CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 2019 hayali: Erdoğan'ı devireceğiz

Konu sahibi son olarak 1246 gün önce görüldü
Almanya bizi kıskanıyor bence 100 bin liraya araba getirtip 250 bine satıyoruz üretmeyi beceremiyoruz ama onlardan daha çok kazanıyoruz :D

Q0Wk.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarına 2019 yılında son verecekleri hayalini kuran CHP lideri Kılıçdaroğlu, Avrupa'nın desteğinin de önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da umut dağıttı.

Ülkede yayın yapan Focus dergisine konuşan CHP Lİderi, Almanların duymak istediği sözleri tek tek söyledi.

AVRUPA BUNDAN EMİN OLSUN

2019 yılında Erdoğan'ı devirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden CHP Lideri, Avrupa'nın bundan emin olması gerektiğini sözlerine ekledi.

kemal-kilicdaroglu.jpg

"2019'DA ERDOĞAN'DAN NİHAİ OLARAK KURTULACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, şu açıklamaları yaptı:

2019da Erdoğan dan nihai olarak kurtulacağız. Demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve ErdoğaN iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz!

KILIÇDAROĞLU, AVRUPA'DAN DESTEK İSTEDİ

AB nin demokrasimizi güçlendirebilecek ve Avrupa standartlarının uygulanmasına yardımcı olacak her türlü katkısı önemlidir. Neticede Türkiye belli yükümlülükler üstlendi, bunları şimdi yerine getirmesi gerekiyor.

KILIÇDAROĞLU TOPLAMDA 8. SEÇİM KAYBETTİ

16 Nisan halk oylaması, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplamda kaybettiği 8. seçim olmuştu.

"NİYE İSTİFA EDEYİM Kİ" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, halk oylamasının ardından katıldığı canlı yayın programında, "Evet çıkarsa niye istifa edeyim ki. Biri bana bir gerekçe söyleyecek. Makul bir gerekçe ise biz de istifa ederiz." demişti.
turkiyegazetesi.com.tr

1433186070803.jpg

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 2019 hayali: Erdoğan'ı devireceğiz OKUYAMIYANLAR İCİN LİNK

Kimin adamı bu Kılıçtaroğlu(!) Kendisi beceremiyormuşta Erdoğanı koltuğundan indirmek için Avrupadan yardım talep ediyor. Şu chp kimlerin eline kaldı.

Buradan tavsiye vereyim kılıçtaroğluna. Öncelikle halkın ne istediğine kulak ver,pozitif siyaset yap,yıkıcı olma,ülken insanına güven ve Avrupalıları dost sanma.

Ya bu partiyi bir kapatsınlar da günah keçisi bulunsun artık... yerine kurulan nasıl olsa aynı oy oranını alır..

Führer seçimle gitmez ki. Oy calmaya, devlet imkanlarini secimlede kullanmaya, muhaliflere siyaset yapma imkanı vermemeye, ortamı kriminalize ve terörize etmeye devam edecektir

Alamanya'nın Türkiye'yi kıskandıgını soyledigim cümleyi bana gosterirmisin lütfen iyi oku o yazdıklarımı ya sen cok komiklesmeye basladın iyice :) Yolsuzluk yolsuzluk adamlar yaptı bitirdi yap işlet devret modeli ile hala CHP zihniyetinde yolsuzluk var cünkü kafalarınız ancak yolsuzlukla calıssıyor insanın kafasında ne varsa yazılarındada o vardır o kadar yolsuzluk olduki heryer yol hastane oldu Cumhuriyet tarihinde olmayan yatırımlar yapıldı yolsuzluk olan bir ülkede nasıl bir yatırım yapılırda 3 yılda yapacagız deyipde 2,5 yılda biter siz yolsuzlukları iyi bilirsiniz gerci İstanbul'da cöplerden gecilmiyordu taki R.T.E gelene kadar SSK YI KİM BATIRDI KemaL ac bir video larına bak Savas ay'la yapılan soylesiyi sacmaladıgınız farkına varın artık dediklerinizin hic bir tutulur yanı yok dolar Euro niye yükselir işte bu tam sizin kafada gezi olayları darbe girişimleri ne bekliyordun halan yakalanmaya calısılıyor FETO cu hayinler gene ekonomi cok saglam kırız yok HE BİDE satranç satranç mıs kardesim cignedin durdun illa odül mü olması lazım iyi bilmek icin Xerath

