın ya 'konu açmamaya söz vermiştim' vs. bence de açma, lütfen. kuyruğuna basınca miy miy miy. ne yaptığın belli değil; mizah mı, kara mizah mı, beyin fırtınası mı, geyik mi? komik desen değil, ilginç desen değil, eğlenceli desen değil. varsa yoksa birilerini karalayayım, birileriyle dalga geçeyim, insanların inançlarıyla alay edeyim, biraz da tr düşmanlığı yaptım mı tamamdır. vazgeç bu sevdadan.

dfhjdfg safa yatma mı? sen hakikaten sıkıntılısın. benim yazdığım şeyle nasıl bir bağlantı kurdun da angie kadar getirdin mevzuyu diye soruyorum. yazmışsın ya 'konu açmamaya söz vermiştim' vs. bence de açma, lütfen. kuyruğuna basınca miy miy miy. ne yaptığın belli değil; mizah mı, kara mizah mı, beyin fırtınası mı, geyik mi? komik desen değil, ilginç desen değil, eğlenceli desen değil. varsa yoksa birilerini karalayayım, birileriyle dalga geçeyim, insanların inançlarıyla alay edeyim, biraz da tr düşmanlığı yaptım mı tamamdır. vazgeç bu sevdadan.
Süper analiz okul hocana benden bol bol selam yolla kıymetini bilsin!

Konuya a bile demedim. ben ne alaka cidden...............

Hahahahahhahhaha jdjdkxkdkdkdkdkdk
Sen çıldırmışsın kdkdkdkdkd

Tayyip Ahmet kuralı hapisten niye kurtarsın ne alaka ndkdkdkdkkxmd
Heee gassal dizisinde oynaması için mi dmxmxmxmxm
Sen cidden çıldırmışsın xd
sherlock holmes seniiii
Sadece Ahmet kuralı değil mesela sanatçı birine silah çeken arda turanı dahi hapse attırmadı.sizin yaşadığınız ülkeden haberiniz yok! İlkokullarda artık küçücük çocuklara cenaze merasimi düzenletiriyorlar,ölü nasıl yıkanır,ağıt nasıl yakılır insanları sürekli”ölüm,le ahiret,kabir azabı ve mezar”Kavramlarıyla zehirliyorlar

Konuya a bile demedim. ben ne alaka cidden...............
Kankisiniz dedim kötü bir şey demedik kurtul bu kuruntulardan..

Geri