CHP Kurultayı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Son Dakika;

An itibariyle

Özgür Özel 682
Kemal Kılıçdaroğlu 664

Seçim 2. tura kaldı.
00:15’de oy kullanılacak!

özgür bey alırsa
yelkenler fora

Kehkehkeh
Komsum su an akordiyonda cok eglenceli bir sey caliyo.
Çat diye oturdu müzik.

Ooo Karma da chpli sksjks

kendi partisinde seçim kazanamayan kişiyi CB yapmaya çalışmaları mı daha tuhaf yoksa kaybettiği tüm seçimlere rağmen kendi partisinde hâlâ bu kadar oy alabiliyor olması mı?
bu konunun çok mizahi yapılır yapılmasına da ben böyle parti görmedim açıkçası.

Son düzenleme:
Kemal Kılıçdaroğlu çekilmek için neyi bekliyor, ulan bir kere de kenara çekilmeyi öğrenin ya. Daha ne kadar rezil olacaksınız. Şu CHP'nin haline üzülüyorum, koltuk kavgası hepsinde var. Seçim ikinci tura kalmış, daha az oy almışsın ve halkın sesini dinle, değişiklik şart.. git evine dinlen, hiç mi çevrende sana akıl veren yok, bu halk değişim istiyor.

angie değilim ya
değişmeden değişim olmaz

İsmail Saymaz;

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na “Kılıçdaroğlu çekilecek mi?” diye sordum.
“Evet, çekiliyor, çekilecek” dedi.
Kılıçdaroğlu, birazdan salona gelecek

şu boktan siyasette sosyal medya yine yüz güldürüyor.

İsmail Saymaz;

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na “Kılıçdaroğlu çekilecek mi?” diye sordum.
“Evet, çekiliyor, çekilecek” dedi.
Kılıçdaroğlu, birazdan salona gelecek

bırakmıyor, yapıştı.

Kemal baba oy kullanıyor, çekilmemiş çocuklar. Boşuna sevindik, yanlış alarm.
Ölürüm de çekilmem demiş haah.

2.turdan sonra, aciklama yapmadan evine gitmis diye duydum..bilemiyorum

Giden neyse gelen de o Selo teröristine selam gönderdi hdpkk ile işbirliği devam edecek

Giden neyse gelen de o Selo teröristine selam gönderdi hdpkk ile işbirliği devam edecek
Nas nerede İba? Seninki her gün bir yalan atıp seni salak yerine koyuyor hala uyanmadın. Selo, Kavala, içerideki gazeteciler, Can Atalay,...... yalanları da aynısı, gerçi kime ne anlatıyorum ki ben.

Kılıçdaroğlu çok hatalar yaptı. İlk büyük hatası seçim sonrası istifa etmemesi ve ikinci büyük hatası rakibi Özür Özel'li salonda doğrudan değilde sosyal medya üzerinden tebrik etmesi. Gözümden bayağı düştü.

ben bu zamana kadar bir noktada destekliyordum ama dün izlediğim manzaraya göre kesinlikle kibrinden ölüyor. yok hançer yok selvi hanımın özgür özelle konuşurken takındığı tavır ve el hareketleri falan cidden itici geldi. seçim zamanı da öyle kafana göre çıkamazsın.

Geri