Xerath bunu iyice seyret bak o savundugun adam nasıl bir sahıs Genel Müdür KemaL

Kemal Kılıçdaroğlu Genel Müdürlüğünde SSK Hastaneleri 1998 A Takımı Savaş AY

[YOUTUBE]_C6AKO0fcBk[/YOUTUBE]

Xerath korü korune bazı seyleri savunma sunu iyice seyret 1 saat vs deme lütfen savundugun insanın bir tutarlılıgı olur. Sadece sen deyil herkez seyretse teske buradaki herkez

[YOUTUBE]10mYH46-i3Q[/YOUTUBE]

Alamanya'nın Türkiye'yi kıskandıgını soyledigim cümleyi bana gosterirmisin lütfen iyi oku o yazdıklarımı ya sen cok komiklesmeye basladın iyice :) Yolsuzluk yolsuzluk adamlar yaptı bitirdi yap işlet devret modeli ile hala CHP zihniyetinde yolsuzluk var cünkü kafalarınız ancak yolsuzlukla calıssıyor insanın kafasında ne varsa yazılarındada o vardır o kadar yolsuzluk olduki heryer yol hastane oldu Cumhuriyet tarihinde olmayan yatırımlar yapıldı yolsuzluk olan bir ülkede nasıl bir yatırım yapılırda 3 yılda yapacagız deyipde 2,5 yılda biter siz yolsuzlukları iyi bilirsiniz gerci İstanbul'da cöplerden gecilmiyordu taki R.T.E gelene kadar SSK YI KİM BATIRDI KemaL ac bir video larına bak Savas ay'la yapılan soylesiyi sacmaladıgınız farkına varın artık dediklerinizin hic bir tutulur yanı yok dolar Euro niye yükselir işte bu tam sizin kafada gezi olayları darbe girişimleri ne bekliyordun halan yakalanmaya calısıyor FETO cu hayinler gene ekonomi cok saglam kırız yok HE BİDE satranç satranç mıs kardesim cignedin durdun illa odül mü olması lazım iyi bilmek icin Xerath

İSTANBUL TRANSİT GEÇİŞ HUB'I OLACAK ve dünyada boyle bir proje daha yok Almanya niye aglıyor onların işleri altüst olacak

Bakın üçüncü köprüde günlük araç geçiş garantisi verildi. Geçmediği zaman eksik kalan para hazineden tamamlanıyor. Yapıldığından beride garanti edilen araç miktarı hiç geçmedi. Yani hergün hazine zarar ediyor, bu para nereye gidiyor?

Çöp toplama konusunda yolsuzluk yapıldığını ve illegal olarak Albayraklara verildiğinden sanırım bihabersiniz. Bunun yanında İSKİ ve AKBİL yolsuzluklarının dosyalarıda mecliste bekletiliyor. Ağaç yolsuzluğu, İğdaş yolsuzluğu, Metro yolsuzluğu, Kiptaş yolsuzluğunun dosyaları ise mahkemelerde bekletiliyor. Biraz araştırma ile rahatlıkla bulunabilir

Gelelim Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ki iddianıza;

Yıl 1970 SSK'nın borcu : 2.794.736.001
Yıl 2000 SSK'nın borcu : 2,411,206,000 (Kemal Bey 1999 yılında emekli olmuştur.)
Yıl 2009 SSK'nın borcu : 28.706.000.000

Merkez bankasının linkinden kendinizde teyit edebilirsiniz.

Link : http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201708/04082017.xml

AKP 15 yıldır ülkeyi yönetiyor. Gezide arttı diyorsunuz beraber inceleyelim;
Tarih : 12.06.2013 ( Gezi başlangıcı)
Dolar : 1.9573
Euro : 2.5538

Tarih : 22.07.2013 ( Gezi başlangıcından tam 10 gün sonra)
Dolar : 1.9151
Euro : 2.5216

Tarih: 04.08.2017 (Geziden tam 4 sene sonra)
Dolar : 3.5287
Euro : 4.1920

Modern dünyada paranız kadar güçlüsünüzdür. Ülkenize giren para gayri safi milli hasılaya dahil değilse balondur. Bu balon ne kadar büyürse paranıza itibar o kadar azalır.

Şimdi sizden doların nasıl bu hale geldiğini ve yolsuzluk davalarını anlatmanızı rica ediyorum.

