CHP’de İstifa Rüzgarı

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi:

“Partide çok açık şekilde Kürt ve Alevi tasfiyesi yapılıyor.

Ne hikmetse bir Karadeniz lobisi İstanbul'da her tarafta belediye başkanı oluyor.”

IMG_6639.jpeg

Olacak şeylerdi bunlar bakın buraya yazıyorum CHP gerek geçmişte aldığı oyları gerekse başarıları mumla arayacak . Bugun istanbul ve ankara üzerine yoğunlaşan yönetim adana antalya mersin gibi yerleride kaybedecek. Kısaca Kemal kılıçdaroğlu nu mumla arayacak o yüzden CHP ve sol eksenli partiler ( Memleket partisi DSP ) partiler artık tarihe karışacak. önümüzdeki genel seçimlerde büyük bir oy kaybı yaşanacak CHP de.
O yüzden yeni bir sol partinin daha genişbir kitleye ulaşabilmesi için ATATÜRK devrimleri ve siyaseti üzerine politika yapmaları gerekir. Zaten alevi kesimi chp yönetimleri tarafından hiç sevilmedi. bakın Sivas katliamı Zamanında iktidar olan SHP & DYP idi. Keza maraş ve çorum olaylarıda bunun gibidir. Kürt olayına hiç girmıyorum .
Bir alevi ve bir kürt olarak 31 mart seçimlerinde oy vereceğim parti AKP dir.

Son düzenleme:
Peşpeşe gelen istifalar var, parti içi baya karışık ve gruplaşmalar mevcut gibi gözüküyor..

Özgür Özel’den çok Ekrem İmamoğlu ağırlığı hissediliyor gibi.

istanbul ankara giderse
cehape şenlenir

CHP de Bir kişinin istifası rüzgarsa, İYİPTE seçimden bu yana 2362 kişinin istifası Kasırga mıdır İnanna Hanım?
Birçok istifa var lakin nedense forumda pek paylaşım göremedim bugün buna denk geldiğim için attım isterseniz derler atarım hepsini HHA :) kasırgayı bence şuan chp kendi içinde yaşıyor.

alevi ve kürtler tarafından atatürkçü tasfiyesi yapılırken utanmadan çıkıp şunları demeleri. partiyi yediniz, yediniz hala doymadınız.

Birçok istifa var lakin nedense forumda pek paylaşım göremedim bugün buna denk geldiğim için attım isterseniz derler atarım hepsini HHA :) kasırgayı bence şuan chp kendi içinde yaşıyor.
Muhtemeldir ama ben başka bir şeyi vurguluyorum, İYİP te CHP dekinden fazla istifa oldu kabul et ki. İğne-çuvaldız metaforu anlatmak istediğim.

B
Muhtemeldir ama ben başka bir şeyi vurguluyorum, İYİP te CHP dekinden fazla istifa oldu kabul et ki. İğne-çuvaldız metaforu anlatmak istediğim.
Bunu 1 nisan sabahı tekrar yorumlayalım olur mu? :)
Yeni üye katılımları pek gündem olmaz ama chp ilerleyen günlerde daha çok karışıp istifalar üstüste gelecek izleyip görelim diyorum. :)

Partinin imaj ve egolar savasina kurban gitme problemi var.
Parti icinde birbiri ile savasanlar mevcut su an..
Böyle kavgalar hicbir dönemde verimlilik getirmemistir.Böylr devam ederse, CHP diye bir sey kalmayacak.
Ulusalcilik Sag emellerle kurulup, solculuk propagandasi yaparsan böyle oyuncak olursun.

Ya tamam gidin Bahçelinin kanatları altına girin. Sana ne CHP nin İzmir adayından. Göstermiyorum tunc'u aday. Size ne abicim.

Vay be zamanında CHP vekil verdi, CHP hep sırtından hançerleniyo

Eren Erdem bunu duyacaktır eminim.
Merhaba merve hanım.
Aslında pek seninle siyaset yapmak istemiyorum oda sana duyduğum saygıdan ve değerdendir.
Şimdi konuya geçelim.

