CHP iktidarında her şeyin güzel olacağını sanmak

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Mansur gelirse olacak bişeyler.

CHP liler sizlere inaniyorum aynen istanbul secimde yaptiginiz gibi hersey güzel olacak diyerek güzelim istanbulumuza 3senedir bir civi bile cakmadiniz
ilk geldiginiz gün insanlari apar topar isten attiniz
aferim hersey cok güzel oldu gene hersey güzel olacak

CHP liler sizlere inaniyorum aynen istanbul secimde yaptiginiz gibi hersey güzel olacak diyerek güzelim istanbulumuza 3senedir bir civi bile cakmadiniz
ilk geldiginiz gün insanlari apar topar isten attiniz
aferim hersey cok güzel oldu gene hersey güzel olacak
Mrt bunların bahanesi de hazır 20 yıllık enkazı 5 yılda kaldıramazlar deyip her dönem bunların peşinden gidecekler olan ülkemize olacak

Yani ortada enkaz olduğunu kabul ediyünüz

ak partiden önceki türkiyenin halini bilmeyen muhtemelen 20 25 li yaşlarda yeni yetme chp li kişilerin içine düştüğü sanrıdır. biz chp nin koalisyon zamanlarını da iyi biliriz doların devalüsyon yaptığını zamanları da biliriz başbakanlık önünde yazar kasa fırlatan vatandaşları da iyi biliriz petrol kuyruğunda 3 gün kuyruk beklenen zamanları da iyi biliriz..

ben avrupada yasadigim halde türkiyeye izine geldigimde cocukken
nevsehir gülsehir kazasinda yag kuyrugu bekledigimi hatirlarim
köyümüzde hic birsey yokdu
simdi hangi köyde ne eksik aceba istisna haric

Ahmet gelince olmaz Mehmet gelince olur diye bişey yok. Tek kişilik bişey değil bu. Asıl sorun tek kişilik hale getirilince nasıl bir bok ortaya çıktığı. "Verin bu kardeşinize yetkiyi" olayından sonra olan oldu. Sorun rejim mevzusu. Arap baharı müslüman kardeşler rüzgarina kapılınca nasıl bir garabet olacağını siz yaşayarak test etmek istediniz. E buna gerek yoktu. 11. kattan atlarsan ölürsün. Bunu denemeye gerek yoktu.

Dönersin laik Türkiye Cumhuriyeti tabanına. Devam edersin yoluna. Yok eğer Arap testis kokusu meftunuyum böyle iyi dersen hem vallahi hem billahi olan sana olur. Ben yine hacamat falan yapar yolumu bulurum. Umurumda olmaz.

Ha birde camileri ahır yaptı yalanına inanan cahiller, İstanbul’da akp li belediyenin borcunu kapatmak için sattığı camiden bihaber. :D

akp yapıyorsa gık yok ama dimi iki yüzlü, kul hakkı yiyen müslümanlar sizi :D

konuyu neden hemen müslümanliga bagliyon
CHPliler müslüman deyilmi demek istiyorsun yoksam

ya aslinda politikaya hic yazasim yok ama zorluyorsunuz bende dayanamiyom

6li hemfikirsizler ayni fikirde olmayan 6lilar tek bir konuda ayni fikirdeler
parlamenter sistemi getirecekler sözde
cumhurbaskanligi referandum yapildi secildi
simdi parlemanter sistemi getirmek icin halk sizin seciminizi kabul etmiyorum referandum yapacammi diyecek 6li yalanccilar

akil var mantik var referandum yapildi halk secdi simdi halki halkami sikayet edip kabul etmeyip referandüm yapacaksiniz

simdi parlemanter sistemi getirmek icin halk sizin seciminizi kabul etmiyorum referandum yapacammi diyecek 6li yalanccilar

akil var mantik var referandum yapildi halk secdi simdi halki halkami sikayet edip kabul etmeyip referandüm yapacaksiniz

Allah askina gel su ulkede sifirdan baslayip yasamaya calis. İlk ayligini aldiktan sonra millete borc takar, ayliginin ustune 1 aylik kadar borc alir onu da takar ait oldugun ulkeye donersin.:D Eskiden yag kuyrugu varmis. Hâlâ yag, hastane, ekmek, ucuz tup kuyruklari var.:D Yazik o kafana gercekten.:D

2023 konusunda çok güzel bir yazı yazacağım.
Bi gün vaktim olursa.
Şu kadar diyim, çok önemli karmik döngüler 2023 ve sonrasindaki bir kaç yıl için tamamlanıyor. Gezegenler nasıl milyonlarca kez aynı düzlemden geçiyorsa, dönüp dolaşıp aynı yolu tekrar ediyorsa, Astroloji de aynen böyledir. Tekrar eden karmik süreçler butunudur. Önceki yaşamında kölelerine zulmeden kralın, suanki yaşamında çalışanlarına zulmeden bi patron olması gibi. Roller değişir fakat olaylar yani karma bi gün muhakkak kendini tekrar eder. 'Tarih tekerrürden ibarettir' savı da bunu destekler.
Neler gördük,neler göreceğiz.
Bakalım.

Değişiklik, yeni iktidar,..... devamlı mevcuttan iyidir.
Merkel bile koltuğu bıraktı ama hizmetler devam ediyor, yeni bakanlar, yeni çözümler,..... insana bir rahatlık veriyor.
Bay Recep gerektiğinden fazla bu ülkeyi yönetiyor ve değişim şarttan daha öte.
Kim gelirse gelsin mevcuttan iyi olur, insanlar biraz soluk alır. Çok güzel olması için daha 1000 fından fazla ekmek yememiz gerekli. Toplum kazık yemekten zevk almadığı andan itibaren ilerleme başlar.

zaten sizin derdiniz türkiye deyilki sizin derdiniz tayip
yeterki tayip gitsinde türke batarsa batsin ne olursa olsun zihniyetindesiniz
yahu sabirli olun zaten tayibin dönemi bitiyor asli arasi 5 senesi kaldi
bakalim ozaman neyi bahane edeceksiniz

arti mademki 2023 secimlerini kazanamayacak ohalde neden bukadar telaslaniyorsunuzki
yoksam iktidar kesinlikle kazanacak diyemi bukardar telaslisiniz kendinizi caresiz his ediyorsunuz
gelin kibir yapmayin itiraf edin yahu

Geri