Sayın KemaL SSK yı batırdı gitti.En kolay yol emekli olmak zaten onu secti ne yapsın garibim baska iş beceremeyince.Hesap uzmanıya kendisi ya Sonra bir kasetle Sayın Deniz Baykalı indirdiler ve ben baskanlıga aday olmıcam dedi ve ertesi gün aday oldu boyle biri bu KemaL güvenilmez ülkesini AB ye sikayet edecek kadar gurursuz :D hep yolsuzluk hep yolsuzluk ama kesinlesen bişey yok meclisde beklemese sanki bir sonuc olacak CHP agızları bunlar.Doların yükselmesinin sebepleri sadece gezi olaylarıyla sınırlandırmak büyük mantıksızlık iş ve dıs olaylar ve ABD Merkez bankası FED diye birşey var sen onu hic duymadın sanırım ve FED politik degişiklikleri ve Bu gezi sacmalıklarının yarattıgı ülkede ic dıs korku Doların yada Euro nın patlamasını tetikledi ve oylede oldu Allah verede bunlarıda sen bilmiyorsundur kardeslik ayy gülme kırızı basladı yok dolar gezi olaylarında sukadardı sonra sukadar o gezi olayları baslamadan once bilmiyorsun sanırım TC nin İMF ye borcuda bitti yıllardı olan borcu baktılar ülke düzeliyor gene bir cıkmazın icine sokmaya calıstılar ülkeyi sonra suan FETO olayları hep bunlar TL nin düşüşünü dolar ve Euro nun yükselmesini yani yabancı paraya talebi gosterir elindeki pararının erimesini sen iştemezsin sanırım. :D düşünce bu yani siz yolsuzlukları iyi bilirsiniz ben anlatmama gerek yok eyer ülkde yolsuzluk o dediginiz kadar olsa bu kadar yatırım olmaz hayır yok demiyorum her kasada bir kac cürük elma vardır.Niye FETO cular ev ve arabalarını sattılar dolar aldılar bir düşün iştersen ? Xerath bey sizi gittikce sevmeye basladım :D yaa su bizim satranç işini acmadınız ? :D

aegishjalmur gayet seviyeli bir sekilde burda konusuyoruz her ikimizde neye sabır edecek ki arkadasımız acaba onu merak ettim ?

Sayın KemaL SSK yı batırdı gitti.En kolay yol emekli olmak zaten onu secti ne yapsın garibim baska iş beceremeyince.Hesap uzmanıya kendisi ya Sonra bir kasetle Sayın Deniz Baykalı indirdiler ve ben baskanlıga aday olmıcam dedi ve ertesi gün aday oldu boyle biri bu KemaL güvenilmez ülkesini AB ye sikayet edecek kadar gurursuz :D hep yolsuzluk hep yolsuzluk ama kesinlesen bişey yok meclisde beklemese sanki bir sonuc olacak CHP agızları bunlar.Doların yükselmesinin sebepleri sadece gezi olaylarıyla sınırlandırmak büyük mantıksızlık iş ve dıs olaylar ve ABD Merkez bankası FED diye birşey var sen onu hic duymadın sanırım ve FED politik degişiklikleri ve Bu gezi sacmalıklarının yarattıgı ülkede ic dıs korku Doların yada Euro nın patlamasını tetikledi ve oylede oldu Allah verede bunlarıda sen bilmiyorsundur kardeslik ayy gülme kırızı basladı yok dolar gezi olaylarında sukadardı sonra sukadar o gezi olayları baslamadan once bilmiyorsun sanırım TC nin İMF ye borcuda bitti yıllardı olan borcu baktılar ülke düzeliyor gene bir cıkmazın icine sokmaya calıstılar ülkeyi sonra suan FETO olayları hep bunlar TL nin düşüşünü dolar ve Euro nun yükselmesini yani yabancı paraya talebi gosterir elindeki pararının erimesini sen iştemezsin sanırım. :D düşünce bu yani siz yolsuzlukları iyi bilirsiniz ben anlatmama gerek yok eyer ülkde yolsuzluk o dediginiz kadar olsa bu kadar yatırım olmaz hayır yok demiyorum her kasada bir kac cürük elma vardır.Niye FETO cular ev ve arabalarını sattılar dolar aldılar bir düşün iştersen ? Xerath bey sizi gittikce sevmeye basladım :D yaa su bizim satranç işini acmadınız ? :D

dolar Euro niye yükselir işte bu tam sizin kafada gezi olayları darbe girişimleri ne bekliyordun halan yakalanmaya calısıyor

Verdiğim rakamlar SSK'nın yıl sonu faaliyet raporuna aittir.
İsterseniz teyit edebilirsiniz.
Gezi olaylarında dolar artmamış aksine düşmüş. Bunu ben değil, merkez bankası söylüyor. Verdiğim linkten kontrol edebilirsiniz.

