Chp Hdp'lilerin hiç bu kadar

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Millet bozuk siyasetçiler çalıyorsa millette çalıyor. Hırsız milletvekili millettin içinden çıkıyor . Bozuk milletten bozuk milletvekili bakan çıkar

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Milletvekileri 70 bin aylık alıyor . Bu neyin kavgası türk milleti .zengin olun para biriktirin .fakirler dert edinir . Bu düzen çalma üzerine kurulmuş meclisteki bakan ve milletvekilerin %99' u zengin .neyin kavgasını yapıyorsunuz

Devletin askeri polisi var jandarması var özel hareket var sancısı hakimi var . Kanuna aykırı birşey varsa yargılarlar . Suç istiyorlarsa gereği yapılmiyorsa bana ne . 80 öncesi meydanlara inenleri bir sağdan bır soldan . Benim vatandaşlik görevim vergi vermek askerlik yapmak kanunlara uymak zamanı gelince oy vermek. Gerisi beni ilgilendirmiyor

Bundan belki 5 sene once Kürtlugun bile lafi gecildiginde chpciler hurrrr horrr saldir modundaydi. Simdi bizleri sevdiklerini gormek guzel.

Ben bi Siwan acip dinlim gecem guzellessin

Bundan belki 5 sene once Kürtlugun bile lafi gecildiginde chpciler hurrrr horrr saldir modundaydi. Simdi bizleri sevdiklerini gormek guzel.

Ben bi Siwan acip dinlim gecem guzellessin
Oy için her şeyi yapar bunlar

Sivas katliamcısı dedikleri adamın dükkanının önünde el ele vererek CB adaylığını açıklayanların destekçileri ses keees. Utanmadan konuşuyorsunuz.
Dersim katliamını savunanlarla katliam olduğunu iddia edenler ve şimdi kucaklaşanlar ses keees.
14 Mayısta Halk konuşacak !

Akape ve seçmen kitlesi sonunda meşreplerine uygun hüdaparı almış ittifaklarına :d ama utanmadan burada yazabiliyorlar hahaha
Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Hdpkk işbirliğinizi bununla mı örtmeye çalışıyorsunuz?

O senin Hüdapar dediğin kesim kim biliyormusun? Yasin Börü kim haberin var mı?
Hani Kurban eti dağıtırken Senin ittifak yaptıkların tarafından katledilenler !
Hadi burada da gevşe, kakara kikiri yap. Hüdapar ile Hdp yi yan yana getirenler, aynı kefeye koyanlar utanın varsa o duygunuz !

Son düzenleme:
çıkar savunur demiştim, yanıltmadı. aynı boklar.

vatan, bayrak, millet diyenlerin bunları masum göstermesi. nasıl bir çıkar ilişkisi ki bunları rahat rahat arkaya atabiliyorsunuz.

Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Hdpkk işbirliğinizi bununla mı örtmeye çalışıyorsunuz?

O senin Hüdapar dediğin kesim kim biliyormusun? Yasin Börü kim haberin var mı?
Hani Kurban eti dağıtırken Senin ittifak yaptıkların tarafından katledilenler !
Hadi burada da gevşe, kakara kikiri yap. Hüdapar ile Hdp yi yan yana getirenler, aynı kefeye koyanlar utanın varsa o duygunuz !

Bir üstteki yorumda yazmış hüdapar denen oluşumu, okursun umarım. Ulan diğer konuda hüdapar gömüyordun chpye yanaşacaklar diye hahaha dansöz gibi kıvırdın şimdi. Hdpkk ile el ele megri megri davul zurna ile bu ülkeye sokan da senin meşrebin. Teröristşn kardeşini devlet televizyonuna çıkarıp apo sözcülüğü yapan da senşn meşrebin, fetöyü ağıt döken de senin meşrebin, darbe öncesine kadar fetö öven de senin, efendilerin, sahiplerin gibi, allahtan geçmişini biliyoruz, yeni üye değiliz ex-fetöcü jessy .)) Ulan teröristi televizyona çıkarıp kol kola ağlayan da sensin, gelmiş hüdapar savunuyor ahhahah

Yorulmadın mı artık @Alpha ? Sağda solda ben körü körüne bağlı değilim diyorsun, yazıp çiziyorsun. Allah hüdapar savundurtmak zorunda bırakmasın kimseyi, biraz utanır la insan, milliyetçiyim diye geçinirsin bir de, ayıp ulan harbiden ayıp. Nasıl milliyetçisin birader sen? Terörist mektubunu devlet televizyonunda okutmak mı senşn milliyetçiliğin? Hdpli/terörist dövüyoruz biz diyerek bir de horozlanıyorsun, komedi.

Bir üstteki yorumda yazmış hüdapar denen oluşumu, okursun umarım. Ulan diğer konuda hüdapar gömüyordun chpye yanaşacaklar diye hahaha dansöz gibi kıvırdın şimdi. Hdpkk ile el ele megri megri davul zurna ile bu ülkeye sokan da senin meşrebin. Teröristşn kardeşini devlet televizyonuna çıkarıp apo sözcülüğü yapan da senşn meşrebin, fetöyü ağıt döken de senin meşrebin, darbe öncesine kadar fetö öven de senin, efendilerin, sahiplerin gibi, allahtan geçmişini biliyoruz, yeni üye değiliz ex-fetöcü jessy .)) Ulan teröristi televizyona çıkarıp kol kola ağlayan da sensin, gelmiş hüdapar savunuyor ahhahah
Olum iyice yaşlandın. Nerde hüdapar chp demişim göster. Yalancı senin gibi kel olsun ajdjdkd
Fetöcüymüş. Topunun taaa

Geri