CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 2019 hayali: Erdoğan'ı devireceğiz

Konu sahibi son olarak 1243 gün önce görüldü
Q0Wk.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarına 2019 yılında son verecekleri hayalini kuran CHP lideri Kılıçdaroğlu, Avrupa'nın desteğinin de önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da umut dağıttı.

Ülkede yayın yapan Focus dergisine konuşan CHP Lİderi, Almanların duymak istediği sözleri tek tek söyledi.

AVRUPA BUNDAN EMİN OLSUN

2019 yılında Erdoğan'ı devirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden CHP Lideri, Avrupa'nın bundan emin olması gerektiğini sözlerine ekledi.

kemal-kilicdaroglu.jpg

"2019'DA ERDOĞAN'DAN NİHAİ OLARAK KURTULACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, şu açıklamaları yaptı:

2019da Erdoğan dan nihai olarak kurtulacağız. Demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve ErdoğaN iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz!

KILIÇDAROĞLU, AVRUPA'DAN DESTEK İSTEDİ

AB nin demokrasimizi güçlendirebilecek ve Avrupa standartlarının uygulanmasına yardımcı olacak her türlü katkısı önemlidir. Neticede Türkiye belli yükümlülükler üstlendi, bunları şimdi yerine getirmesi gerekiyor.

KILIÇDAROĞLU TOPLAMDA 8. SEÇİM KAYBETTİ

16 Nisan halk oylaması, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplamda kaybettiği 8. seçim olmuştu.

"NİYE İSTİFA EDEYİM Kİ" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, halk oylamasının ardından katıldığı canlı yayın programında, "Evet çıkarsa niye istifa edeyim ki. Biri bana bir gerekçe söyleyecek. Makul bir gerekçe ise biz de istifa ederiz." demişti.
turkiyegazetesi.com.tr

1433186070803.jpg

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/494149.aspx OKUYAMIYANLAR İCİN LİNK

Kilicdaroğlu iyi bir adam olabilir ama kotu bir siyasetci.
Tum dunya ve ozellikle RTE referandumu kaybettigini biliyor. Kenan evrenin anayasasi bile halen tartisilirken RTE'nin degistirtigi sonuclarla kabul edilen anayasa hic kabul gormez.

Tutuklu vekiller, insan haklari ihlalleri, ohal ve sacma KHKlar RTE'yi ulke tabanindan kopardi. Merkez sagda olusacak bir dalga herseyi etkileyecek. O dalganin bir yaninda Meral Aksener diger yaninda Abdullah Gul ve ekibi var.

Dunyadan kopan ve gozden dusmus RTE bu olusuma dayanamaz. Parti icindeki cemaat yanlisi vekillere dusman oldugu kadar muhtac oldugunu en iyi bilen kisi kendisidir. Hakan Fidan ve ekibinin ulke disinda cemaatcilerle baris gorusmesi yaptigi artik alenen dillendiriliyor.

RTE bir yil icerisinde ya cemaatle barisacak yada erken secim karari alacak.

Cemaat dedigin kişilerin oyları toplasan %3 ü bulmaz ki haci kardesim benim Meral Aksener yapsa yapsa MHP nin oylarını boler baska birşey yapamaz Abdullah Gül de siyasete donmezzz R.T.E ceketini assa 2019 da baskan olur bu düzende haa erken secim mi hahahahaa cok komiksin kime karsı erken secim AKP gene alacak neyin secimi kaldıkı 2019 da baskanlık secimi var olmaz oyle seyler Türkiye de Xerath

chpliler kızmasın ama bu adamın resmini görünce gülüyorum .Siyasetçiye benzemiyor . Kamalak bile bundan daha çok siyasetçiye benziyor

Tayyip ölmediği sürece iktidarı bırakmaz mevcut muhalefetteyse bir halt olmaz

Cemaat dedigin kişilerin oyları toplasan %3 ü bulmaz ki haci kardesim benim Meral Aksener yapsa yapsa MHP nin oylarını boler baska birşey yapamaz Abdullah Gül de siyasete donmezzz R.T.E ceketini assa 2019 da baskan olur bu düzende haa erken secim mi hahahahaa cok komiksin kime karsı erken secim AKP gene alacak neyin secimi kaldıkı 2019 da baskanlık secimi var olmaz oyle seyler Türkiye de Xerath