Türkiye İMF'ye olan borcunu AYB borç alarak kapattı. Peki AYB bu parayi kimden alıyor, tabiki İMF'den alıyor. Türkiye'nin toplam borcu 400 milyar doların üzerinde kalıyor. Bunun 4'te 2'si devletin diğer yarısı özel sektör olarak geçiyor. Ancak buradaki can alıcı detay ise devletin özel sektöre kefil olmasıdır.

Ülkeniz demokrasiden ve hukuktan uzaklaştıkça paranız değer kaybeder. Ülkenize giren her kaynağı belirsiz para ekonominize darbedir. Reza'nın tek başıma cari açığı kapattım sözleri bir şey çağrıştırıyor mu ?

Arama motorlarında her kavramı kullanmaya çalışmanız yüzünden saçmalıyorsunuz. FED neresi FETÖ neresi, ikisini nasıl bir araya getirdiniz. Bunu ciddi ve bilgili insanların arasında söylerseniz en iyi ihtimalle güler geçerler.

Sizden iki istirhamım olacak;
İlki imla kurallarında biraz dikkat etmenizi isteyeceğim.
İkincisi varsa elinizde bir belge onunla geliniz. GTA şifrelerini FETÖ mesajı sanan Ahaber'in pek bir geçerliği yok, en azından mantıklı insanların arasında geçerliliği yok.

Xerath sabrına hayran kaldım :)

Azizim ben bu gibi insanlarla tam 6 yıldır uğraşıyorum. Defalarca sosyal medya hesaplarım kapandı. Arkadaşımız kendince ters psikoloji yapıp, dalga geçtiğini sanıyor.
Yani empoze fikirlerinin sınırına yaklaşıyor. Şu an gülüyorum eğleniyorum haline aldanmayın aslında "verecek cevabım kalmadı, mesajın çok gözükmesi için karalama yapıyorum" noktasına geldi.
Bir süre sonra agresifleşip alttan ve gizlice hakaretler etmeye başlayacak.
Nereden mi biliyorum ? Çünkü bu senaryoyu aşağı yukarı birkaç bin kez gördüm oradan biliyorum.
Coco hanıma selamlarımı iletiniz.

Ya sen beni anlamıyorsun yada cok mümkün anlamak iştemiyorsun boyle kücümsemelerle olmaz bu işler kardeslik Fed le Feto yu ben nerede birlestirdim sen güzelce bir oku yazdıklarımı sonra gel senle tartısalım imla mimla gene belden asagıya muhabbetler yazıcak kelimeleri olmayan insanların işleri bunlar. :) o altaki yazınada bir gülelim hatrın kalmasın ben kimseye hakaret etmem aklınca Psikolojik konusup soyle boyle diyosun hee hee bir kg patlıcan ver ordan :) Xerath

Ya sen beni anlamıyorsun yada cok mümkün anlamak iştemiyorsun boyle kücümsemelerle olmaz bu işler kardeslik Fed le Feto yu ben nerede birlestirdim sen güzelce bir oku yazdıklarımı sonra gel senle tartısalım imla mimla gene belden asagıya muhabbetler yazıcak kelimeleri olmayan insanların işleri bunlar. :) o altaki yazınada bir gülelim hatrın kalmasın ben kimseye hakaret etmem aklınca Psikolojik konusup soyle boyle diyosun hee hee bir kg patlıcan ver ordan :) Xerath

Siz Kemal Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı dediniz, yıl sonu faaliyet raporlarını paylaştım.
Dolar gezi yüzünden arttı dediniz, merkez bankasının kendi sitesinden rakamlar paylaştım.
Özetle tüm iftiralarını bir bir yüzünüze vurdum.
Başka bir iddianız varsa onunda gerçeğini öğrenmenize yardımcı olabilirim.

Konu dışı olacak ama; ben mesajlarınızı daha anlaşılabilir bir Türkçe ile yazmanızı istedim. Konuştuğunuz gibi yazmaya çalışınca, ortaya biraz komik ve biraz saçma bir mesaj çıkıyor.

