CHP Kurultayı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok üzüldüm gerçekten Kemal başkan bu ihaneti hak etmedi.
Olaya neden ihanet gözüyle bakıyorsun. Evet iyi, dürüst, namuslu adam ama iyi bir siyasetçi değil, yarın aynı kadro cb adayı olsun yine kendisine oy veririrm o ayrı ama artık bir gitsin da, yeter.

ülkemiz vatanimiz türkiyemiz icin chp basklani bay kemal şunu yapti diye somut birşey söyleyin

yada ben saymaya başlayimmi chp nin devletimize verdigi ekonomi zararlari
isterseniz taaa başörüsünden parti kapatma heveslerinden gezi olaylarindanmi başlayim
yada türkiyemizi yabanci ülkelere şikayet etmesindenmi saymaya başlayim
yada ülkemizde olumlu olumsuz herşeye karşi gelmesindenmi saymaya başlayim

gidin chp den istifa edinde akliniz başiniza gelsin

ciddi ciddi candy'e yazıyorsunuz. nedense hep trollüyor gibi geliyor.
Sensin troll ben savunduğum değerleri ve insanları iyi gördüğüm için destekliyorum. Chpye de sirf Kemal Kılıçdaroğlunun siyaset tarzını sevdiğim için üye oldum.

Yarın da istifa etmeyi düşünüyorum. Genel başkanına ihanet eden bir adamın lideri olduğu bir yerde durmam

Sensin troll ben savunduğum değerleri ve insanları iyi gördüğüm için destekliyorum. Chpye de sirf Kemal Kılıçdaroğlunun siyaset tarzını sevdiğim için üye oldum.

Yarın da istifa etmeyi düşünüyorum. Genel başkanına ihanet eden bir adamın lideri olduğu bir yerde durmam
Lefty, sen misin?

jesse sen misin?

Candy gercekten trol mu
Yok değilim partim için uğraşmış bir aydınlık neferiydim ama artık politikadan soğudum :D
Kemal başkana yapılanı sindirmek kolay değil

Bir ara forumda aktif değildin. Bu üyenin senin trol hesabın olduğunu düşünüyordum ciddi ciddi :dddd bir mesajımda da yazmıştım ibadeth sen misin la yoksa diye : dd
Bende senin trool olduğunu düşünüyorum. Ne yapacaksın bakalım? :D

Geri