Azizim hayatınızda satranç tahtasını elinize almadığınız o kadar belli oluyor ki anlatamam.
Kendinizi kazanmaya o kadar şartlandırıyorsunuz ki, kaybedeceklerinizi veya kaybınızı hesap edemiyorsunuz. Resmin tamamını göremediğiniz içinde empoze fikirlerle mücadele ediyorsunuz.

AKP içinde cemaatçiler var mı, tabii ki var. O yüzden AKP içindeki cemaatçileri tasfiye etmeden kimseyi tarafsızlığına inandıramaz. Tasfiye ederse 2019 seçimlerini kaybedecek.
Bu durumda ya erken seçim kararı alıp yara almayı peşinen kabul eder yada 2 senesini cemaatçiler ne yapacak diye düşünerek geçirir.

Sorun cemaatin oyları değil, sorun sizler gibi insanların bilmeden cematçilere oy vermenizden kaynaklanıyor. Şu an cemaatçi vekiller ayrılıp bir parti kurarsa AKP bu bölünmeyi taşıyamaz. RTE işte bunun kararını verecek.

Bu zamana kadar AKP den hangi vekil nereye gittiki toplu olarak suan gitsin kardeslik o AKP ne CHP nede MHP R.T.E büyük bir lider hala bunu anlamadıgına sasırıyorum kopmalar bu nedenle olmaz ha R.T.E olmasa o dedigin olabilirdi.satranç a gelince cok iyi bilir ve oynarım :) Xerath

Bu zamana kadar AKP den hangi vekil nereye gittiki toplu olarak suan gitsin kardeslik o AKP ne CHP nede MHP R.T.E büyük bir lider hala bunu anlamadıgına sasırıyorum kopmalar bu nedenle olmaz ha R.T.E olmasa o dedigin olabilirdi.satranç a gelince cok iyi bilir ve oynarım :) Xerath

Kime sorsam, zaten çok iyi biliyor ve çok iyi oynuyor. Satrançtaki başarı ve ödüllerinizi merak ettim. Çok iyi oynuyorsanız ille bir derece almış olmanız gerekiyor. Özel mesajla bildirirseniz sevinirim ,

Lider dediğiniz kişi tutuklanmasın diye oğlunu çanta diye yanında taşımaz.
Lider dediğiniz kişi iki oğlu sahte çürük raporuyla askerlikten kaçarken, şehitlik güzellemesi yapmaz.
Lider dediğiniz kişi kandırılmaz.
Lider dediğiniz kişi insanlara zulmetmez.
Lider dediğiniz kişi hak yemez.
Lider dediğiniz kişi sözünün eri olur.

Buyurun lider dediğiniz kişinin yalanlar;
[YOUTUBE][YOUTUBE]D8KHjygNihw[/YOUTUBE][/YOUTUBE]

Sayın Bilal Erdoğan, Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'nda askerligini bircok kişinin yaptıgı gibi yaptı diyer oglu olan Sayın Burak Erdoğan ise saglık nedenleriyle malisef yapamamıstır.Rapor ları vardır.Simdi belden asagıya vurup kimseyi kandırmanıza gerek yok hersey ortada.Bu güne kadar bana bir zulumu olmadı bende bu ülkenin bir vatandasıyım kaldıkı bir cok yararları oldu saymakla bitmez o kücücük dünyanızdan cıkıp lütfen cevrenize bakınız.Kimin hakkını yemiş oyle birşey olsa milyonlarca insan onun arkasından gitmez adamın tek basına %50 oyu var nasıl hak yemek bu ki milyonlar arkasında bir sozüyle milyonlar sokaklara düştü eyri oturup dogru konusalım lütfen sözünün eri :) ahahahaa adam su icraati yapacam dedide yapmadı mı ki yaptı okul hastane yol reformlar enfilasyon tek hanelerde ohoo daha neler
He bide madalyam yok Satranç da merak etiniz yaaa :) lütfen o video da acılmıyor bir düzeltin sayın Xerath

