Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mrt bunların bahanesi de hazır 20 yıllık enkazı 5 yılda kaldıramazlar deyip her dönem bunların peşinden gidecekler olan ülkemize olacakCHP liler sizlere inaniyorum aynen istanbul secimde yaptiginiz gibi hersey güzel olacak diyerek güzelim istanbulumuza 3senedir bir civi bile cakmadiniz
ilk geldiginiz gün insanlari apar topar isten attiniz
aferim hersey cok güzel oldu gene hersey güzel olacak
ak partiden önceki türkiyenin halini bilmeyen muhtemelen 20 25 li yaşlarda yeni yetme chp li kişilerin içine düştüğü sanrıdır. biz chp nin koalisyon zamanlarını da iyi biliriz doların devalüsyon yaptığını zamanları da biliriz başbakanlık önünde yazar kasa fırlatan vatandaşları da iyi biliriz petrol kuyruğunda 3 gün kuyruk beklenen zamanları da iyi biliriz..
Ha birde camileri ahır yaptı yalanına inanan cahiller, İstanbul’da akp li belediyenin borcunu kapatmak için sattığı camiden bihaber.
akp yapıyorsa gık yok ama dimi iki yüzlü, kul hakkı yiyen müslümanlar sizi![]()
ya aslinda politikaya hic yazasim yok ama zorluyorsunuz bende dayanamiyom
6li hemfikirsizler ayni fikirde olmayan 6lilar tek bir konuda ayni fikirdeler
parlamenter sistemi getirecekler sözde
cumhurbaskanligi referandum yapildi secildi
simdi parlemanter sistemi getirmek icin halk sizin seciminizi kabul etmiyorum referandum yapacammi diyecek 6li yalanccilar
akil var mantik var referandum yapildi halk secdi simdi halki halkami sikayet edip kabul etmeyip referandüm yapacaksiniz
Allah askina gel su ulkede sifirdan baslayip yasamaya calis. İlk ayligini aldiktan sonra millete borc takar, ayliginin ustune 1 aylik kadar borc alir onu da takar ait oldugun ulkeye donersin.ya aslinda politikaya hic yazasim yok ama zorluyorsunuz bende dayanamiyom
6li hemfikirsizler ayni fikirde olmayan 6lilar tek bir konuda ayni fikirdeler
parlamenter sistemi getirecekler sözde
cumhurbaskanligi referandum yapildi secildi
simdi parlemanter sistemi getirmek icin halk sizin seciminizi kabul etmiyorum referandum yapacammi diyecek 6li yalanccilar
akil var mantik var referandum yapildi halk secdi simdi halki halkami sikayet edip kabul etmeyip referandüm yapacaksiniz
Tesekkür ederim.ic anadolu nevsehir
dahada bilemediysen kapadokya dahada bilemediysen
moderin medeniyetin dünyaya dagildigi sehir