Eren Erdem bunu duyacaktır eminim.
Merhaba merve hanım.
Aslında pek seninle siyaset yapmak istemiyorum oda sana duyduğum saygıdan ve değerdendir.
Şimdi konuya geçelim.
Tamam yukarıda attığın ekran görüntüsünde %100 haklılık payın var . Peki Madem bu kadar CHP`yi takip ediyorsunda neden hala İYİpartiyi savunuyorsun.
Madem CHP `deki istifaları takip ediyorsunda Eski ankara milletvekili İYİpartili Adnan berker madem o kadar iyi biriydide neden partinizden istifa etti.
Adnan berker ve diğer iyi partili milletvekıllerının il başkanlarının Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal kılıçdaroğluna oy vermedik dediklerinde partinizde ve özellikle sizden o kişilere nasıl tepki veridli .
CHP`yi bu kadar kötülüyorsunuzda parti içindeki istifaları uzaktan gülümseyerek izliyorsunuzda madem partinizde kılıçdaroğluna karşı tepki var neden kılıçdaroğlunun danışmanını aday yaptınız hem mılletvekıllerınız hem ıl başkanlarınız kılıçdaroğlunun adaylığına karşı ama danışmanı ankara belediye başkan adayı ```Bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu``
Partinizin ANKARA il ve ilçelerinde görevli olan ve geçen seçimde genel başkanınızı karşılamak üzere havalimanında bulunan Ankara yeraltı dünyasının kilit isimlerinden olan Dayı Lakaplı ( Eski osmanlı ocakları başkanı - Ankara Tombala baronu Süleyman soylu nun adamı Ayhan bora kaplan ın yakın arkadaşı ) Levent çiçek in eşi TANSU ÇİÇEK İYİParti seçim çalısmalarında yer alması ve gerek genel başkanınızın toplantılarına eşlik etmesi ve milletvekillerinizin çalişmalarında yer alması sizce ne derece doğru .
Madem CHP`ye bu kadar yükleniyorsunuz peki 15 milletvekilliği aldığınızda genel başkanınızın Acıklaması : Hukukun ve millet iradesinin önünde konan bu engelin aşılmasında, CHP ve değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi bir demokratik tavırdır. Siyasi demokrasi tarihimizde övgüyle yerini alacaktır.dedikden sonra neden bu şekil U DÖNÜSÜ yapıldı.
Tekrarında Zafer partisi genel başkanı ümit özdağın Adnan berker için söylemiş olduğu şu söze
Benim İçişleri Bakanı olmamı istemez çünkü o da organize suç örgütü üyesi olmaktan yargılanmış, kömür mafyası diye adı Ankara’da çıkmış bir kişi. Ancak bu zat benim Meral Akşener’le kurduğum siyasi partiden 2018’de oğlunu milletvekili adayı yapmıştı. Oğlu seçilemedi, şimdi kendisi milletvekili oldu. Parasıyla milletvekilliği satın alan bir kişidir. Beni çok konuşturmasın.Melih Gökçek’tan en fazla ihale alan 4 kişiden birdir. Görevden alındığında Gökçek’i kapıda karşılayan 4 kişiden biridir. Adnan Beker, zırıl zırıl bir AK Partilidir. Ne zamanki Melih Gökçek görevden alındı, İYİ Parti Genel Başkanı’nın yanına bir foncu olarak geldi. Haddini aşarsa, terbiye sınırlarını zorlarsa çok ağır konuşurum
Sözlerine neden partinizden bir tepki gelmedi. Veya AKP yi her seferinde mafya ile ilişkilendirirken kendi partinizinde mafya ile ilişkisini neden saklıyorsunuz.
Biraz uzun oldu ama kusura bakma diğer arkadaşlarında hakkına girmeyelim