Sayın Bilal Erdoğan, Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'nda askerligini bircok kişinin yaptıgı gibi yaptı diyer oglu olan Sayın Burak Erdoğan ise saglık nedenleriyle malisef yapamamıstır.Rapor ları vardır.Simdi belden asagıya vurup kimseyi kandırmanıza gerek yok hersey ortada.Bu güne kadar bana bir zulumu olmadı bende bu ülkenin bir vatandasıyım kaldıkı bir cok yararları oldu saymakla bitmez o kücücük dünyanızdan cıkıp lütfen cevrenize bakınız.Kimin hakkını yemiş oyle birşey olsa milyonlarca insan onun arkasından gitmez adamın tek basına %50 oyu var nasıl hak yemek bu ki milyonlar arkasında bir sozüyle milyonlar sokaklara düştü eyri oturup dogru konusalım lütfen sözünün eri :) ahahahaa adam su icraati yapacam dedide yapmadı mı ki yaptı okul hastane yol reformlar enfilasyon tek hanelerde ohoo daha neler
He bide madalyam yok Satranç da merak etiniz yaaa :) lütfen o video da acılmıyor bir düzeltin sayın Xerath

O zaman ben satrançta çok iyiyim demeniz yalandır.

Filistin'e gideceğim dedi gidebildi mi ? Gidemedi.

Size bir zulmu olmadı diye zalim değil. Kandırılmasının bedelini tüm ülkeye ödetir ama size zara vermediği için zalim olmuyor. Mantığınız tutulmuş azizim.

Araç geçiş garantili köprü yaptı, geçmediği zamanda parası bizim cebimizden çıkıyor.
Turizm sektörü durma noktasına geldi.
İki havaalanı varken ve gerek yokken üçüncü havaalanı yapıldı. Koskoca orman yokedildi.
Katardan alınan borçları ve ülkeye giren kara parayı yatırım gibi gösteriliyor. Bu yüzden cari açık sürekli büyüyor. O açığı kapatacak Reza olmayınca yük yine vatandaşa biniyor.

Paramız değer kaybediyor. 1 dolar ve 1 Euro kaç tl ediyor buyurun yazın bakalım söylemleriniz ne kadar gerçekçi ?

Filistin sorunu Sadece Türkiye'nin degil bütün müslüman aleminin sorunu Tüm müslümanlar susarken R.T.E susmadı bütün susturmaya calısanlara nazara atar gibi gidecektir dediyse yapacaktır muhakkak siyasal ve jeopolitik sorunlar veya güvenlik sorunları olabilir.Yol yok yok diye bagıran CHP zihniyeti simdide yol var var diye bagırıyor hic sasırmadım gecen biri cıkmıs benim arabam yok filan fişman buna benziyor sizin bu cıkısınız koprü filan :D dünya koprülerinle hava limanlarınla ovünür CHP zihniyeti yada bir takım kişiler yapmayın diye aglar aglasır durur ücüncü koprüde agaclar mı kesildi yaa kardesim orda bir tane kesiliyorsa baska yere 100 tane dikiyorlar bir arastır iştersen o işler oyle oluyor bu agac zihniyetinide bırakalım lütfen İSTANBUL TRANSİT GEÇİŞ HUB'I OLACAK ve dünyada boyle bir proje daha yok Almanya niye aglıyor onların işleri altüst olacak :) tas tas üstüne koymayan zihniyet edalarıyla konusmayın benle lütfen dost ve müttefik olkelerden tabiki para girişi cıkısı olacak bosuna anlasmalar olmuyor Türk askeri bosuna orada degil politika bu kardesim bilmeniz lazım bunları 2001 deki yada 1998 lerdeki kırızlerimi diyorsunuz yoksa deyer kaybeden paramız suan oyle seyler yok dalgalı kur bir yukarı bir asagı gidiyor darbe yapmaya calısanlar gezici kafalar var buna sükür demeniz lazım ülke iyi durumda suan ama kuru iştiyorsanız link bu Altın Fiyatları - Altın Piyasa, Günlük Döviz ve Altın Fiyatları Piyasa Rehberi bide satranç olayı var illa madalyalarım mı olması lazım ? ayy cok komiksiniz siz ya sayın Xerath bey.