Tamam yukarıda attığın ekran görüntüsünde %100 haklılık payın var . Peki Madem bu kadar CHP`yi takip ediyorsunda neden hala İYİpartiyi savunuyorsun.
Madem CHP `deki istifaları takip ediyorsunda Eski ankara milletvekili İYİpartili Adnan berker madem o kadar iyi biriydide neden partinizden istifa etti.
Adnan berker ve diğer iyi partili milletvekıllerının il başkanlarının Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal kılıçdaroğluna oy vermedik dediklerinde partinizde ve özellikle sizden o kişilere nasıl tepki veridli .
CHP`yi bu kadar kötülüyorsunuzda parti içindeki istifaları uzaktan gülümseyerek izliyorsunuzda madem partinizde kılıçdaroğluna karşı tepki var neden kılıçdaroğlunun danışmanını aday yaptınız hem mılletvekıllerınız hem ıl başkanlarınız kılıçdaroğlunun adaylığına karşı ama danışmanı ankara belediye başkan adayı ```Bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu``

Partinizin ANKARA il ve ilçelerinde görevli olan ve geçen seçimde genel başkanınızı karşılamak üzere havalimanında bulunan Ankara yeraltı dünyasının kilit isimlerinden olan Dayı Lakaplı ( Eski osmanlı ocakları başkanı - Ankara Tombala baronu Süleyman soylu nun adamı Ayhan bora kaplan ın yakın arkadaşı ) Levent çiçek in eşi TANSU ÇİÇEK İYİParti seçim çalısmalarında yer alması ve gerek genel başkanınızın toplantılarına eşlik etmesi ve milletvekillerinizin çalişmalarında yer alması sizce ne derece doğru .

Madem CHP`ye bu kadar yükleniyorsunuz peki 15 milletvekilliği aldığınızda genel başkanınızın Acıklaması : Hukukun ve millet iradesinin önünde konan bu engelin aşılmasında, CHP ve değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi bir demokratik tavırdır. Siyasi demokrasi tarihimizde övgüyle yerini alacaktır.dedikden sonra neden bu şekil U DÖNÜSÜ yapıldı.

Tekrarında Zafer partisi genel başkanı ümit özdağın Adnan berker için söylemiş olduğu şu söze

Benim İçişleri Bakanı olmamı istemez çünkü o da organize suç örgütü üyesi olmaktan yargılanmış, kömür mafyası diye adı Ankara’da çıkmış bir kişi. Ancak bu zat benim Meral Akşener’le kurduğum siyasi partiden 2018’de oğlunu milletvekili adayı yapmıştı. Oğlu seçilemedi, şimdi kendisi milletvekili oldu. Parasıyla milletvekilliği satın alan bir kişidir. Beni çok konuşturmasın.Melih Gökçek’tan en fazla ihale alan 4 kişiden birdir. Görevden alındığında Gökçek’i kapıda karşılayan 4 kişiden biridir. Adnan Beker, zırıl zırıl bir AK Partilidir. Ne zamanki Melih Gökçek görevden alındı, İYİ Parti Genel Başkanı’nın yanına bir foncu olarak geldi. Haddini aşarsa, terbiye sınırlarını zorlarsa çok ağır konuşurum

Sözlerine neden partinizden bir tepki gelmedi. Veya AKP yi her seferinde mafya ile ilişkilendirirken kendi partinizinde mafya ile ilişkisini neden saklıyorsunuz.

Biraz uzun oldu ama kusura bakma diğer arkadaşlarında hakkına girmeyelim :)

Son düzenleme:
Chpde anca istifa rüzgarı eser zaten :emoji_ok_hand:

Akdeniz ilçesinin adayı ise Dem partisi ile chp nin ortak adayı “İstiklal marşını okumak zorunda değiliz diyen” Nuriye Aslan oldu.

Dem parti İzmir’de chp aday olarak Tunç Soyer’i göstermezse bütün ilçelerinde aday çıkartacağını belirtti.

Biraz farklı işbirlik ve dayatmalar sanki bilemedim. Chp içi baya karışık seçime kadar ne olacak izleyip göreceğiz.

Geri