Bir birimizle gercekden güzel muhabbet ediyoruz tartısmamızda cok güzel senin fikrin degişmicek benimki zaten degişmez ilerletmeye gerek duymuyorum tsk ederim sana cok naziksin Xerath

Siz Kemal Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı dediniz, yıl sonu faaliyet raporlarını paylaştım.
Dolar gezi yüzünden arttı dediniz, merkez bankasının kendi sitesinden rakamlar paylaştım.
Özetle tüm iftiralarını bir bir yüzünüze vurdum.
Başka bir iddianız varsa onunda gerçeğini öğrenmenize yardımcı olabilirim.

Bütün iddalarınıza cvp verdim okursanız anlarsınız yok zaten ben haklıyım naraları atmaya baslarsanız o baska sizin bileceginiz iş zihniyeh CHP zihniyeti ne yaparsan yap cıx olmaz olmaz . :D

Çok sıkıcısınız.
Kurucu cumhuriyet ilkelerine düşman dinci ve etnik farklılık nedeni ile aidiyet sorunu yaşayanlar mal bulmuş mağribi gibi sarıldılar ikinci cumhuriyetçilere.
Askerofobi nedeni ile yada hak ve özgürlükler noktasında yetersizlik gören liberaller de itelediler bunları.
Konvansiyonel solcular için zaten değişen bişey yoktu.
İktidarı ele geçirince somut şeyler yaptı oligarklar. Din temasını milliyet sosuna buladilar ve iktidardan düşmemek için her türlü illegaliteye ve cirkeflige başvurdular
Demagoji onların işiydi.
Sonunda bu rüzgar toplumu değiştirdi. Sadece biat eden kölelere dönüştüler. Artık maddi değil manevi taleplerin karşılanması bile yeterliydi. Sonuçta zombilesmisledi.
Belli aşamadan sonra neyin yanlış neyin yalan olduğu önemli değildir. Dönüşmüş medya sahte haber pompalar. Zombi de büyülenmiş şekilde içinden tekrar eder söylenenleri. Adeta sindir içselleştir.
Artık zombi için karar verme veya düşünme gibi bir zorluk kalmamıştır. "Büyük birader" ve "parti" ne demisse doğrudur ve kendilerinden istenen sadece sadakattir. Sonuçta gerçekliğin hiç bir anlamı yoktur. Geçmiş değiştirilebilir birseydir ve aslında yaşanmış olması bile çoğu zaman gereksizdir

Bu minvalde siz kime ne anlatiyorsunuz lan? :)

Çok sıkıcısınız.
Kurucu cumhuriyet ilkelerine düşman dinci ve etnik farklılık nedeni ile aidiyet sorunu yaşayanlar mal bulmuş mağribi gibi sarıldılar ikinci cumhuriyetçilere.
Askerofobi nedeni ile yada hak ve özgürlükler noktasında yetersizlik gören liberaller de itelediler bunları.
Konvansiyonel solcular için zaten değişen bişey yoktu.
İktidarı ele geçirince somut şeyler yaptı oligarklar. Din temasını milliyet sosuna buladilar ve iktidardan düşmemek için her türlü illegaliteye ve cirkeflige başvurdular
Demagoji onların işiydi.
Sonunda bu rüzgar toplumu değiştirdi. Sadece biat eden kölelere dönüştüler. Artık maddi değil manevi taleplerin karşılanması bile yeterliydi. Sonuçta zombilesmisledi.
Belli aşamadan sonra neyin yanlış neyin yalan olduğu önemli değildir. Dönüşmüş medya sahte haber pompalar. Zombi de büyülenmiş şekilde içinden tekrar eder söylenenleri. Adeta sindir içselleştir.
Artık zombi için karar verme veya düşünme gibi bir zorluk kalmamıştır. "Büyük birader" ve "parti" ne demisse doğrudur ve kendilerinden istenen sadece sadakattir. Sonuçta gerçekliğin hiç bir anlamı yoktur. Geçmiş değiştirilebilir birseydir ve aslında yaşanmış olması bile çoğu zaman gereksizdir

Bu minvalde siz kime ne anlatiyorsunuz lan? :)
sizin tavsiye ettiğiniz 1984 adındaki kitabı aldım . 55. baskı George orwell çeviren celal üster. son kısım kitapdan alıntı mı

Geri