CHP Neden Oylarını Yükseltemiyor?

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Bu kadar olumsuzluklara nazaran, sizce neden CHP oyunu çoğalta mı yor... ?
Neden hükümete alternatif olamıyor ?

Buyrun, bu hususu konuşalım...

(Not: Umarım başlıkla içeriği uyumludur ve kilitlenmez... :) )

Çünkü vurgu ve tonlamaları yapamıyor , samimiyetsiz konuşuyor .Ayrıca torpille oralara gelen torpille başbakan nasıl olsun .Mhpde aynı , keşke Muhsin Yazıcıoğlu vefat etmeseydi alternatif HEPAR var ama oda yeterli oy alamaz .Ülkede adam kalmadı yaa .d

Çocukken yeter ulan artık gerçek oynayima başlıyorum der yine gol atamazdim ben buyudum ve anladım ki bazı şeyleri zorlayincada olmuyor chp de hep koca koca adamlar ama aynı mantiksizliklar

Yetişmiş imam hatip kitlesi var arkadan gelenler de var özellikle ve bilinçli olarak yetişen bu grup sence CHP'ye nasıl bakar ??

Bu ülkede azınlığız okumuş eğitimli azınlık bir kesim gerçek ülke biz değiliz gerçek Türkiye Akp zihniyeti şırınga edilen kesim.

Cehape kültürsüz çoğunluğa hitap edemiyor ve bu ülkede onlar çoğunlukta böyle çoğunlukları da etkilemenin en sağlam yolu dini ve milli duygularını sömürmekten geçer .. Cehape yıllarca bunun tam tersini yaparak halkın dini duygularına karşı baskıcı ve itici bir politika izledi dolayısıyla sağ görünümlü münafık zihniyetlerin insanları kandırması da pek zor olmadı ..
Cehape vizyon olarak asla bu halka yaklaşamadı .. Parti isminde HALK kelimesi geçen ama halka en uzak parti oldu .. Hiç değilse HAKKA yakın bir parti olabilseydi ama onu da göremedik ..

Rahmetli Muhsin başkandan sonra elimizde ADAM kalmadı ..

Başlarında Kılıçdaroğlu gibi bir beceriksiz varken nasıl oylarını yükseltsin ki :)

Lider eksikliği...
Umut veren bir isim öne çıkartamıyor..
Hali hazırda iç muhalefeti de sert bi şekilde cezalandırıyorlarken cehepeden iktidar bi kenara, adam gibi muhalefet partisi bile olmaz..

"Eğri otur doğru konuş" demiş atalarımız.
Ortada bir hakikat var.Millet birilerini seçiyorsa,o birileri hakediyor demektir.İsteyen kabul eder,isteyen etmez..Bu hakikati değiştirmez.

Sizin gibi düşünmeyen koskoca bir milleti KÜLTÜRSÜZLÜK VE CEHALETLE İTHAM ETMEK, adaletin neresine sığar diye sormak isterim?

Tüm dünyaya nam salmış bu millet, nasıl yönetilmesi gerektiğini bilmeyecek kadar cahil değildir..

Bükemediğim eli,öperim..

Kilicdaroglu gibi bir liderleri oldugu surece durum bundan ibaret olacaktir.

Kılıçdaroğlu Chp başkanı olduğu sürece bırak oy yükseltmeyi elindeki oyları bile kaybedecek duruma geldi.Bu gerçekten çok üzücü bi durum ve biran önce çözüm bulunması gerekir.:)

konuşmayı bilmeyen adam ülkemi yönetecek ... Pehh pehh pehh.

Çünkü CHP halka hitap etmesini bilmiyor yani kısacası konuşmasını bilmiyor

Çünkü uzun adam çok yakışıklı ve karizmatik Kemal'de bu özellikler yok dağılın şimdi

"Eğri otur doğru konuş" demiş atalarımız.
Ortada bir hakikat var.Millet birilerini seçiyorsa,o birileri hakediyor demektir.İsteyen kabul eder,isteyen etmez..Bu hakikati değiştirmez.

Sizin gibi düşünmeyen koskoca bir milleti KÜLTÜRSÜZLÜK VE CEHALETLE İTHAM ETMEK, adaletin neresine sığar diye sormak isterim?

Tüm dünyaya nam salmış bu millet, nasıl yönetilmesi gerektiğini bilmeyecek kadar cahil değildir..

Bükemediğim eli,öperim..

Yanlış düşünüyorsun kardeşim .. Ben gerçeklere bakarım onlar aldatmaz .. Türkiye kitap okuma oranı yüzde dokuz olan bir ülkedir .. Yani on kişiden biri kitap okuyor ..
Şu mağdurcu kafayı bir kenara atmamız lazım .. BEN BURADA ACI DA OLSA MİLLET OLARAK CAHİLİZ KÜLTÜRSÜSÜZ DEMESEM NE OLUR AVRUPA BİZE DİYOR BUNLARI ve haklılar da ..

Zaten cahil kimselerdir hemen alınganlık gösterip " yok yahu ben cahil değilim " diyenler .. ALLAH aşkına iki dakika durup düşün bakalım gerçekten de birikimli kültürlü bir insan mısın diye .. Yıllarca bize " Bir Türk dünyaya bedeldir " tarzı gazları verip durdular ama gerçekte bir halta bedelimiz yok bu halimize ..