Sen değil baskasi olursa devrilir kemalcim

Filistin sorunu Sadece Türkiye'nin degil bütün müslüman aleminin sorunu Tüm müslümanlar susarken R.T.E susmadı bütün susturmaya calısanlara nazara atar gibi gidecektir dediyse yapacaktır muhakkak siyasal ve jeopolitik sorunlar veya güvenlik sorunları olabilir.Yol yok yok diye bagıran CHP zihniyeti simdide yol var var diye bagırıyor hic sasırmadım gecen biri cıkmıs benim arabam yok filan fişman buna benziyor sizin bu cıkısınız koprü filan :D dünya koprülerinle hava limanlarınla ovünür CHP zihniyeti yada bir takım kişiler yapmayın diye aglar aglasır durur ücüncü koprüde agaclar mı kesildi yaa kardesim orda bir tane kesiliyorsa baska yere 100 tane dikiyorlar bir arastır iştersen o işler oyle oluyor bu agac zihniyetinide bırakalım lütfen İSTANBUL TRANSİT GEÇİŞ HUB'I OLACAK ve dünyada boyle bir proje daha yok Almanya niye aglıyor onların işleri altüst olacak :) tas tas üstüne koymayan zihniyet edalarıyla konusmayın benle lütfen dost ve müttefik olkelerden tabiki para girişi cıkısı olacak bosuna anlasmalar olmuyor Türk askeri bosuna orada degil politika bu kardesim bilmeniz lazım bunları 2001 deki yada 1998 lerdeki kırızlerimi diyorsunuz yoksa deyer kaybeden paramız suan oyle seyler yok dalgalı kur bir yukarı bir asagı gidiyor darbe yapmaya calısanlar gezici kafalar var buna sükür demeniz lazım ülke iyi durumda suan ama kuru iştiyorsanız link bu Altın Fiyatları - Altın Piyasa, Günlük Döviz ve Altın Fiyatları Piyasa Rehberi bide satranç olayı var illa madalyalarım mı olması lazım ? ayy cok komiksiniz siz ya sayın Xerath bey.

Halen Almanya'ya bizi kıskanıyor diyebiliyorsunuz.
Kıskanıyor dediğiniz Almanynın yıllık ihracatı 1,2 trilyon dolar yani Türkiye'nin tam 10 katı civarında bir rakama tekabül ediyor. Bu ülke sizin neyinizi kıskanacak, lütfen biraz mantıklı düşünün.
Yol yapılır, hastahane yapılır ve en önemlisi okul yapılır. Ancak bunlar yaparken devletten para çalınmaz. Üçüncü köprüde göz göre göre yolsuzluk yapılıyor.

Köprüleri ve inşaatlarıyla övünmek meseleyse siz dünyada ilk 20'ye bile giremezsiniz. Dünya ülkeleri demokrasi, insan haklarıyla övünür, ekonomisi ve teknolojisi ile övünür.

Şimdi bana 1 dolar ve 1 Euro kaç tl yapıyor onu yazmanızı rica ediyorum.

Size gelirsek satrançta çok iyiyim diyorsunuz. Kendini çok iyi diye tanımlayan birisinin bir ödülü olması gerekiyor değil mi ?

ülkenin durumu yorumlarda özetlenmiş, çok acınası bir ülkeyiz gerçekten, hala başkalarının bizi kıskandığına inananlar var... akbil basarken 40 kere düşünen adamlar, 3. havayoluyla övünüyor, garibim de onun hakkını savunmak için onunla mücadele ediyor.

kemal: oleeey ameliyatim cok ii geçti artik siyaset yapabilcem
tayyip: basortusu gericiliktir
kemal: kafan mı güzel olm

(tayyip siyasetini bagislamis)

Geri