CHP Kurultayı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
değişen hiçbir şey olmayacak.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir derler ama bu söz chp için geçerli değil.

Nas nerede İba? Seninki her gün bir yalan atıp seni salak yerine koyuyor hala uyanmadın. Selo, Kavala, içerideki gazeteciler, Can Atalay,...... yalanları da aynısı, gerçi kime ne anlatıyorum ki ben.
Bırak kıvırma şimdi senin için apo nun heykelini dikmek isteyen biri terörist mi değil mi bunu söyle önce

Kılıçdaroğlu kurultayi kazansa,
CHP seçmeni yerel seçimde İYİ parti adayına oy verecekti.
Erdoğan böyle bir şeyi istemez.
Kılıçdaroğlu bilerek kaybetti ki CHP seçmeni partisinde kalsın. Orası burası oynamasın. Kendi adayına oy versin. Muhalefet parçalı kalsın.
Böylece ak parti adayı rahat bir galibiyet alsın.

Yani kk, Erdoğan için bir kez daha kaybetti.

Plan işliyor.

Ne CHP ymiş arkadaş.

La bir vatanını, bayrağını gerçekten seven, terör yandaşlarını savunmayan, desteklemeyen biri gelmeyecek mi chp nin başına.

Lefty görürse çok üzülür :(

reis bay bay kemal dedi mi
kesin der

Ben artık CHP de bir mantık aramıyorum. Mantık çerçevesinde hareket etselerdi özgür özeli getirmezlerdi. Kılıçdaroğlu Büyükşehir misyonunu özele devretti anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: L_
Çok üzüldüm gerçekten Kemal başkan bu ihaneti hak etmedi.

Çok üzüldüm gerçekten Kemal başkan bu ihaneti hak etmedi.
Evet kemal Baskan iyi adamdı ülkesini hep savundu iyi dürüst efendi adamdı :(
Ne dediğini bilen ileri görüşlü lider biri idi :(

20 senedir memleketi yöneten adama başta diktatör olmak üzere demediğiniz (demediğim) şey kalmadı ama 13 senedir genel geçer bir başarısı olmayan, seçim üstüne seçim kaybeden, her şeye rağmen koltuğunu da bırakmayan piro dedem genel başkanlığı kaybedince hak etmemiş mi oldu?

yaman şakacısın delikanlı........

IMG_0760.png

ekmeleddin: kendisi, ülkenin en kötü döneminde bile cumhurbaşkanlığını kaybetmiş basiretsiz birisi olarak bence gizli bir akpliydi.

Geri