Ve evet " hak ediyoruz " lafına katılıyorum .. Peygamber efendimizin de buyurduğu üzere " Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz " Toplum olarak yozlaştık, ahlaktan ALLAH korkusundan uzaklaştık .. İlim ve irfandan bilim ve medeniyetten .. Avrupalılar bize tur üzerine tur bindirdiler muassır seviyeler üzerinde .. Haliyle biz de HAK ETTİĞİMİZ TİPLERİ BAŞIMIZA ÇOBAN YAPTIK ..
Ama şunu unutma ÇOKLUK HAK demek değildir .. HAK SAYILARDA ARANMAZ .. Bana inanmıyorsan açar Kuran'a bakarsın Rabbimiz çoklukla ilgili neler buyurmuş ..

Yanlış düşünüyorsun kardeşim .. Ben gerçeklere bakarım onlar aldatmaz .. Türkiye kitap okuma oranı yüzde dokuz olan bir ülkedir .. Yani on kişiden biri kitap okuyor ..
Şu mağdurcu kafayı bir kenara atmamız lazım .. BEN BURADA ACI DA OLSA MİLLET OLARAK CAHİLİZ KÜLTÜRSÜSÜZ DEMESEM NE OLUR AVRUPA BİZE DİYOR BUNLARI ve haklılar da ..

Zaten cahil kimselerdir hemen alınganlık gösterip " yok yahu ben cahil değilim " diyenler .. ALLAH aşkına iki dakika durup düşün bakalım gerçekten de birikimli kültürlü bir insan mısın diye .. Yıllarca bize " Bir Türk dünyaya bedeldir " tarzı gazları verip durdular ama gerçekte bir halta bedelimiz yok bu halimize ..

Ve evet " hak ediyoruz " lafına katılıyorum .. Peygamber efendimizin de buyurduğu üzere " Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz " Toplum olarak yozlaştık, ahlaktan ALLAH korkusundan uzaklaştık .. İlim ve irfandan bilim ve medeniyetten .. Avrupalılar bize tur üzerine tur bindirdiler muassır seviyeler üzerinde .. Haliyle biz de HAK ETTİĞİMİZ TİPLERİ BAŞIMIZA ÇOBAN YAPTIK ..
Ama şunu unutma ÇOKLUK HAK demek değildir .. HAK SAYILARDA ARANMAZ .. Bana inanmıyorsan açar Kuran'a bakarsın Rabbimiz çoklukla ilgili neler buyurmuş ..

Kaç defadar dikkat ediyorum da, bilip bilmeden konuşuyosun.Yani sırf laf olsun diyemi konuşyosun arkadaş.
Bak canım,kardeşim;
1.Ben haktan batıldan bahsetmedim,Siyasetin neyi Hakk olabilirki.Yukarıdaki yorumumdan,beni akp'limi sandın?
Çokluk haklılık gibi bir düşüncem olamaz.Hindistan'ın çoğu ineğe tapıyor,Ee bu durumda onları Hakk mı göreyim yani..
2.Elhamdulillah, Evet ,Cahil değilim,Kültürlüyüm.iki dakika durup düşünmeme gerek yok,cahil değilim o kadar..
3.Sen nasıl istiyorsan öyle gör kendini.Ama milleti cahillikle itham etme.
4.Senin Avrupalıların ne dedikleride bizi hiiç ilgilendirmiyor..

Çünkü eşeğinkinden dolayı.

Önce bi halkın profilini çıkarsınlar. Her yer İzmir değil

Kaç defadar dikkat ediyorum da, bilip bilmeden konuşuyosun.Yani sırf laf olsun diyemi konuşyosun arkadaş.
Bak canım,kardeşim;
1.Ben haktan batıldan bahsetmedim,Siyasetin neyi Hakk olabilirki.Yukarıdaki yorumumdan,beni akp'limi sandın?
Çokluk haklılık gibi bir düşüncem olamaz.Hindistan'ın çoğu ineğe tapıyor,Ee bu durumda onları Hakk mı göreyim yani..
2.Elhamdulillah, Evet ,Cahil değilim,Kültürlüyüm.iki dakika durup düşünmeme gerek yok,cahil değilim o kadar..
3.Sen nasıl istiyorsan öyle gör kendini.Ama milleti cahillikle itham etme.
4.Senin Avrupalıların ne dedikleride bizi hiiç ilgilendirmiyor..

Sen çok biliyorsun maşaALLAH :) Siyaset de Hak ne arar deyip de " bükemediğin bileği öpeceksin " dersen çelişkin de boğulursun .. Öpülecek bilek de YALAN - DOLAN olmaz .. Adam olanın eli öpülür .. Ayrıca çokluktan bahsetmediysen millet sayı çokluğu ile belirlemiyor da ne ile belirliyor ? Demokrasi nedir sayısal üstünlüğün iradesi değil midir ?
Sana cahilsin demedim orada genelleme örneği yaptım üstüne almışsın ..
Ben nerede ne görürsem onu söylerim senden ya da bir başkasından da izin alacak değilim ..
Avrupalılar bizi ilgilendirmiyor diye diye avrupalıların tozunu yuttuk zaten .. Bilim teknoloji sağlık ve daha bir çok alanda dünyanın hakimi oldular .. Refah içerisinde yaşıyorlar .. NEDEN ? ÇÜNKÜ BİZİ İLGİLENDİRMİYORLAR :)
ALLAH İDRAK AÇIKLIĞI BAHŞEDE ..

Yuruyen merdivene tersten binen bi adam var basinda , icinde halk kelimesi gecipte halka uzak olan bi parti .. Muhalefet olmayi bile beceremiyor nasil oy yukseltsin?

asdgfjl

Geri